Belpolitika menü A Belpolitika alá 3 dolog tartozik. Hírszerzés Nemzetiségi politika Forradalom -Mindegyik részt a belpolitika menüből irányíthatjuk. -

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bejelentkezés után Menüsor, ahol megtaláljuk a hirdetés feladásához szükséges főbb pontokat.
Advertisements

Klaszterportál, adatbázis DDOP számú pályázat záró rendezvénye Pécs, június 30.
Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései
Kezdő hadsereg játékosként:
Kérem válassza ki azt a pozíciót, ami Önt érdekli, ha a pozíció nevére kattint megjelenik a leírása (munkakör célja, munkaköri követelmények, konkrét feladatok).
Adatelemzés számítógéppel
Magyarország nemzeti katonai stratégiája Készítette: Faludi Miklós
Az ILIAS rendszer a következő címeken érhető el:
UNIVERSITY OF SZEGED D epartment of Software Engineering UNIVERSITAS SCIENTIARUM SZEGEDIENSIS Adatbázis alapú rendszerek 1. Gyakorlat Követelmények / SQL.
Önellenőrzés az 1. fejezet anyagából Válasszon egy modellt.
 A Gmail a Google ingyenes webmail, POP3 és IMAP szolgáltatása.Googlewebmail POP3IMAP  Bevezetésekor az 1 gigabyte-os tárhelyével lényegesen.
1905->. A csapat amióta létrejött még soha nem esett vissza a Spanyol másodosztályos bajnokságába.
Semmi nem állíthatja meg a forradalmat! a XXI. század Szocializmusa felé Úton.
EURÓPA ÉS AZ EURÓPÁN KÍVÜLI VILÁG A SZÁZADBAN
Műszaki és informatikai képzési terület jelentkezés és felvételi követelmények Dr. Bakos Károly szakmai főtanácsadó OKM.
Az illetékekről szóló évi XCIII. törvény változásai
Intervallum.
A SZENT SZÖVETSÉG EURÓPÁJA
Medieval II: Total War bemutatása. Futtatási környezet Windows 2000/XP 1,8Ghz-es processzor 512Mb RAM. DVD-meghajtó 11Gb szabad hely a merevlemezen DirectX.
Ábramagyarázat az Országos Kompetenciamérés iskolajelentéséhez
Jakobinus diktatúra.
Informatikus könyvtáros
A körlevél készítésének menete
Papp Róbert, Blaskovics Viktor, Hantos Norbert
Év eleji információk Előadó: Hosszú Ferenc II. em Konzultáció: Szerda 9:50 – 10:35 II. em
Bekezdésformázás Fűrész Attila Salamon Róza (felkészítő tanár) 8.A
,,Én így tanítanám az informatikát”
MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ VILÁGHÁBORÚBAN
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
Konzultációs nap – Minőségfejlesztési Iroda szeptember 18. Fekete Krisztina Fókuszban a formahibák.
A haditechnikai K+F és a haderőfejlesztés Haditechnikai kutatás Ajánlatok Kül- és bel- politikai helyzet Védelmi (szövetségesi) követelmények Nemzet-
A Palló információs rendszer bemutatása
Az elektronikus levelezés a számítógép-hálózatok klasszikus szolgáltatása, az Internet alkalmazásának egyik legnépszerűbb formája. Szövegen kívül lehetőség.
A Magyar Mérnöki Kamara belső eljárásrendje az Országos Építésügyi és Településrendezési Tanács (OÉTT) munkájához kapcsolódóan Budapest, július 13.
2007. január 3. FORGALOM ÉS CSALÁDFA: A következő generáció.
Szakirányválasztási eljárás - Orientációs eljárás.
TR90 KORLÁTOZOTT IDEJŰ AJÁNLAT ALLOKÁCIÓ Ön: 0 Mark MEGVÁSÁROLT 10 csomag áll rendelkezésre allokáció céljából Csoportkör: search Név Kitűzői cím Allokált.
A politikai bátorságról Az én generációmnak a szocializmus alatt volt ideje megtanulni hogy, igen, széllel szemben is lehet pisilni. Egy titka van: nem.
A békekötések után.
Neorealizmus és neoidealizmus
Szobára jelentkezés a kar.mek.nyme.hu-n by UF roli.
BABITS MIHÁLY GIMNÁZIUM
A háború és következményei Magyarországon
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Extrák és használatuk Csatára vonatkoznakLépésre vonatkoznakKörre vonatkoznak Potenciált módosítjákÖsszértéket módosítják - Lövészárok - Tüzérség - (Ellátmány.
Kereskedelmi panel -A kereskedelmi panel a játékosok egymás közti cseréinek lebonyolítását szolgálja. - Aktiválható önállóan és tárgyalással kombinálva.
A HONLAP FEJLESZTÉS BEMUTATÁSA TÁMOP /1. Marcali Kistérségi Többcélú Társulás Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Készítette: Deák Lilla.
  1867-től gazdasági fellendülés figyelhető meg  Malmok alapítása  Állattenyésztés jelentősége nő (sertés, szarvasmarha)  Vasúti közlekedés lehetősége.
Számítógépes grafika I. AUTOCAD alapok
Fórum használata A fórum főoldala alapállapotban.
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
Adatgyűjtés, mérési alapok, a környezetgazdálkodás fontosabb műszerei KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek.
Grafikus programozás Készítette: Csernok László
E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS . E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS Az elektronikus posta ( ) olyan rendszer, amelynek segítségével más felhasználók számára.
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Haderő és mozgósítás 4. Rész. A haderő felépítése Milíciák Nem a „KAT” szám befolyásolja. Sorkatonák A „KAT” szám 1/3. Tartalékos A „KAT” szám 2/3. „KAT”
A Számvitelről szóló évi C. törvény módosításai Készítette: Szabó Gabriella.
Ismertesse Hunyadi János törökellenes harcait, főbb hadjáratait! Mutassa be Mátyás külpolitikáját, hadjáratait! Válaszában térjen ki az alábbiakra:  A.
A SIMPLE jegy validáció. 2 Belépés a vonalkód leolvasó alkalmazásba A vonalkód leolvasó alkalmazást az OTP Mobil fejleszti és ingyenesen biztosítja a.
KBSZ ÚJ BEJELENTŐ FELÜLETÉNEK BEMUTATÁSA
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
Az elektronikus levelezés a számítógép-hálózatok klasszikus szolgáltatása, az Internet alkalmazásának egyik legnépszerűbb formája. Szövegen kívül lehetőség.
Móricz Pál – ügyvezető igazgató Szenzor Gazdaságmérnöki Kft.
Nemzeti Élelmiszer Nyomon Követési Platform
Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát!
Középfokú felvételi eljárás
Szegedi Tudományegyetem
Középfokú felvételi eljárás
KRÉTA ESL modul.
Előadás másolata:

