Bemutatjuk Önnek SlidePlayer.hu oldalt

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bejelentkezés után Menüsor, ahol megtaláljuk a hirdetés feladásához szükséges főbb pontokat.
Advertisements

KÖLTSÉGELSZÁMOLÓ RENDSZER. A TruExpense rendszer Csökkentse kiadásait a magyarországi piacon egyedülálló TruExpense költségelszámoló rendszer segítségével!
Üdvözlünk!. Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd.
Digitális világ A tudatos mobilhasználat Adatvédelem.
IKT = információs és kommunikációs technológia
Confidential/Property of Danfoss District EnergyDanfoss District Energy DivisionDate| 1| 1 Elektronikus Akadémia Bemutatása Előadó: Egyházi Zoltán okl.g.m.,
Skype telepítése és használata
Facebook az osztályban Cseh Gabriella Budapest 2013 Szeptember 27.
•online kommunikáció •branding, márkaépítés •kommunikációs stratégiák kitalálása, felépítése •Közösségi marketing •Szociális érzékenység, non-profit partnerek.
 Jób 30:9 És most ezek gúnyolódnak rajtam, ezek fecsegnek rólam.  Zsolt 1:1 Boldog ember az, aki nem jár a bűnösök tanácsa szerint, nem áll a vétkesek.
ACN videótelefon Iris 5000 ACN Telefon Adapter.
Az Internet adta lehetőségek
BIOS újdonságok és érdekességek
E.ON – Versenyben Önökért!
Az angyalmentők száma: 333. Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal,
Ajándékozz boldogságot!;) •Van egy titkos hely a neten, ahol szerelmi receptek vannak. •Előtted áll a lehetőség, hogy megoszd ezt a titkot azokkal a férfi.
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
Mountain of China Jól tudjuk…. és mégsem teszünk semmit.
Szolgáltatások a felhőből
Emeltszintű Etanácsadó Otthoni internetes ügyintézés Készítette: Horányiné Horváth Viktória Csilla.
WordLearner.com -- Learn or Teach Words in Almost Any Language WordLearner.com online és offline nyelvoktatás mobiltelefonon és interneten Benedek Balázs.
Érvek, érvelés.
Forrás: Infografika Forrás:
Mobil eszközök alkalmazása vállalati környezetben
ÉLET Click to advance slides.
Sándor Laki (C) Számítógépes hálózatok I. 1 Számítógépes hálózatok 3.gyakorlat Fizikai réteg Kódolások, moduláció, CDMA Laki Sándor
Virtualizáció Korszerű Adatbázisok Ferenci László
Okostelefonok. A PDA gyártók egy része felismerte, hogy a piacon maradáshoz muszáj integrálni a tenyér számítógépekbe is a telefon részt. Miért van erre.
MP4 lejátszók.
Adatátvitel. ISMERTETŐ 1. Mutassa be az üzenet és csomagkapcsolást! Mi köztük az alapvető különbség? 2. Melyek a fizikailag összekötött és össze nem kötött.
Boogie Mamma Ide rakja a zenekara jelét (úgy nevezett logóját) Készült a Power Point 2005 Készült a Power Point 2005 Fesztiváljelentkezés- varázslóval.
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Számítógépes Hálózatok GY 3. Gyakorlat Adatkapcsolati réteg Számítógépes hálózatok GY1.
Számítógépes Hálózatok GY
Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját.
Kevés az Ügyfél ?. 1.a legtöbb KKV-nek van weboldala 2.Időt és pénzt költenek a látogatókra Tény.
A MacBook bemutatása Itt nagyon sok mindent tudhatsz meg a MacBook-ról. Remélem jól fogsz szórakozni!
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
Közösségi oldalak használata
Élet a Ságvári Bence digitális VII. Nemzetközi Médiakonferencia, Balatonalmádi, szeptember 25. ökoszisztémában kisgyerekként...
Konzultációs nap – Minőségfejlesztési Iroda szeptember 18. Fekete Krisztina Fókuszban a formahibák.
Felsőoktatás szerepe a távmunka elterjesztésében Benedek András Felsőoktatás szerepe a távmunka elterjesztésében VI. Országos Távmunka Konferencia Budapest,
Confidential Asus Pocket Wireless Router WL-530gV2.
Digitális világ A tudatos mobilhasználat Adatvédelem.
Hangalapú, közösségépítő virtuális valóság a gyakorlatban Faragó Péter WebLords.
Info vizsga ráthy orsolya 1/n 04.csop. b Bevezetés n Ják-ppke első éveseinek vizsgafeladatai.
Azt mondják.
Szép napot.
Kapcsolataim a neten. Bemutatkozás a virtuális világban – magunkról a Facebook-on.
Foucauld atya imája.
Ne maradj le!. Láttátok már ezeket a suliban? Mi a különbség a következők között?
Bölcsességek, aforizmák
Adatbáziskezelés. Adat és információ Információ –Új ismeret Adat –Az információ formai oldala –Jelsorozat.
Készítette:Pohl Kristóf Felkészítő tanár:Mógorné Áment Erika Református Általános Iskola Balatonfüred 8230 Balatonfüred, Iskola u. 2.
Social Media 2015-ben, üzleti szemmel - avagy merre tart a közösségépítő világ? Kulcsár István Róbert 1.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
A VÉGTELENHEZ MÉRVE SZINTE NEM IS LÉTEZÜNK, A CSILLAGÉVEK ÓRÁIN
Emlékeztető Fizika.
Kompakt digitális fényképezőgép. Vonzó, masszív és könnyen kezelhető, a COOLPIX L25 ért a képekhez – így Önnek nem kell. Csoportképektől kezdve a közeli.
"Free phone" Kozellné Szabó Csilla Ozeki Informatikai Kft.
Felsőoktatás és a közösségi hálózatok
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
E-HÓD HÓDítsd meg a biteket!.
ÉPÍTSÜK FEL KÖZÖSEN A VILÁG LEGNAGYOBB, 160 MILLIÓ FŐS ONLINE HÁLÓZATÁT!
ETailer Kit Lenovo Yoga Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
FELHŐ ALAPÚ INFORMATIKAI RENDSZEREK VS. LEXIKÁLIS ISMERETEK Networkshop 2016 Konferencia Debrecen Antal Péter, Eszterházy Károly Főiskola,
Csoportmunkát támogató szoftverek
Kedvenc prezentáció készítő szoftverem
Az elektronikus levelezés a számítógép-hálózatok klasszikus szolgáltatása, az Internet alkalmazásának egyik legnépszerűbb formája. Szövegen kívül lehetőség.
Az elkészült faliújság értékelése videoklip szerkesztése Windows Movie Maker programmal 10. témakör:
Előadás másolata:

