BERUHÁZÓ - DM HOLLO  Amerikai tulajdonú, Las Vegas-i központú ingatlanberuházó holding első hazai beruházása.  A holdingot 2003-ban alapították és fennállása.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Kóstoljon bele” a Vidék Ízébe!
Advertisements

NNT 2012 Az alapötlet bemutatása Solymosi Balász cst. (205.) országos vezetőtiszt.
Marketingkommunikáció és PR
A Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár hat fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra fontos információkhoz.
„Gördülékeny kommunikáció” formabontó járműreklám
Lengyelország: Allegro Magyarország: TeszVesz és Vatera
HAJDÚSZOBOSZLÓ ⁄ Hajdúszoboszló Közép-Európában, Magyarország keleti részén található. Európa híres pusztája, a Hortobágy és a mozgalmas nagyváros, Debrecen.
Keresőoptimalizálás Fizetett hirdetések a keresőkön Fizetett hirdetések tartalmi oldalakon Fizetett helyezések vagy regisztrációk Internetes hirdetések.
A fogyasztói orientáció és a piacok Magyarországon Dr. Sz ente Viktória Kaposvári Egyetem, Gazdaságtudományi Kar Marketing és Kereskedelem Tanszék Piacot.
A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér hét fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra.
A B2B e-kereskedelem sajátosságai
A B2B e-kereskedelem sajátosságai Előadó: Dimitrova Dessislava Cégvezető, Alphasonic Kft Április 17.
HOLON (munkacím) INTEGRÁL KÖZÖSSÉGI KÖZPONT ÉS SZENTÉLY Spiritualitás
Az üzleti terv.
5. számú főút és a jelű összekötő út közötti szakasz, lekötéssel a 43
Tárgyi eszközök Készült években a Marcali, Barcs, Kadarkút, Nagyatád Szakképzés Szervezési Társulás részére a TÁMOP / azonosítószámú.
„LEHETŐSÉGEK, KIHÍVÁSOK” Lakitelek Népfőiskola január 25.
LOGISZTIKAI OKTATÓK TANÁCSKOZÁSA MISKOLCTAPOLCA 2002 MÁJUS 31 NÉMON ZOLTÁN GAZDASÁGI MINISZTÉRIUM KUTATÁS-FEJLESZTÉSI TÁMOGATÁSOK A SZÉCHENYI TERVBEN.
Tisza-tavi Ökocentrum Tájékoztató PARTNERSÉG NAPJA MÁRCIUS 18. MISKOLC.
Ahol az üzletek köttetnek. A PP Klub célja A Piac & Profit elindítja a Piac & Profit Klubot, mely elsősorban a kkv-k üzleti kapcsolatainak építésére hivatott.
Az internetes gyógyszervásárlás veszélyei
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. WEBKONFERENCIA
Tobit Pénzügyi Gazdasági Tanácsadó Bt. Budapest A határon átnyúló, közös ipari park lehetséges működési modellje, kialakítása, gazdasági lehetőségei Tóth.
TDM Szakmai Nap november 21.
Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.
A kommunikációs mix elemei
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
1966 – Harlow viselkedéskutató kísérlete
MagNet Magyar Közösségi Bank Magyarország első újbankja Homolka Éva Piac & Profit konferencia „Pénz,de honnan? Pénzszerzés és pénzgazdálkodás”
2010 Július 23.. Egy Roosevelt téri irodaház ötödik emeletén nyílt meg ma délelőtt a főváros első magánkórháza. A Dr. Roose Magánkórházban egy szülés.