Belpolitika menü A Belpolitika alá 3 dolog tartozik. Hírszerzés Nemzetiségi politika Forradalom -Mindegyik részt a belpolitika menüből irányíthatjuk. - Itt találunk egy leírást a hírszerzés és a nemzetiségi politikai akciók eredményeiről és a siker valószínűségéről. - A Forradalmi pontokat az értékek között követhetjük nyomon. Erre a részre nincs külön menüpont. -Mindegyik részt a belpolitika menüből irányíthatjuk. - Itt találunk egy leírást a hírszerzés és a nemzetiségi politikai akciók eredményeiről és a siker valószínűségéről. - A Forradalmi pontokat az értékek között követhetjük nyomon. Erre a részre nincs külön menüpont.

Forradalom -Az országunk forradalmi pontjai mutatják, hogy milyen közel van a forradalom kitörésének időpontja. - Amikor a számuk eléri a 15-t kitör a forradalom. - A forradalmi pont növekedhet ellenséges hírszerző akció, vagy állásfoglalás következtében, milícia aktiválása esetén, vagy abban az esetben, ha semleges területnek üzenünk hadat. - A forradalmi pontok csökkentésére lehetőség van a hírszerzés menüpont alatt. -Az országunk forradalmi pontjai mutatják, hogy milyen közel van a forradalom kitörésének időpontja. - Amikor a számuk eléri a 15-t kitör a forradalom. - A forradalmi pont növekedhet ellenséges hírszerző akció, vagy állásfoglalás következtében, milícia aktiválása esetén, vagy abban az esetben, ha semleges területnek üzenünk hadat. - A forradalmi pontok csökkentésére lehetőség van a hírszerzés menüpont alatt. Forradalom Amennyiben forradalom törne ki, úgy annak a menete a következő. Véletlenszerűen egy olyan területen tör ki, ahol legalább 1 várost birtoklunk (akár megszállt városban is). A terület minden általunk birtokolt városában megjelennek a forradalmárok. A számuk szintén véletlenszerű (1-3). A forradalmárok nem lépnek, támadó és védekező potenciáljuk 1. Minden katonával hadban állnak és automatikusan csatáznak. A forradalmárok által megszállt városok, ha 5 éven keresztül megszállás alatt állnak úgy automatikusan semlegessé válnak és békébe kerülnek az eredeti tulajdonosukkal. Forradalom Amennyiben forradalom törne ki, úgy annak a menete a következő. Véletlenszerűen egy olyan területen tör ki, ahol legalább 1 várost birtoklunk (akár megszállt városban is). A terület minden általunk birtokolt városában megjelennek a forradalmárok. A számuk szintén véletlenszerű (1-3). A forradalmárok nem lépnek, támadó és védekező potenciáljuk 1. Minden katonával hadban állnak és automatikusan csatáznak. A forradalmárok által megszállt városok, ha 5 éven keresztül megszállás alatt állnak úgy automatikusan semlegessé válnak és békébe kerülnek az eredeti tulajdonosukkal.

Hírszerzés - A hírszerzés menüpont alatt irányíthatjuk a kémeinket. -Az akciók listáját, melyeket a kémünk végrehajthat a honlapon az panel alatt találjuk. - Egy körben korlátlan mennyiségű kémet küldhetünk akcióba. - Az akció eredményéről a következő körben értesülünk. - A hírszerzés menüpont alatt irányíthatjuk a kémeinket. -Az akciók listáját, melyeket a kémünk végrehajthat a honlapon az panel alatt találjuk. - Egy körben korlátlan mennyiségű kémet küldhetünk akcióba. - Az akció eredményéről a következő körben értesülünk.

Nemzetiségi politika -A nemzetiségi politika panel alatt a területek nemzetiségeinek arányát változtathatjuk meg. - Minden területen 10 nemzetiség található. - A terület nemzetiségi arányának a népszavazás, az annexió és a forradalmi pontok alakulásánál van jelentősége. - A honlapon megtalálhatók a nemzetiségi akciók és azok árai. - Az egyes területek nemzetiségi aránya a honlapon megtalálható. -A nemzetiségi politika panel alatt a területek nemzetiségeinek arányát változtathatjuk meg. - Minden területen 10 nemzetiség található. - A terület nemzetiségi arányának a népszavazás, az annexió és a forradalmi pontok alakulásánál van jelentősége. - A honlapon megtalálhatók a nemzetiségi akciók és azok árai. - Az egyes területek nemzetiségi aránya a honlapon megtalálható.