Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Téli ajánlat családok, gyermekek, baráti társaságok, cégek részére

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Téli ajánlat családok, gyermekek, baráti társaságok, cégek részére"— Előadás másolata:

1 Téli ajánlat családok, gyermekek, baráti társaságok, cégek részére
GOLD MÉDIA ART KFT. GOLD LEMON KFT. 1704 Budapest Pf. 126. Tel.: 06-1/ Fax.:06-1/ Mobil: 06-30/

2 A tél meséi Gyerekprogramok Bolondos Dallamok
Zenés, táncos gyerekprogramok kézműves foglalkozásokkal és vetélkedőkkel tarkítva a Mikulás és a karácsonyvárás jegyében, animátoraink közreműködésével A tél meséi Mikulás mesél a télről, magáról, a karácsonyról, a rénszarvasokról. Felolvasóest mézeskalács-házikó építéssel és díszítéssel egybekötve.

3 Krampuszcirkusz A gyermekek mind-mind szeretnek játszani és csintalankodni. Krampuszainkkal most igazán kirosszalkodhatják magukat. Persze észrevétlenül csempészünk a játékokba egy kis tanulást, művelődést, készségfejlesztést…vetélkedőket melyben mindenki nyer Óriásmemória, Mikulásszánútvonal-tervezés, Ki tud több karácsonyi versikét, Karácsonyi ének kitalálósdi, cukorsnóbli…

4 Mikulás a mesék és játékok birodalmával érkezik
Idei kiemelt Mikulás ajánlatunk Sportcsarnokok és Művelődési házak részére. Ezt a programot kiemelt városi rendezvényekre javasoljuk, lehetőleg nagyméretű helyszínekre. A rendezvény többek között ismert és szeretett Disney-filmek köré épül. A rendezvény főszínpadán a filmekhez kapcsolódó színpadi program várja az érdeklődőket. „Film- szigetek”: az egyes filmekhez külön „szigeteket” állítunk fel, amelyek körül a filmhez kapcsolódó ügyességi és logikai játékokkal, érdekes programokkal, valamint előadásokkal várjuk a gyerekeket. A szigetet a filmből ismert figurákkal és helyszínekkel dekoráljuk. Mese- Manufaktúra: a helyszínen asztalokat állítunk fel, ahol animátorok segítségével a gyerekek különböző, az egyes filmekből megismert ajándéktárgyakat készíthetnek, amelyeket ezután elvihetnek magukkal. Ezen kívül a gyerekek az egyes filmekhez kapcsolódóan makett- asztalokat állítanak fel, amit közösen díszítenek.

5 Mikulás a mesék és játékok birodalmával érkezik
Kiegészítő program: Több játékcég utazik a produkcióval, akik játéksarkokat állítanak fel. A gyerekek kipróbálhatják az új játékokat, amelyeket a szülők karácsonyra megvásárolhatnak. Kérés szerint játékvásárt is csinálhatunk.

6 Karácsonyváró kézműves programok
Decemberben mindenkit utolér az ünnepi hangulat. Az adventi készülődés az egyik legfontosabb része a karácsonynak, és nincs is jobb érzés, mint a saját magunk illetve a gyermekeink által készített ötletes elemekkel díszíteni, készülni, meglepetést okozni. Ajánlatunk: A hópelyhek jegyében: Hópihe ablakdísz, hópihe angyalka készítés, képeslap készítés, kaspódíszítés, karácsonyi tésztaképkeret készítés, csengődíszítés, díszek a fára, Betlehemes gyurmából, papírból, árnydíszek, mézeskalács díszítés, adventi koszorú készítés, Mikulás sapka, ehető marcipándísz készítés, hagyományos népi mesterségek A kézműves programokat animátoraink teszik felejthetetlenné a szorgoskodás közben kedves játékokkal Természetesen december 6-án a Mikulás is megérkezik…..