A CRM rendszerek sikeresen gyűjtik az adatokat, a DM rendszer pedig biztosítja azt, hogy a vállalatok ne csak tudjanak az ügyfelekről, hanem meg is értsék.
Szövegminta Szövegminta szövegminta ÁLLATORVOS-TUDOMÁNYI KAR, BUDAPEST.
Regionális gazdaságfejlesztés gyakorlati óra Esettanulmány II.
Versenytársból partner
Medical Spa közös kommunkációja Buktatók és kihívások Verik Orsolya Oxygen Medical.
Bevezetés. Bevezetés FELÍRÁS UNIVERZUMUNK ORVOSLÁTOGATÁS Cég Image Szakirodalom E-marketing Kutatási eredmények Termék tulajdonságai Ár KOL DM Mások.
Városi turizmus. Város A turista szemében a város szabadidős termék, amelyet arra használ fel, hogy élményei, tapasztalatai bővüljenek. Így - marketingszempontú.
Önkormányzatok turisztikai feladatai
Mikro és kisvállalkozások szerepe a rövid ellátási láncban Gyaraky Zoltán főosztályvezető Élelmiszer-feldolgozási Főosztály.
) 27/07/2014 A befektetői tőke szerepe a távhőszolgáltatás fejlesztésében Fernezelyi Ferenc Kereskedelmi igazgató Dalkia Energia Zrt. MaTáSzSz konferencia.
„Forró témák” a környezetvédelmi médiában, avagy merre tart ma a szakmai közérdeklődés? - Szelektív hulladékgyűjtési kommunikációs szakmai nap – 2010.február.
Katt A Fővárosi Önkormányzat és a Pilisi Parkerdő Zrt július 9-én, a felújított Kis-Hárs-hegyi kilátót ünnepélyesen átadta a főváros kirándulóinak.
F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n A prezentációt a Corvinus Egyetem Tanárképző Intézete állította össze. Projektvezető: dr. Daruka.
Nemzeti Területfejlesztési Hivatal A RÉGIÓÉPÍTÉS ÉVE ,3 MILLIÁRD FORINT ÁTADOTT FORRÁS A RÉGIÓKNAK március 17. Kormányszóvivői sajtótájékoztató.
M0 útgyűrű déli szektor bővítése
TÁRNOK – SZÉKESFEHÉRVÁR vasúti vonalszakasz kivitelezési munkálatai
1. Az RFH Zrt. bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
eMagyarország Program
VIII. Állatorvosi Kongresszus (Budapest, )
AquaTerr Kft. Készítette: Tóth Péter. Profil: Az AquaTerr Kft. elsődleges célja olyan terráriumok és akváriumok készítése, amely mind működésbélileg,
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Biztos Kezdet Gyerekházak
Madas László Erdészeti Erdei Iskola Visegrádi kirándulóközpont Budakeszi Vadaspark 700 km sétaút 100 km kerékpározásra kijelölt erdészeti út 6 kilátó.
„Ajak a jövő települése” a munka tükrében
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
Milyen tényezők hatnak a fogyasztói viselkedésre?.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Bevásárlóközpontok harca Tatabányán Kovács András Selye János Egyetem Kutatóintézete.
Rendezvényszervezés Educatio Gondolkodom, tehát ott vagyok! Educatio Gondolkodom, tehát ott vagyok!
A Heves megyei Markaz bemutatása Készítette: Balog Ádám GTK-KM 1. Évfolyam 1. Félév.
E-Learning, E-Kereskedelem, és E-Gazdaság fejlődései
A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk. A programsorozatra szeretettel.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Helyi védett értékek bemutatása a
Előadás másolata:

