Tanuló neve | Tanár neve | Osztályzat

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Környezetszennyezés A mai emberek felelőtlenek. Szennyezik a levegőt, folyókat. Ezért napjainkba sok ezer ember hal meg környezet szennyezéstől.
Advertisements

Gyermekek a leszakadó világban Társadalmi állapotrajzok konferencia MTA Szociológiai Kutatóintézet november 19.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Ruska Mónika – Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat - Fiatalok Lendületben Programiroda.
A Horthy-korszak kezdete Trianoni békeszerződés. 1.Előzmények (a tanácsköztársaság bukása utáni időszak) a.) rövid életű, átmeneti kormányok alakulása.
Text Pioneers into Practice 2016 Hungary. 2 A Pioneers into Practice program célja, hogy elősegítse az alacsony széndioxid kibocsátással működő, versenyképes.
Bevándorlók társadalmi beilleszkedése európai politika – közép európai valóság Kováts András Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület.
Az új közbeszerzési törvény megalkotásának körülményei, várható jövőbeli változások május 26. Dr. Kovács László Miniszterelnökség Közbeszerzési Szabályozási.
Készítette: Gondos Borbála
TÖRTÉNELEM ÉRETTSÉGI A VIZSGA LEÍRÁSA VÁLTOZÁSOK január 1-től.
Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata Értékesítendő ingatlanok Készítette: dr. Zelenyánszki Miklós.
1 „Országos Foglalkoztatási Közalapítvány INFORMÁCIÓS NAP 2009” Gosztolai Géza OFA- Hálózat Közép-dunántúli Regionális Iroda Székesfehérvár, július.
ALKOHOLIZMUS ELLENI MEGYEI EGYESÜLETEK ÉS KLUBOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE, MAGYAR KÉKKERESZT EGYESÜLET, KATOLIKUS ALKOHOLISTAMENTŐ SZOLGÁLAT HÁLÓZAT ÉPÍTÉSE.
Főnix Országos Szociális Szövetkezeti Hálózat Bocskay József Tudásalapú szociális társadalom Szociális gazdaság fejlesztése Modern menedzsment eszközökkel.
Iskolai információs rendszer. Alapkövetelmények Oktatási, nevelési intézmények részére fejlesztett Oktatási, nevelési intézmények részére fejlesztett.
1 Horváth Richárd Közlekedésinformatika Áruszállítás.
Regős Gábor Könyvelőirodák Országos Szövetségének elnöke Hagyományos számlázás sajátosságai integrált környezetben KÖNYVELŐIRODÁK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE
A „Mintaprogram a minőségi időskorért” Pilote Project for Quality Ageing Az idősgondozás Magyarországon, elvek, szabályok, gyakorlat, intézmények Brettner.
Az Európai Unió fogyatékosügyi stratégiája Szombathely, június 22.
Gazdasági jog IV. Előadás Egyes társasági formák Közkeresleti társaság, betéti társaság.
Internet tudományos használata
Légy több, mint a diplomád!
Integrációs elméleti alapok, az integrációk típusai
Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület, titkár
Szaktanácsadás 2015/2016 Készítette: Szabó Klára.
Adottságok tényszerű megfogalmazása 4.6. előadás
Gyűjtőköri szabályzat
Esélyek a munkaerőpiacon
Természeti erőforrások
Szupergyors Internet Program (SZIP) Jogi akadálymentesítés megvalósítása: Jogalkotással is támogatjuk a fejlesztéseket dr. Pócza András főosztályvezető.
A világgazdaság jellemző folyamatai
ÚJ UTAKON A SZAKKÉPZÉS Társy József
Öröklési szerződés és Köteles rész
Az iskolai könyvtár szolgáltatás típusai
Országos Tűzvédelmi Szabályzat KÖZÖSSÉGI LÉTESÍTMÉNYEK,
Ország neve név Tanár Osztály.
A kétszintű érettségi.
SZÁMVITEL.
A szociális gazdaság jogi háttere Szlovákiában
„Út a munkához”program
dr. Jeney László egyetemi adjunktus Európa regionális földrajza
Saját név | Tanár neve | Osztályzat
ChinaCham Hungary Magyar-Kínai Gazdasági Kamara
Ország neve név Tanár Osztály.
Verseny a bankszektorban
Miért pont a bme-vik?.
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése – Életpálya-tanácsadás Csanádi Nikolett Hényel Anett.
CONTROLLING ÉS TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT DEBRECENI EGYETEM
Szempontrendszer a kiselőadáshoz
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM
A hatékony adományozás eszközei igazgató, Magyar Adományozói Fórum
A közlekedés és az idegenforgalom
Merre tovább a középiskola után?
14. VILÁGGAZDASÁG.
28. TURIZMUS.
Az Európai Unió földrajzi vonatkozásai
Az iskolai szervezet és fejlesztése
Vállalati fenntarthatóság
10. POLITIKAI FÖLDRAJZI ALAPFOGALMAK ÉS AZ ÁLLAMOK FAJTÁI.
A regionális szintek hierarchikus rendszere
Az AE Szövetség szervezet fejlesztése
A katolikus óvodák feladata a Hit évében III.
Iskolai szociális segítő
Baranya Megyei Önkormányzat
A gazdasági fejlettség mérőszámai
KORALL K O R A L E és P E R L Y / GYÖNGY.
A POWERPOINT 2007 újdonságai
Elődeink nyomában Erdélyben
A program értékelése Kerekasztal beszélgetés
AZ ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉSEK MEGSZERVEZÉSE A TANODÁBAN
A statisztikus elemző specializió
Előadás másolata:

Tanuló neve | Tanár neve | Osztályzat Az ország/régió neve Tanuló neve | Tanár neve | Osztályzat

Az ország elhelyezkedése Itt adható meg, hogy az ország/régió melyik földrészen és mely országok/régiók szomszédságában helyezkedik el. Ide beszúrható az ország/régió térképe.

Az ország földrajzi jellemzői Itt adható meg az olyan esetleges fontosabb folyók, tavak, óceánok, hegységek és más földrajzi jellemzők neve, amelyek az országban vagy annak közelében találhatók. Ide beszúrható egy kép az ország/régió egyik földrajzi jellemzőjéről.

Az ország/régió klímája Itt lehet ismertetni, hogy a naptári év során milyen tipikus időjárási minták jellemzők az országban. Ide beszúrható egy kép az országban előforduló egyik évszakról.

Az ország természeti jellemzői Itt megadható néhány az országban megtalálható őshonos állat és növény közül. Ide beszúrható egy kép egy, az országban megtalálható állatról vagy növényről.

Az ország történelme Itt lehet időben ábrázolni az ország/régió vagy tartomány fontos történelmi eseményeit. Esemény neve 1 Esemény neve 2 Esemény neve 3 Esemény neve 4 Esemény neve 5 Esemény neve 6 Esemény neve 7 Esemény neve 8 1. dátum 2. dátum 3. dátum 4. dátum 5. dátum 6. dátum 7. dátum 8. dátum Esemény leírása Itt időben ábrázolhatók az ország/régió kulcsfontosságú történelmi eseményei.

Szokások és hagyományok Itt bemutathatók az országban ünnepelt fontos szokások és hagyományok. Arról is érdemes információt megadni, hogy kik és mikor ünnepelnek. Ide beszúrható az ország/régió vezetőjéről készült kép.

Az ország/régió kormányzása Itt bemutatható, hogy az országban/régióban hogyan történik a törvényhozás és a törvénymódosítás. Arról is szó ejthető, hogy miként választják ki az ország/régió vezetőjét. Ide beszúrható az ország/régió vezetőjéről készült kép.

Az ország gazdasága Itt lehet ismertetni, hogy az országban milyen árukat és szolgáltatásokat állítanak elő. Jellemzően hogyan teremtik elő az emberek a szükséges javakat maguknak és családjuknak? Ide beszúrható egy kép az ország/régió adott részének gazdaságáról.

Az ország/régió turizmusa Itt mutathatók be az országnak azok az nevezetességei, amelyek érdekelhetik a más országokból érkezőket. Ide beszúrható egy kép az ország/régió legfőbb érdekességeinek egyikéről.