7 Egész napos családi és csoportos programok a tél és az ünnepek jegyében
Séta vagy téli túra gyönyörű helyeken idegenvezetéssel, forralt borral, sült gesztenyével, házi forró meggyes-mákos lepénnyel (Pl.: visegrádi Királyi Palota, Szilvásvárad, Balatonfelvidék) Téli szarvasgomba vadászat GPS-szel összekötve szarvasgombás ínyencvacsorával Nagy ünnepi menü készítő vetélkedő családoknak vagy csoportoknak kóstolással, zenés lakomával lezárva „Az ünnep hangjai” közös éneklás sztárokkal, akik a zenei kíséretet is biztosítják és még dalokat is tanítanak.

8 Egész napos családi és csoportos programok a tél és az ünnepek jegyében
Furfangos népi játékok kézműves vásárral egybekötve Betlehemes Karácsonyi zenés mesejáték szabadtéren tűznél melegedéssel, friss meleg kürtöskaláccsal Világ Karácsonya avagy mindenki másképp ünnepel: Egyes országok kultúrájának jegyében megtartott karácsonyi ünnepség Karácsonyi koncert: különböző stílusú előadók igény szerint (egyházi zene, hangszeres előadók, hazai énekesek)

9 Egész napos családi és csoportos programok a tél és az ünnepek jegyében
Téli Olimpia – síelést és snowboardozást oktatunk, de lehet szánkózni és fánkozni is óriás gumibelsőknek kialakított pályán. Szánhúzó verseny Interaktív Kvíz show (vezetéknélküli szavazógépekkel, vacsora után remek program) „Fortuna Est” – nem egyénileg, csapatban mérik össze szerencséjüket a vendégek. Team-roulette, Lovi-fogadás, Micky-mouse race, „kockavetés” stb „Parázs-varázs” grill party

10 Téli disznótor A vendégek a disznóperzselő morajára érkeznek. Ekkor már a korán felkelt böllér a disznót leszúrta és perzselővel, illetve szalmával perzseli. A vendégeket ekkor sparherton hevített forralt borral, pálinkával kínáljuk és némi nézelődés után hagymás disznóvért tálalunk a reggeliző vendégek számára. Közben a böllér a disznót megtisztította és feldarabolta. A vendégek igény szerint, harmonika szóra vagy más zenére dalolnak, szórakoznak, esetleg régi hagyományos játékokat játszanak, kocsikáznak Ezen szórakozások befejeztével a böllérasszony elkészítette a régi hagyományos disznótoros menüsort, ami orjaleves, pecsenye, hurka, kolbász. Közben kisült a kemencében a házi forró rétes, illetve a tejespite… .

11 Mikulás felnőtteknek Vetkőző Mikulás- Mi lapul a zsákjában??? Koktélkeverő Mikulás Görkoris Mikulás Krampuszcirkusz Télanyók extázisban Rock & Roll Mikulás Latin-amerikai Mikulás, csinos krampusz lányokkal Akrobatikus Mikulás Show

12 Esti programok- az ünnepekre felnőtteknek
Karácsonyváró Fehér Angyal Party: Gyönyörű helyszíneken, mintha a mennyben lennénk, belépés szigorúan fehérben, angyalszárnyak viselőinek további meglepetések. Angyaltánc éjfélkor. Vigyázat! Felnőtt program… Villám Mikulás-randi: A Mikulás kicsit másképpen is tud kedveskedni mint a cipőnkbe csempészett csokikkal. Az egyedülálló felnőtteknek randiestet szervez, ahol mindenki megtalálhatja párját a cseles közvetítőnek hála Mediterrán Karácsony: igazi forró latin hangulatú karácsonyváró party koktélokkal és mixer show-val a téli hidegben Éjszakai kalandtúra: ajándék és mini jagermeister keresés GPS-szel

13 Cégeknek komplett karácsonyi partyszervezés
Teljes karácsonyi hangulatot teremtünk céges rendezvényeken. Cégünk vállalja a catering, technika, fénydekoráció, egyéb dekoráció és a programszolgáltatás megszervezését is.

