ÉS HAMAROSAN BEVEZETIK

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Advertisements

Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Ez a Tantra Indiából érkezett..
GLOBÁLIS FALU Ha a föld lakosságát egy 100 lelket számláló faluba redukálnánk a jelenlegi arányok megtartásával, akkor ebben a faluban lakna: 57 ázsiai.
Feltehetek egy kérdést?
Sikeres emberek.
MONDEX vagy apokalipszis A napokban hívta fel figyelmemet Angliában élő lányom és vejem a következő információra, amit az interneten mindenki megtalálhat.
Kereső program használata Készítette: Berger Nikolett
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
E.ON – Versenyben Önökért!
1.Számú Elnöki (ecchi)gőzfürdő terv. -Ki ne álmodozott volna az anime és manga rajongók közül, hogy egy napon majd eljut Japánba és személyesen megismeri,
Gondolatok a barátságról
MINDEN AMI ENERGIA. Nagyon sok mindennapi dologban használhatnánk a fizika törvényeit energiagazdálkodásra. Általában viszont az emberek lusták használni.
Beszélgetés Aaron Russo elmondása alapján idézve: Nicholas Rockefeller
FRAME-k (keretek). FRAME-k A frame-ek (keretek) segítségével a képernyőt felosztva egyszerre jeleníthetünk meg több webes dokumentumot a képernyőn. Fejlec.html.
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
“13 tanács egy életre".
Készítette: a Dalai Láma
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Két magzat beszélget az anyja hasában …
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Tibeti személyiségteszt
Világomban minden rendben van
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
Segítenél nekik, ha ez neked is hasznodra válna?.
A strucc.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Aki keres, az talál? Igen, talál. Ki ezt, ki azt, de egy szót beütve a google keresőbe (pl.) mindig ugyanazt, hacsak nem kerültek fel új honlapok az adott.
13 tanács egy életre.
Gabriel García Márquez
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
Névnapodra Szeretettel!
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Nézd csak meg ezeket a képeket! Ha netán azon gondolkozol, hol is található ez a szálloda, hát ez nem egy szálloda. Ez egy lakóház!!! Mindez a Sheikh Zayed.
Jelkép-ország Jakab Sándor Kálmán
Olvasd lassan és csendben!.
Ahogy engem elküldtél a világba, én is elküldtem őket a világba” (János 17:18) Töltsd be a küldetésed.
„Minden gondotokat Ő Reá vessétek, mert néki gondja van reátok. ” (I
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Hogyan készüljünk fel a szóbeli interjúra? Milyen kérdések várhatóak?
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Hogyan fejlesszük ki magunkban a
Három kérdés Problémamegoldás.
C.E.P.M. - Bruxelles, 12 janvier 2005 C.E.P.M. - Bruxelles, 12 janvier 2005 A GM növények termelésének helyzete a világon és az EU-ban...
A BHAGAVAD GITA EGYSZERŰEN.
Gondolkodjunk el ! Zene A változások már léteznek!
TUDTAD?Ha Kínában egymillió közül sem találni nálad jobbat……akkor csak egy vagy az 1300-ból!Hamarosan Kínában beszélnek majd legtöbben angolul.India lakosságának.
RIPPLN – AZ ÁTLÁTHATÓ KÖZÖSSÉG. Ripple = fodrozódás Ezt a szót használja az angol arra az esetre is, amikor egy vízbe ejtett tárgy, vagy vízcsepp maga.
♫ Kapcsold be a hangszórókat! ♫ Kapcsold be a hangszórókat!
Olvasd lassan és csendben!
13 tanács egy életre ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
mint ami mások szerint szükséges!
Személyiségteszt.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Mt 19,16-30.
Ne felejtsük el: Legyen A tetszőleges kijelentés. Arra a kérdésre, hogy „A akkor és csak akkor igaz-e, ha te lovag vagy?” a lovagok is, a lókötők is.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Tantra Indiából
ÚTRAVALÓÚTRAVALÓÚTRAVALÓÚTRAVALÓ A boldogságot csak az bírja el, aki elosztja.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
VeloREX adventure 3 whells, km, 2 people. Magamról: Pulay Sándor 1971-ben születtem Komárnóban /Révkomárom/ 1989-ben végeztem vas és fémszerkezeti.
A REGIONÁLIS INTEGRÁCIÓK
“13 tanács egy életre".
13 tanács egy életre.
A teremtő és gondviselő Atya
Az én Miatyánkom Dr. Papp Lajos szívsebész verse
Az én Miatyánkom Dr. Papp Lajos szívsebész verse
Előadás másolata:

ÉS HAMAROSAN BEVEZETIK A BÉLYEG MÁR LÉTEZIK ... ÉS HAMAROSAN BEVEZETIK

Amiről most hallasz, az IGAZ Amiről most hallasz, az IGAZ .... ... Már a Bibliában is ott állt, hogy be fog következni.