Bemutatjuk Önnek SlidePlayer.hu oldalt Online módon tegye közzé az előadásokat Bemutatjuk Önnek SlidePlayer.hu oldalt Эта презентация демонстрирует новые возможности PowerPoint. Ее рекомендуется просматривать в режиме показа слайдов. Эти слайды должны дать вам представление о том, какие эффектные презентации можно создать с помощью PowerPoint 2010. Для доступа к другим образцам шаблонов перейдите на вкладку "Файл", а затем щелкните "Образцы слайдов" на вкладке "Создать".

Tegye közzé és ossza meg! Egyszerűbben és gyorsabban tegye közzé az előadásokat 1 Előadás létrehozása 2 Előadás betöltése 3 Tegye közzé és ossza meg! Egyedi megoldás bármilyen helyezetekre

1 Előadás létrehozása Egyszerű szerveri betöltés a következő közzétevésére

Kész előadás százezrei Nemet mondjon a kezdetről létrehozott előadásnak. Kész előadások zöme a SlidePlayer.hu oldalon mindenesetre. Használja a kész előadásokat a saját egyedi előadások gyors létrehozására bármilyen esetre!

Gyorsan egyszerűen és ingyen töltse le és szerkessze SlidePlayer.hu oldal 100% ingyenes Teljesen ingyen tekintse át és töltse le az előadásokat! Gyorsan egyszerűen és ingyen töltse le és szerkessze Minden előadás jól szerkeszthetőek és megmenthetőek

Tegye közzé. Ossza meg. Együtt dolgozzon. Felejtsen el a pontozótábláról és nehéz levélről az email postán. Előadást tegyen közzé a SlidePlayer.hu oldalon és küldje el az utalást. A küldött utaláson meg lehet nézni és szerkesztésre letölteni az előadást.

2 Előadás betöltése Kényelmes betöltés a SlidePlayer.hu oldalra

AZ EGÉSZ VILÁG látja meg az előadását Most néhány percen belül AZ EGÉSZ VILÁG látja meg az előadását

Tökéletes videó SlidePlayer.hu azt engedi, hogy videót és hangot adjon hozzá az előadáshoz. Egyenesen az előadásból történő pontos játszás meglepő, ugye? A videó és hang lejátszik az előadással együtt bármilyen készüléken, a mobil készüléket beleértve!

Lejátszás egyenesen a mobil készülékekről. SlidePlayer Lejátszás egyenesen a mobil készülékekről! SlidePlayer.hu nem a Flash-t használja, hanem az HTML5 új technológiát. Ennek köszönhetően az előadás pontosan és helyesen tükrözik bármilyen készülékek kijelzőjén, beleértve a mobil készüléket. Videó az előadásban

Az előadásban sok gyönyörű jelenség van? Minden jelenség megőrzése Az előadásban sok gyönyörű jelenség van? SlidePlayer.hu mindent megőriz

Tegye közzé és ossza meg! 3 Tegye közzé és ossza meg! Az előadások közzétevése és terjesztése egyszerűen folyik a SlidePlayer.hu oldallal!

CSAK KÜLDJE AZ UTALÁST Csak töltse be és tegye közzé az előadást a SlidePlayer.hu oldalon Adja meg az előadással rendelkező oldalra utalást vagy egyszerűen adja hozzá az előadással levő playert a diára vagy a társadalmi hálózatba! Ossza meg a barátaival és kollégáival a Facebook-ban, Vkontakte-ban és Twitter-ben!

Mutassa meg mindenkinek! Terjessze az előadásra utalást email, ICQ, Skype, társadalmi hálózatok segítségével és bármilyen más módon! SlidePlayer.hu szolgálat azt engedi, hogy egy kacsintással tegye közzé az előadást a társadalmi hálózatban, ezért ezóta semmi probléma nem lesz azzal, hogy mindenki látja meg az előadást! SlidePlayer.hu oldallal rendkívüli kényelmessé válik az előadás terjesztése

? A számítógépen nincs Power Point? Van SlidePlayer.hu és semmi másra nem lesz szüksége! Az előadás áttekintése bármilyen helyről

Az előadások a Földgolyó bármelyik helyéről Dolgozzon SlidePlayer.hu Az Ön előadásai elérhetőek mindig és mindenhol!

SlidePlayer.hu Mi az Ön üzenete?