Narancsbőr A nők zsírsejtjei genetikailag jóval nagyobb mennyiségű zsír tárolására képesek, mint a férfiaké. Ezek közvetlenül a bőr alatt helyezkednek.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Passzívház.
Advertisements

Egészséges életmód Az egészség és az egészséges életmód megfogalmazása elég nehéz. Mivel minden ember különböző igényekkel, és adottságokkal, rendelkezik.
A program, amire szüksége van! Valós testsúlycsökkentő program igényes hölgyeknek – uraknak - gyermekeknek!
Az A vércsoport.
Alap Termékek.
Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
A kibocsátáscsökkentés első számú eszköze az energiahatékonyság
ANYAGCSERE BETEGSÉGEK DIÉTÁS KEZELÉSE
Sportolás hatása szervezetünkre
„Nyitott kapu” a rendszeres testmozgásért és kapcsolódó egészségfejlesztési programok Vámospércsen Ménes Andrea polgármester.
Egészséges táplálkozás
Fehérjék biológiai jelentősége és az enzimek
A víz-háborúk kora jöhet
A szervezet és a környezet határán
Az egészséges fogyás útja 1. A túlsúly oka 2. A túlsúly típusai 3
A napozás előnyei és hátrányai
A vitaminok és ásványi sók
ÉLETTANI SÁRGASÁG Hyperbilirubinaemia - éretlen vörösvérsejtek fokozott széteséséből származó epefestékszint-emelkedés.
Flavon max termékcsalád
A CUKORBETEGSÉG.
Kerengési rendszer.
A test mélyebb rétegeiben
Bulémia Rövid leírás : A bulímia falási rohamokkal járó kényszerbetegség, melynek során a beteg rövid idő alatt igen nagy mennyiségű étel - jellemzően.
A köszvény Arthritis urica.
Fogyasztógépek Testkezelések.
A rák, a helyes táplálkozás és életmód
A hasnyálmirigy.
Százalékszámítás.
Hurrikánok, Tájfunok, Tornádók
TÁPLÁLKOZÁS.
A belek „alagútjain”.
Mozgás, pihenés, egészség
A helyes táplálkozás.
Pajzsmirigy.
A depresszió megelőzése és kezelése természetes gyógymódokkal
A tápcsatorna funkciói:
Kedvező hatásai: Központi szerepet játszik a csontfejlődésben. Ha a kicsi gyermekek szervezetében alacsony a D-vitamin szintje, nem megfelelően fejlődik.
Időskori betegségek vagy civilizációs betegségek?
Egészséges életmód: a testmozgás élettani hatásai
(Átmeneti Csoport Infrából)
FOLYADÉKVESZTÉS ÉS REHIDRÁCIÓ
EGÉSZSÉGMAGATARTÁS Egészségmagatartásnak nevezünk minden olyan tevékenységet, amelyet egy önmagát egészségesnek tartó személy vagy preventív céllal végez,
Oktatás kiemelkedő fontossága
Hogyan Működik? Normál körülmények között egyensúly van a savi és lúgos tulajdonságú vegyületek között. Az egyensúlyt a vér puffer rendszere, a tüdő és.
A szervezet energiaforgalma
Az egészség Készítette: Vida Fruzsina.
Egészséges életmód Élj így!.
Az egészséges életmód és a stressz
B vitamin! A B-vitaminok vízben oldódó vitaminok, kiegyensúlyoz ott, változatos táplálkozással könnyen bevihetők így hiányállapot nem alakul ki. Legnagyobb.
A szervezet és a környezet határán
Moszatok jelentősége a hétköznapi életben
A mozgás szükséglete.
Mozgás szükséglete.
Modern edzésmódszerek
Az anyag és energiaforgalom élettana
A moszatok gazdasági jelentősége
Az ultrahang világa Készítette: Gór ádám.
Táplálkozás A mai táplálkozás legfőbb problémái Káros hatások
10. rész :Táplálékunk összetevői Fehérjék Klikk a folytatáshoz.
Méregtelenítés Gégényné Osztó Zsuzsanna Okleveles természetgyógyász, Reflexológus, arcdiagnoszta Biyovis megoldások a gyakorlatban.
VT Mechatronics Kft. Támop / Győr, Ipari park 24. Az egészséges táplálkozás.
7. rész. A magas vérnyomás okairól Klikk a folytatáshoz.
Magnet Softlézer Masszázssisak és Bódi Hajápoló kozmetikumok. Gyenge lézer és vibrációs, masszázs és terápiás készülék. Haj, fejb ő r és meszesedés elleni.
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
A sejtet felépítő anyagok A sejtek anyagcseréje Tápanyagok Anyagcsere
Hormonokról általában Hormonhatás mechanizmusa
2. Táplálkozástani Alapfogalmak és Koncepciók
Az ember rendszertani helye: - állatok - gerincesek - emlősök - méhlepényes emlősök - főemlősök - emberszabásúak - állatok - gerincesek - emlősök - méhlepényes.
A szervezet energiaforgalma
Előadás másolata:

narancsbőr A nők zsírsejtjei genetikailag jóval nagyobb mennyiségű zsír tárolására képesek, mint a férfiaké. Ezek közvetlenül a bőr alatt helyezkednek el, több rétegben. Ha nem megfelelő életmódot folytatunk a zsírsejtek megnőnek. Ez rögtön látszódni fog a bőr felületén is, narancsbőr formájában. Felmérések szerint a nők 80%-a küzd a narancsbőr ellen.

