Beszállítói PO levelezés oktatás Jabil P2P bevezetés

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Lépj be az AlertPay oldaladra:
Advertisements

Sikerprogramos oldalon a megfélő csomag kiválasztása után katt a fizetési gombra. Ellenőrizd le, hogy valóban ezt a csomagot választottad Mielőtt a Payza.
S 1SCM© Siemens AG All rights reserved Útmutató a click4suppliers easy használatához Szállítói regisztráció.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
MiniCRM kapcsolat bemutató
Gayár Csilla, pénzügyi menedzser VÁTI Kht. Pécsi Területi Iroda DDOP Utólagos akadálymentesítés (Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz)
Készítette: Végh Nóra Nemzetközi referens, az EPSA 2013 hazai projektkoordinátora Nemzeti Közszolgálati Egyetem.
AlertPay Internetes Számlanyitás, Személyazonosítás Ezt a linket bemásolva jutsz el az AlertPay oldalra:
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról november
Alert Pay számlán keresztül bankkártyás befizetés a 7DW regisztrációkor ! Írd be a linkkeresőbe a következő linket
ISA Internetes rendelési felület
SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Az Új Széchenyi Terv Infopontok feladatai A pályázatkezelés menete – Pénzügyek.
Bitumen Internet Sales 2012
Használata Készítette: Medve Tamás.
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
AlertPay Internetes Számlához Bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP. -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
Vizsgalapok oktatói kezelése Készítette: Fekete Tamás.
Legyen Ön is InnerLight Törzsvásárló! dr. Tihanyi László tel:
Beszerzés K&N Sportlégszűrők
Bemutató Számviteli rendszer. Személyesen Postai úton Vállalat vagy vállalkozás Könyvelőcég vagy könyvelő Ez a megoldás kiszámíthatatlan nem biztos hogy.
MÁV Csoport Beszerzési és számlafogadási rendszere
1 Számlázz.könnyen.hu Unas webshop kapcsolat bemutató November 4.
Cég RegisztrálásaCég Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4. Lépés | Céges Felhasználó Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4.
Kulturális Projekt Ciklus Menedzsment IV. Modul A kultúra gazdaságtana.
A projektek megvalósítása II. A projekt pénzügyi megvalósítása A támogatás lehívása 8. modul Ponácz György Márk SAKK-tréner.
Microsoft® Lync™ 2010 Meghatalmazás – oktatás
Az első vásárláskor megadott címmel – mint felhasználónévvel – és az ott megadott jelszóval kell belépni a vásárlói háttérirodába.
E-beszerzés Bravo csoport.
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Többtáblás adatbázisok
Projektzárással kapcsolatos teendők
Support.ebsco.com Saját EBSCOhost oktatóprogram Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Az EBSCOhost találati lista Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Fizetési mód változtatása Amennyiben szeretnél másik fizetési módot választani (pl. bankkártyáról AlertPay-re), vagy megváltoztatni a helyet (pl. másik.
ISA Internetes rendelési felület
Technikai és gyakorlati segítségnyújtás Kifizetési kérelem feltöltéséhez Pályázati Tájékoztató felület az ELEKTRONIZÁLÁS bevezetését követően Előadó: Gombita.
Kifizetési igénylések feldolgozása során felmerült problémák, gyakorlati tapasztalatok Javaslatok, Tippek, Tudnivalók az ELEKTRONIZÁLÁS bevezetését követően.
Adatbázisok kialakítása 1 / 16. Adatbázisok kialakítása 2 / 16 Gáspár Bencéné Dr. Vér Katalin nyomán Barna Róbert KE GTK Informatika Tanszék Adatbázisok.
Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában! Regisztráció Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában!
Oktatóprogram Saját EBSCOhost oktatóprogram
Számítógépes grafika I. AUTOCAD alapok
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
Pénzügyes változások, fejlesztések. FIR pénzügyek.
- Regisztrációs útmutató - Participant Portal (URF)
2007. febuár 6.1 Kedvezményezetteket érintő változások a projekt megvalósítása során.
Iskolai nevezési és monitoring rendszer
MIFIR adatszolgáltatás – Technikai információk
Útmutató a click4suppliers easy használatához
Jelentések Jelentést akkor használunk, ha az adatbázisban letárolt adatokat szeretnénk kinyomtatni. A jelentésben szereplő adatok alapja egy tábla vagy.
A részletfizetés tranzakcióról általánosságban
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
Tájékoztató Fórum Kifizetési kérelem
Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát!
1. Írja be a böngészője címsorába:
Beszállítói CSP Oktatás Jabil P2P bevezetés: Coupa beszállítói portál (CSP) október.
Helyi támogatási kérelmek benyújtásának ügymenete
Előadás másolata:

Beszállítói PO e-mail levelezés oktatás Jabil P2P bevezetés 2018. október

Részletes program Beszállítóitevékenység-értesítő – e-mail levelezés Rendelés fogadása és megtekintése Rendelés visszaigazolása Számla beküldése e-mailen keresztül

Beszállítói-tevékenység-értesítő (e-mail levelezés)

Coupa tranzakciók e-mailen keresztül A Coupa segítségével a beszállítók gyorsan megkaphatják és visszaigazolhatják a PO-kat, és beküldhetik ezekhez a megrendléskhez tartozószámlákat e-mailen keresztül. Beszállítóként intézkedhet közvetlenül a postafiókjából, amikor megkapja a megrendelésről (PO) szóló értesítő e-mailt. Az értesítő e-mail tartalmaz akciógombokat, vagyis attól függően, hogy mire kattint, beküldhet számlát, visszaigazolhatja a PO-t, vagy jegyzetet fűzhet a PO- hoz. A beszállítónak nem kell bejelentkeznie újabb weboldalra vagy portálra. Azok a beszállítók, akik már regisztráltak a Coupa beszállítói portáljára, szintén élvezhetik az ilyen beszállítóitevékenység-értesítők előnyeit.