BERUHÁZÓ - DM HOLLO  Amerikai tulajdonú, Las Vegas-i központú ingatlanberuházó holding első hazai beruházása.  A holdingot 2003-ban alapították és fennállása óta összesen több, mint m 2 alapterületű, kereskedelmi, ipari és lakó funkciójú beruházás fűződik a nevéhez.

MI AZ „UNIVERZOO” Magyarország agrárország, ezért az UNIVERZOO hiánypótló beruházás.  közösségi tér  a világ első, tematikus, kizárólag állattartáshoz kapcsolódó áruháza  központ, ahol koncentráltan jelenik meg a hobbi- és haszonállattartók minden igényét kielégítő kínálata  központ, ahol a látogatók nemcsak vásárolhatnak, hanem új ismeretekre is szert tehetnek  központ, ahol közvetlen kapcsolatba kerülhetnek őshonos állatfajokkal  Központ, ami helyet ad szakmai rendezvényeknek, családi szórakoztató programoknak Minden olyan tevékenység megtalálható lesz benne, amely komplex szolgáltatások révén kényelmessé és tartalmassá teszik az időtöltést.

ELHELYEZKEDÉS M3-as autópálya mellett, Budapest városhatártól 4 km-re. Miért éppen Mogyoródon épül az UNIVERZOO?  Budapest belvárosától 15 percre  A XV. kerületi Metro áruháztól 5km-re található  Mogyoródon közvetlenül az autópálya-lehajtónál, az M3-tól 100m-re  Az áruház könnyen megközelíthető az M3 autópálya és a Fótot Mogyoróddal összekötő főút felől  Az áruház személyautóval, közvetlen buszjárattal is megközelíthető lesz

MIÉRT PONT ITT? Kelet kapuja: Budapest fő növekedési iránya Az M3 az egyetlen autópálya, amely 3 sávon fut be a belvárosba Épülő M0 és új Duna-híd közelsége Környező beruházások: kereskedelmi és szórakoztató-központok, logisztikai központok filmstúdió szálloda és élményközpont autópálya-pihenő teniszakadémia

MIÉRT ÉPÍTJÜK MEG AZ UNIVERZOOT? Számos kisebb-nagyobb vállalkozás él meg az állattartásból, hiszen a szaküzletektől kezdve az állatgyógyszertárakon át nagyszámú kereskedelmi cég kínál terméket vagy szolgáltatást a vásárlóknak. Nincs még azonban hazánkban – és Európában sem – egy olyan komplexum, mely összefogná ezeket a vállalkozásokat, és közös marketinggel, közös céllal és eszközökkel szolgálná ki a potenciális vásárlói kört. Ezért jött létre az UniverZoo vállalkozás; olyan egyedi körülményeket teremt a befektetőknek, melyek révén az elsők közé emelhetik magukat a piacon.

MILYEN LESZ A HANGULATA AZ UNIVERZOONAK?  Az új létesítmény a legmodernebb technikával és berendezésekkel lesz felszerelve.  A komplexum megőrzi a természet hangulatát, hiszen egy fantasztikus esőerdő, játszóház, játszótér, kisállat börzék, állatsimogató és számos más, a természettel és az állatokkal kapcsolatos hangulatú program és helyszín várja majd az érdeklődőket.  Teljesen egyedülálló megjelenésű és hangulatú lesz, így azok érdeklődésére is számíthat, akik kevésbé szeretnek a hagyományos plázákban vásárolni.

UNIVERZOO A KUTATÁSOK TÜKRÉBEN •Állattartók körében végzett reprezentatív kutatás szerint a megkérdezettek 84%-a szerint szükség van ilyen áruházra Magyarországon •Azon válaszadók akik szerint szükséges az UNIVERZOO, a következő megoszlásban látogatnák a létesítményt: hetente:79% kéthetente: 9 % havonta:12 %

KIKRE SZÁMÍTUNK VEVŐ- OLDALON? Mivel a lakosság számarányához mérten Magyarország büszkélkedhet a legtöbb háziállattal Európában, óriási piaci potenciál rejlik a hobbiállattartók népes táborában.  Hobbiállatot tartók vagy a beszerzését fontolgatók: egy helyen találkozhatnak a kínálattal, ezáltal könnyebben és gyorsabban dönthetnek.  Haszonállattartók: egy helyen vásárolhatnak meg minden olyan eszközt, melyre munkájuk közben szükség van.  Állatorvosok: megvehetik a hivatásuk ellátásához szükséges eszközöket, felszereléseket, kiegészítőket, berendezéseket.

KIKRE SZÁMÍTUNK ELADÓOLDALON? Hobbi állat  hobbiállat-felszerelés  akvarisztika  horgászfelszerelés  vadászbolt  Madárkereskedés  lovasbolt  élőállat-értékesítés: kutya macska hüllők rágcsálók  kutya-/macska-kozmetika A tervezett bérlői struktúra témakörei: Haszonállat  állategészségügy  haszonállatok tenyésztési és tartási felszerelései  állatpatika  országos cégképviseletet ellátó vállalkozások, szakmai szervezete, egyesületek Olyan cégekre, akik magas színvonalon képviselik szakterületüket, és képesek arra, hogy személyre szabott értékesítés stratégiával jelenjenek meg az UNIVERZOO áruházban.

MIBEN LESZ MÉG EZ AZ ÁRUHÁZ KÜLÖNLEGES?  A bérlő legyen PARTNER!  A bérlő legyen ELÉGEDETT!  A bérlőnek legyen BELESZÓLÁSA!  Márkakonkurencia-védelem! új cégúj ideológiaúj filozófiaúj magatartás

KEDVEZMÉNYEK  Az első 5 bérlő a év bérleti díjából 5% kedvezményben részesül.  Az első 10 bérlő ingyenes hirdetési felületet kap az Univerzoo majdan megjelenő, több tízezer példányban ingyenesen terjesztendő havi kiadványában.