Mitől félnek a zsírsejtek? Lúgosítástól Mozgástól Minőségi víz (2l) ivásától Vákuum masszázstól Ultrahangos zsírbontástól Infraszaunától Egészséges ételektől

vákuum A vákuummasszázs során kitágulnak az erek és felgyorsul a szövetek vér és nyirokkeringése, tehát javul a leromlott alapanyagcsere. A természetes percenként 3 centiméternyit előre haladó bomlástermékeket és zsírt szállító nyirokfolyadék áramlási sebessége, akár ötvenszeresére is felgyorsulhat. Mivel a zsírsejtekben a vákuum hatására feszültség keletkezik ettől a sejtek egy jelentős részének sejtburka szétpattan és a zsír kifolyik belőle és a nyirok keringéssel távozik. Ezért a vákuumkezelés helyi fogyasztásban is jó eredményt hozhat. Aktiválja a rugalmas rojtokat termelő kötőszöveti sejteket, ennek köszönhetően a bőr sokkal feszesebb lesz.

ultrahang Amikor a testen alkalmazzuk serkenti a helyi vér és nyirokáramlást. Fokozza a behatolást a sejtek közé, fokozza az anyagcserét, regenerálja a sejteket az ultrahang rezgéssel lebontott zsírszövet először a nyirokrendszerbe, onnan pedig fokozatosan a vérbe jut. A lebontott zsír egy része le a májon keresztül az epén át a bélrendszerbe jut, másik része a vesén keresztül vizelettel távozik.

infraszauna 30 perc alatt a testünk 600-800 kalóriát is elveszíthet, úgy hogy még csak mozognunk sem kell érte. Infravörös sugarak kitágítják a hajszálereket és elindítják a rejtett méreganyagok feloldásának folyamatát. Ezek a méreganyagok azután a faggyúmirigyeken keresztül végleg távoznak a szervezetünkből. Az infraszauna hatása alacsony hőfokon (45-65 fokon) megmutatkozik sokszoros hatékonysággal és kíméletesebben méregteleníti a szervezetet mint a hagyományos szauna.

mozgás A kor előrehaladtával - aktív testmozgás hiányában - az izomtömeg csökken, az anyagcsere lassul,és ez elhízáshoz vezet. Zsírégetés szempontjából a legoptimálisabb a váltakozó intenzitású mozgások végzése Ezzel elkerüljük az izomzat leépülését, s kevesebb időráfordítással nemcsak a zsírégetés lesz hatékonyabb, hanem az edzettségi szintünk is ugrásszerűen megnő!

lÚgosítás Betegségeinknek egyetlen alapvető oka van,ez pedig nem más mint testünk ELSAVASODÁSA!Aki már valaha diétázott, fogyókúrázott, méregtelenített, pontosan tudja, milyen fontos szerepe van folyadék-bevitelnek, különösképpen a víznek! Szervezetünk enyhén lúgos természetű. LÚGOS VÍZ helyreállítja testünk kémhatását, jótékonyan befolyásolja testünk vízkészletének állapotát, ezzel az életminőség javulását eredményezi. A lúgos kémhatású ital/étel az egészséghez és fiatalsághoz vezető út fontos kulcsa.

TERMÉSZETES LÚGOSÍTÁS: zÖLDÁRPA HATÁSAI A XXI. század folyékony élelmiszere A fogyókúra legközismertebb módja a kalóriaszegény diéta, de a LEGHATÉKONYABB testsúlycsökkentő módszer a szervezet enzimműködéseinek aktivizálása, amely az egész zsíranyagcserére serkentőleg hat. A zöldárpa rendkívül gazdag eszenciális enzimekben, ezért rendszeres fogyasztása elősegíti a tartós és hatékony testsúlycsökkenést. NEM HELYETTESÍTI A VÁLTOZATOS ÉS EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁST!

NYÁRI AKCIÓ!!!!! 12 ALKALMAS TESTKEZELŐ BÉRLET VÁSÁRLÁSA ESETÉN AJÁNDÉK 5 TASAK ZÖLDÁRPA POR ÉRVÉNYES: JÚLIUS 1.- AUGUSZTUS 31. BŐVEBBEN http://www.sorsmuhely.hu/