Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2007. január 3. FORGALOM ÉS CSALÁDFA: A következő generáció.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2007. január 3. FORGALOM ÉS CSALÁDFA: A következő generáció."— Előadás másolata:

1 2007. január 3. FORGALOM ÉS CSALÁDFA: A következő generáció

2 Tudjuk, hogy Önök közül sokan használják a V&G eszközt. Azt is tudjuk, hogy lehetne jobb, könnyebben használható, és a benne található adatok lehetnének hasznosabbak is. Ezért továbbfejlesztettük Önöknek ezt az eszközt, és új nevet adtunk neki.

3 Bemutatjuk a GPS-t Navigátort... A GPS jelentése: Célok, Teljesítmény, Siker (Goals, Performance, Success). A GPS: Navigátor, amely megmutatja Önnek, hogyan jusson el mindehhez.

4 Az új GPS Navigátor legjobb eszközei 1.Az adott időben, a V&G-ben található adatok összefoglalása. 2.Lehetőséget nyújt Önnek, hogy kitűzze és megjelenítse céljait. 3.Demográfiai információkat mutat országonként és szintenként. 4.13 hónap történéseit jeleníti meg egy pillanat alatt. 5.Bármelyik beállított adatot interaktív grafikával illusztrálja. 6.Megmutatja az Executive-onkénti átlagos számokat. 7.Saját személyes Csoportköri Pont Kártyát (ScoreCard) hoz létre. 8.Csoporköri Pont Kártyát nyújt minden egyes alsóvonalbeli Elszakadó Executive-jának. 9.Összegzi a Teljes Szervezet Pont Kártya számát.

5 A műszerfal formátum kulcsfontosságú információkat jelenít meg „első látásra” (@-a Glance).

6 Személyes Pont Kártya (Score Card): Személyes Pont Kártyájából megtudhatja, hogy hány Üzletépítőt, LOI-t és Executive-ot szponzorált személyesen az adott időszakban – két, három, hat, vagy 13 hónapban, havi lebontásban. Ahhoz, hogy több hónapot jelenítsen meg, kattintson a 3, 6 vagy 13 hónapra! Ahhoz, hogy megnézze az adott grafikont, kattintson a grafikon ikonra!

7 Személyes Előzmények (Personal History): megjeleníti az utóbbi 13 hónap adatait (PSV, GSV, Aktív Vonalak és Jutalékok). Rákattinthat a Display Trend Line-ra (jelenítse meg az irányvonalat) vagy a Zero Scale-re (nulla skála), hogy a grafikont könnyebben olvashatóvá tegye. Közelítsen a grafikon egy részére olyan módon, hogy az egeret a képernyőn keresztülhúzza! Ahhoz, hogy visszatérjen az eredeti nézethez, kattinson az egér jobb gombjára!

8 A Személyes Aktivitás Ablak megmutatja az adott havi mennyiséget egy helyen. Jelenlegi és múlt havi kitűzői szintjét is megnézheti. Jutalékait megnézheti havonként, átlagosan vagy az egész év összesítését.

9 GSV Státusz Ablak: gyorsan megnézheti előrehaladását saját céljai felé. Miután beírta célját, és elmentette azt (rákattintott a „Save” mentés gombra), a GPS: Navigátor megjegyzi célját a későbbi bejelentkezéskor is.

10 Emellett minden egyes demográfiát Csoportkörönként vagy Teljes Szervezetenként is megnézhet. A Demográfia Ablak (Demographics) az adatait Ország (Country) és Szint (Level) szerint mutatja, így segít abban, hogy jobban megérthesse üzleti ügyeit.

11 A Teljes Szervezeti Pont Kártya megmutatja, hogyan működik teljes szervezete. A Csoportköri Pont Kártya megmutatja, hogyan működik saját csoportja.

12 Minden egyes adatot megjeleníthet és lebonthat országonként.

13 A Szervezeti Forgalom Összegzés (Organization Volume) oldal nagyszerű és egyszerű módja annak, hogy láthassa jutalékainak pontos összegét. Az Átlagok (Averages) segít Önnek abban, hogy kitűzze szervezetének céljait. Ahogy növeli új Üzletépítőinek átlagos számát, láthatja, hogy az milyen hatalmas hatással van szervezetére.

14 Ahhoz, hogy megnézhesse minden egyes alsóvonalbeli Executive-jának Csopotrkör Összegzését, egyszerűen kattintson az Elszakadó Executive (Excutive Breakaway) oldalon az “S” linkre!

15 Szeretné megtudni, hogy egy bizonyos dolog mit jelent? Kattintson valamelyik megnevezésre, és annak leírása automatikusan megjelenik!

16 Reméljük, hasznosnak találja majd a GPS Navigátor új eszközeit.


Letölteni ppt "2007. január 3. FORGALOM ÉS CSALÁDFA: A következő generáció."

Hasonló előadás


Google Hirdetések