Megrendelés (PO) fogadása e-mailen keresztül Amennyiben a beszállító e-mail-címe szerepel a Jabil rendszereiben, a PO-t automatikusan elküldi Önnek a rendszer, közvetlenül e-mailben. A megrendelések (PO) mint Coupa értesítések jelennek meg postafiókjában. A PO-k minden esetben a beszállító által visszaigazolt PO e-mail-címre érkeznek, nem pedig az elsődleges kapcsolattartási címre (hacsak nem azonosak).

Megrendelés (PO) visszaigazolása e-mailen keresztül Tekintse meg a PO információkat, és Igazolja vissza a PO-t, amivel értesíti a Jabilt, hogy megkapta a megrendelést. Ne feledje, hogy jegyzetet is fűzhet a PO-hoz, vagy beküldhet számlát is, közvetlenül az e-mail-fiókjából.

Megrendelés (PO) visszaigazolása e-mailen keresztül A Coupa új böngésző fülön vagy ablakban jelenik meg. Itt láthatja a „Order Acknowledged” (Rendelés visszaigazolva) üzenetet a képernyő legtetején.

Számlák beküldése e-mailen keresztül Fontos, hogy amennyiben magyar ÁFÁ-t tartalmazó számlát kíván benyújtani, úgy minden esetben szükségünk van a postai úton eljuttatott eredeti példányra is!

Számlák beküldése e-mailen keresztül Ha erre a PO-ra vonatkozóan számlát akar beküldeni, kattintson a Create Invoice (számla létrehozása) lehetőségre.

Számlák beküldése e-mailen keresztül Megjelenik a Choose Remit-To Address (Válassza ki az utalás kedvezményezettjét) felugró ablak. A Choose (Kiválasztás) gombbal jelölje ki a kedvezményezettet, ahova az utalást kéri. Megjegyzés: Ha csak egy kedvezményezettet tárol a profiladatok között, akkor a Coupa alapértelmezettként azt a címet választja, és nem jelenik meg felugró ablak a választáshoz. Vagy ha nincs tárolt kedvezményezett, a Coupa kéri, hogy hozzon létre egyet. Ha nem jelenik meg a helyes kedvezményezett, kattintson a Create New Remit-To (új kedvezményezett létrehozása) lehetőségre Fontos, hogy új kedvezményezett létrehozása esetén a számla „függőben” állapotba kerül, mivel az új kedvezményezetteket a Jabil AP csapatnak jóvá kell hagynia.

Számlák beküldése e-mailen keresztül A Create Invoice (számla létrehozása) képernyőn adja meg a számla számát az Invoice # (számlaszám) mezőben. Fontos, hogy minden további kötelezően kitöltendő mezőt csillag jelöl.

Számlák beküldése e-mailen keresztül Görgessen lefele a Lines (számlasorok) szakaszig, és ellenőrizze az összes adat pontosságát, különös tekintettel az árra és a mennyiségre. Adja meg a szállítási és kezelési információkat. Ha kell, tüntesse fel az adótételeket a megfelelő helyen, az alábbi módszerek valamelyikével: Válassza ki az adónem kódját a Tax Code (adónemkód) legördülő menüből, és kattintson a Calculate (Kiszámítás) lehetőségre. Manuálisan vigye be a tax percentage (adószázalék) mértékét. Manuálisan vigye be a tax amount (adó összege) ($) adatot. Írja be a Jabilnak szóló megjegyzéseit, majd kattintson az Add Comment (Megjegyzés hozzáadása) gombra. Csatolja a számla scannelt változatát (és szolgáltatások esetén a teljesítési igazolást is)

Számlák beküldése e-mailen keresztül Miután megnyomta a „Submit” (Benyújt) gombot, megjelenik a számlaküldés jóváhagyását kérő, felugró ablak. A folyamat befejezéséhez kattintson a Send Invoice (Számla elküldése) lehetőségre. Fontos, hogy a benyújtást követően a számla már nem módosítható.

Számla állapota Fizetési információk A beszállító a következő számlaállapot-változatokkal találkozik a CSP-n: Draft (piszkozat) – Számla piszkozat, amely még nincs benyújtva. Processing (feldolgozás alatt) – Olyan számla, amely a beszállító részéről történő benyújtás és a Jabil rendszerében való rögzítés közötti szakaszban van. Pending Approval (jóváhagyás függőben) – A számla belső Jabil folyamaton megy át a végső jóváhagyás előtt. Ez lehet függő bevételezés vagy függő jóváhagyás. Disputed (vitatott) – Olyan számla, amelyet pillanatnyilag vitat a vállalkozás vagy a pénzügy. Approved (jóváhagyva) – Jóváhagyott, és kifizetésre kész számla, a fizetési feltételek szerint vagy az esedékesség időpontjában azonnal. Voided (érvénytelen) - A teljes jóváhagyási és feldolgozási folyamatot követően érvénytelenített számla. Fizetési információk A beszállító megtekintheti a CSP-ben található minden egyes számla fizetési státuszát/adatait: Yes (Igen) – Kifizetett számla, a kifizetés dátumát és összegét is tartalmazó információkkal együtt. Nem – Még ki nem fizetett számla. Forduljon a Jabilhoz, ha szeretne CSP fiókot igényelni (ingyenes).

Köszönjük! Ha bármilyen kérdése van, forduljon a Jabilhoz bizalommal, vagy írjon a P2P_Support@Jabil.com címre.