A „bélyeg” mérete olyan, mint egy rizs szemé … uy890p7

ami a készpénz és a kredit kártyák használatát kiküszöböli Egy technológia ... ami a készpénz és a kredit kártyák használatát kiküszöböli

A jobb módúak már használják mint egy eszközt az emberrablás megelőzésére ... ... és te is szeretnéd majd használni az előnyeiért, hogy segítsen megelőzni a csalást és a személyiség tolvajlást, de nagyobb hátránnyal fog járni mint gondolnád!

MENEKÜLJ MAJD TŐLE, HA SZABAD AKARSZ MARADNI.

A MOTOROLA cég gyártott egy mikrochipet a MONDEX SMARTCARD számára, és számtalan beültetést fejlesztettek ki az emberi felhasználás céljából, ami a „Bio chip.” Más néven TRANSPONDER ami egy módszer, a microchipben lévő információk olvasatának elraktározására. A „bio chip” mérete 7 mm hosszú és 0,75 mm széles. Olyan méretű, mint egy rizs szem. Az egész egy Transponder-t és egy feltölthető litium elemet tartalmaz. Az elem egy termopár körrel tölthető fel, amely elektromos áramot termel a testhőmérséklet változásából eredően.

A CÉG NEVE ÉS LOGÓJA is jelentéstartalommal bír ... de erről később ...

A MONDEX–en osztozók száma az egész világon több mint 250 részvénytársaságot és 20 országot foglal magába és számtalan nemzet tartja privilégiumának a módszer használatát. Köztük: Nagy-Britannia, Kanada, U.S.A., Ausztrália, Új-Zéland, Izráel, Hong Kong, Kína, Indonézia, Makaó, Malájzia, Fülöp-Szigetek, Szingapúr, Tájföld, India, Tajván, Sri Lanka, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Panama, Honduras, El Salvador és Brazília.

A MONDEX másfajta SMARTCARD szisztémákat is használ, különösen amióta felvásárolta a gyártó cégek részvényeinek 51%-át.

Most felvetődhet benned a kérdés miért ez a nagy cécó, hiszen egy újabb nagyszerű technológiáról van szó?

Több mint $1.5 millió dollárt költöttek a fejlesztők arra, hogy felfedezzék a „Bio-chip” legjobb helyét ahová beültethető lenne az emberi testbe. Találtak is két megfelelő helyet – ami már régóta ismert a Bibliában – a homlokon a haj alatt és a kézfejen, mégpedig a bibliában pontosan megadott helyen, a jobb kézfejen.

Régóta ismert a bibliából a következő: „És megadatott neki, hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma.” Jelenések könyve 13:16,17. A BÉLYEG egy CHIP ami már létezik

Egy billió “bio-chip”-et gyárt a MONDEX egy évben. Még egy kis adalék: Egy billió “bio-chip”-et gyárt a MONDEX egy évben. Felfedezték, hogy ha a chip egy kártyán lenne, az számtalan komoly problémát okozna: - a chip levágható lenne és hibás információra lenne kicserélhető - az értékkel manipulálni lehetne, ellopható lenne vagy egyszerűen elveszíthető. Végül a kártya 1-2 év után „elhalna” és megszűnne működni. Tehát, a készpénz teljesen bizonytalanná fog válni az üzletekben és ezért ...

MON = MONetary= pénz DEX = DEXter = Jobb-kéz ... csak egy megoldás lesz a problémára: követni a MOTOROLÁT … azaz behelyeztetni a “bio-chipet” a jobbkézre vagy a homlokra ahonnét nem lehet elmozdítani. Ha az sebészetileg elmozdításra kerülne, a piciny kapszula megsérülne és az emberi test érintkezne a lítium vegyülettel (mikrobaktériumokkal) ami fekélyt okozna azon a helyen ahová beültetésre került* *A biblia erről így ír: „... és csúnya, rosszindulatú fekély támadt azokon az embereken akiken a fenevad bélyege volt … Jel 16:2 A GPS műholdas helymeghatározó rendszer azonnal jelzi, hogy elmozdították és riasztja a területi illetékes hatóságot. És egy érdekesség ami ismét a bibliára irányítja az ember figyelmét: a MONDEX annyit jelent: „Pénz van a kezeden.” MON = MONetary= pénz DEX = DEXter = Jobb-kéz

A technológia kényelmes lesz, de az örök életedbe kerül!

Figyeld a világban folyó eseményeket és megkapod a választ! Hozzájutottál most egy információhoz, amit ha kétségbe vonsz, érthető, de járj utána, hogy mindez igaz-e! Figyeld a világban folyó eseményeket és megkapod a választ! Infó a googl-ban (www.google.com) ahol keresheted a következő szót: “VERICHIP” és tanulmányozhatod a néhány megjelenő link alatti írásokat, vagy rákereshetsz a “MONDEX” címszóra.

HA MÉG MINDIG ITT VAGY, NE VEDD MAGADRA EZT A BÉLYEGET!