14 Szilveszteri ajánlat „pezsgőfürdő” Korcsolyás újévköszöntő Borvacsora
Wellnessel egybekötött szilveszteri program sok különlegességgel, mint szánhúzó verseny, curling, bobozás, esti táncos mulatság Korcsolyás újévköszöntő Korira fel és irány a pálya! Forralt bor minden mennyiségben na persze és a forró szilveszteri puncs, sztárfellépőkkel, korcsolyás játékokkal és finom falatokkal Borvacsora A legfinomabb falatok a legjobban illő legízletesebb falatokkal az újév jegyében kellemes szalonzenével Fergeteg Tűzfújók, flair bajnokok, tüzes koktélok, gyönyörű táncosok, lézer show és minden ami egy új évet köszöntő vad éjszakához kell

15 Kiegészítő ajánlataink
Hogy fokozzuk a hangulatot, igazi forró kiegészítőket ajánlunk: forrró sült gesztenye Forró házi meggyes-mákos pite Forralt bor Forró puncs Friss kürtöskalács törökmogyoró

16 Kiegészítő ajánlataink
… Néha pedig egyéni miliőbe kalauzoljuk vendégeinket szivarsarok csokimanufaktúra teaház Történelmi korok felelevenítése (reneszánsz, középkor)

17 Dekorációs ajánlatunk
Az ünnepi hangulat elengedhetetlen kelléke a dekoráció és a fények. Különböző kültéri és beltéri dekorációkkal állunk rendelkezésére Cégünk foglalkozik virág, lufi és fénydekorációval, jégszobrászattal és nyomdai úton előállítható dekorációkkal is. Rendezvényekre ajánljuk díszletként megjeleníteni a hóesést, téli tájat, az erdő állatait, Mikulás országát, Betlehemet…

18 Mikulás vonat-Mikulás-járgány
Ajánljuk november- december hónapokban az ünnepek alatt. A Mikulás igény szerinti útvonalon keresi fel a gyerekeket bármelyik magyarországi városban hangulatos, egyedi vonatával. A vonat karácsonyi girlandokkal és fényfűzérekkel díszíthető. A Mikulás érkezhet egy előre feldíszített járgányon is és körbejárhatja a várost. Ajándékot oszt a krampuszaival és hó tündéreivel együtt.

19 Exkluzív téli helyszín ajánlatunk
Budapesttől 50 km-re csodás hegyvidéki környezetben a Dunakanyarban helyezkedik el ez a pompás étterem, melynek panorámája egyedülálló. Céges rendezvények, családi és baráti összejövetelek, esküvők helyszínéül telitalálat, de akár egyénileg is kipróbálhatjuk a finomságokat, melyeket ízlésesen tálalva hihetetlen harmóniában tesznek elénk. Ízelítő: Előételek Csirkemáj pástétom borzselében, Fogastekercs Munkácsy módra, Padlizsánkrém lilahagymával, Colbert sertésszűz Levesek A ház specialitása: Vadraguleves cibóban, Halászlé Főételek Lazacsteak rózsabors mártással, Rozmaringos pulykamell grillezve, Bórokás-mézes vaddisznósült, Pácolt Argentia malaclapocka, Mediterrán sült zöldségek, Nyárson sült szárnyasok trancsírozva sibedával, Grillezett gombafejek juhtúróval töltve Köretek Erdészburgonya, Zöldséges piláf, Zöldségnyárs, Flambírozott gyümölcsök, Pita Desszertek Mákos guba akácmézzel pergetve, Profiterol, Rétes variációk, Házi krémes

20 Exkluzív téli helyszín ajánlatunk
Az étteremben 5 helyiség áll a Vendégek rendelkezésére, a legnagyobb 200 fő befogadására is elegendő, de van két 34 fős egy 50 és egy 90 fős, illetve 2 terasz is tartozik hozzá, gyönyörű panorámával. Megközelíthető személygépkocsival, busszal, vonattal, tél idején az utak karbantartása miatt nem akadályozott a közlekedés.

21 A Gold Media Art és a Gold Lemon kft csapata
Köszönjük a megtisztelő figyelmet! Reméljük hamarosan sikeresen dolgozhatunk együtt! A Gold Media Art és a Gold Lemon kft csapata További ajánlataink megtekintéséhez kattintson weboldalunkra:


Letölteni ppt "Téli ajánlat családok, gyermekek, baráti társaságok, cégek részére"

Hasonló előadás


Google Hirdetések