Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A politikai bátorságról Az én generációmnak a szocializmus alatt volt ideje megtanulni hogy, igen, széllel szemben is lehet pisilni. Egy titka van: nem.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A politikai bátorságról Az én generációmnak a szocializmus alatt volt ideje megtanulni hogy, igen, széllel szemben is lehet pisilni. Egy titka van: nem."— Előadás másolata:

1 A politikai bátorságról Az én generációmnak a szocializmus alatt volt ideje megtanulni hogy, igen, széllel szemben is lehet pisilni. Egy titka van: nem szabad kigombolni a sliccet. Kincses Gyula, 2007.

2 Az elvárások realitásáról Velünk bármit lehet? Hogy lehet az, hogy három évvel az EU csatlakozás után még mindig 1014 méter magas a Kékes? Mit tett, mit tesz azért a Kormány, hogy végre elérje az EU átlagot? Meddig tűrjük??? Velünk bármit lehet? Hogy lehet az, hogy három évvel az EU csatlakozás után még mindig 1014 méter magas a Kékes? Mit tett, mit tesz azért a Kormány, hogy végre elérje az EU átlagot? Meddig tűrjük??? Kincses, 2007.

3 A politika igényessége Ne feledjétek: A politika soha nem magától ilyen hülye: Mindig a mi (vélt) elvárásainknak kíván megfelelni. Kincses Gyula, 2008.

4 Népszavazási kérdés „Egyetért-e Ön azzal, hogy miután a dihidrogén-monoxid a tüdőbe jutva súlyos károsodást (akár halált is) okozhat, a lakosság egészségi állapotának védelme érdekében azonnal be kell tiltani a magyarországi forgalmazását, és erről az Országgyűlés haladéktalanul alkosson törvényt” Dihidrogénoxid = H 2 O, azaz víz… Kincses Gyula, 2008.

5 Ma Lenin forradalommal jutott hatalomra. Sztálin belső puccsal, bozótharcos kabinetpolitikával került hatalomra. De Hitlert demokratikusan megválasztották. Kincses Gyula, 2009.


Letölteni ppt "A politikai bátorságról Az én generációmnak a szocializmus alatt volt ideje megtanulni hogy, igen, széllel szemben is lehet pisilni. Egy titka van: nem."

Hasonló előadás


Google Hirdetések