SZKENNER BÓNUSZOK.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Számvitel S ZÁMVITEL. Számvitel Ormos Mihály, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Hol tartunk... Hiányzik egy jól strukturált rendszer.
Advertisements

Országos szakképzési tanévnyitó igazgatói értekezlet 2010/2011. tanév Tájékoztató a térségi integrált szakképző központok számára Baskiné Lipka Gabriella.
A fogyasztóvédelmi hatóság hatásköre, illetékessége és eljárása a villamosenergia-, földgáz-, víziközmű-, távhő- és hulladékgazdálkodási közszolgáltatás.
SZKENNER BÓNUSZOK. Szkenner operátor bónusz Kezdő szkennelési bónusz: €7,5 7,5 eurós kezdő szkennelési bónuszt fizetünk a Szkenner bérlőnek, amikor egy.
Nagyprezentáció Társaság a Lakásépítésért Egyesület lobby tevékenység a magyarországi lakásépítések élénkítése érdekében Előadó:
A Végrehajtó Ügynökség, a pályáztatást támogató elektronikus rendszerek, valamint az elszámolhatóság főbb kérdéseinek bemutatása Németh Veronika – NFFKÜ.
A kifizetési kérelem összeállítása TÁMOP-3.2.9/B-08 Audiovizuális emlékgyűjtés.
Történelmi bázisjogosultságok Szerletics Ákos Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal október 18.
M ESTERPEDAGÓGUS SZAKTANÁCSADÓK FELADATAI. Megállapodás megkötése-aláírás után a HMPI-nek visszaküldeni, melyet az OFI-ba továbbítunk aláírásra Útiköltség.
A munkahelymegőrző támogatás. Alapja  Az évi IV. tv. (a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról) 18. §.  A 6/1996. (VII.16.)
2015. tavaszSzármaztatott termékek és reálopciók1 II. Határidős árfolyamok A lejáratkor a határidős és az azonnali ár megegyezik. Milyen kapcsolat van.
2016. tavaszSzármaztatott termékek és reálopciók1 II. Határidős árfolyamok A lejáratkor a határidős és az azonnali ár megegyezik. Milyen kapcsolat van.
Felvételi jelentkezés február. Csak az itt található tájékoztató tartalmazza a hivatalos információkat! A jelentkezési határidő: 2016.
Az információs forradalom  Minden jog fenntartva.
Vetésforgó tervezése és kivitelezése. Vetésforgó Vetésterv növényi sorrend kialakításához őszi búza250 ha őszi árpa50 ha lucerna ebből új telepítés 300.
Előadó: Bali Kornél Mikro-, kis-és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása.
2016. tavaszSzármaztatott termékek és reálopciók1 II. Határidős árfolyamok A lejáratkor a határidős és az azonnali ár megegyezik. Milyen kapcsolat van.
A három lépcsőfok… 29% - A megoldás 52 heti stratégia sikeres üzleti kapcsolatépítéshez (Avidor András - Michelle R. Donovan - Ivan R. Misner) Az emberek.
BEST-INVEST Független Biztosításközvetítő Kft.. Összes biztosítási díjbevétel 2004 (600 Mrd Ft)
Internet tudományos használata
Steierlein István ÁHO-hálózatfejlesztési szakreferens
Hiteltörlesztési konstrukciók
Fájlkezelés.
Nagyméretű állományok küldése
A legjobb Kompenzációs terv, hogy pénzt csinálj!!
DIGITÁLIS VÁSÁRLÁSOK, GENERÁCIÓS KÜLÖNBSÉGEK
Teljesítési garanciák a svájci építőiparban
Tájékoztató a munkahelyteremtő pályázati programról
Merre tovább magyar mezőgazdaság?
Meghívó és program! „Többet ésszel, mint excellel”
A rehabilitációt segítő támogatások, jogszabályi változások
WE PROVIDE SOLUTIONS.
Esélyek a munkaerőpiacon
Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése
TESZTSOR.HU REGISZTRÁCIÓ, VÁSÁRLÁS ÉS TESZTKITÖLTÉS ELKEZDÉSE
Foglalkoztatási Paktumok az EU-ban
Egyszerű kapcsolatok tervezése
Öt éve az Európai Unióban
videós team Team vezetője: Tariné Péter Judit Tagok:
HÉL (Hasonló értelmű licit)
MTMT szervezeti hierarchia kialakítása a Széchenyi István Egyetemen
SZÁMVITEL.
SZÁMVITEL Dr. Ormos Mihály.
szakmai referens, országos versenyszervező
Az Országos Egészségfejlesztési Intézet fejlesztési projektjei az iskolai egészségfejlesztés területén DR. TÖRÖK KRISZTINA.
A kiváltást tervezők / megvalósítók és Az fszk TÁRS projektje közti együttműködés rendszere EFOP VEKOP TÁRS projekt.
Pénzáramok összefoglaló példa (I.)
TÉSZ-ek árjelentése a PÁIR-ban
félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések
2010. I-IV. hónap közlekedési baleseti statisztikája,
Kétszintű érettségi vizsga
Szabványok, normák, ami az ÉMI minősítési rendszerei mögött van
A Tudatos Vásárló Legjobb Döntése! Azonnali Kedvezmény Kártya!
14 év szakmai tapasztalat
Dr. Bánky Tamás Építésfelügyeleti szakmai nap július 5.
Binomiális fák elmélete
VÁLLALKOZZ! Pénzügyi és Vállalkozói Témahét 2019 Órai segédanyag
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
U8 – U10 célok a szezonra.
Scool-Túra Kft Miskolc Széchenyi út 36.
Helyi támogatási kérelmek benyújtásának ügymenete
A digitális kapcsolástechnika hajnala, 1989
Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ
Madách Imre Az ember tragédiája Paulay Ede rendezésével.
Pappné dr. Fülöp Enikő Nyírbátor Város Jegyzője OEVI vezető
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
ÁLDOZATOK VILÁGNAPJA Február 22.
Generali Alapkezelő beszámolója Gyöngyház Nyugdíjpénztár részére
12 év szakmai tapasztalat
KOHÉZIÓS POLITIKA A POLGÁROK SZOLGÁLATÁBAN
Előadás másolata:

SZKENNER BÓNUSZOK

Szkenner operátor bónusz Kezdő szkennelési bónusz: €7,5 7,5 eurós kezdő szkennelési bónuszt fizetünk a Szkenner bérlőnek, amikor egy először szkennelt Vásárló egy kvalifikált Automatikus Szállítási Hűségprogram (ADR) rendelésben* megvásárol egy Szkenner kvalifikált terméket. *További információért arról, hogy mi számít kvalifikált ADR-nek, tanulmányozza az „ADR & Szkennerkártyák” című prezentációt.

Szkenner operátor bónusz Újraszkennelési Bónusz: €7,5 7,5 eurós újraszkennelési bónuszt fizetünk a Szkenner bérlőnek a kvalifikált Szkennerhez csatolt ADR-es Vásárló újraszkennelése esetén, amennyiben megtörtént a következő ADR kifizetése és kiszállítása.

Szkenner operátor bónusz PÉLDA X 5 kezdő = €37,5 * * X 5 megtartja, kifizeti, átveszi az ADR-t & újraszkennelés = €37,5 ÖSSZESEN = €75 *Látogasson el a www.nuskin.com oldalra az országonkénti termékelérhetőség megtekintéséhez.

Szkenner operátor bónusz A Szkenner bónuszokat akkor is megkapja a Szkenner bérlője, ha a Szkennert másik operátor használja. A bónuszokat a jutalékokkal együtt fizetik ki.

Szkenner operátor bónusz A Szkenner bónuszok akkor kerülnek kifizetésre, amikor minden követelmény teljesült egy ADR kvalifikálásához.

Szkenner operátor bónusz – 1. példa ADR-rendelés kifizetve és kiszállítva és a szkennerkártya csatolva Első, kezdő szkennelés 30 nap 2018. március 7. 2018. január 15. 2018. február 13. Ingyenes program A bónusz márciusban kifizetve

Szkenner operátor bónusz – 2. példa ADR-rendelés kifizetve és kiszállítva és a szkennerkártyák csatolva Első, kezdő szkennelés A szkenner szinkronizálva 3 nap 2018. március 7. 2018. január 20. 2018. január 23. 2018. február 01. Ingyenes program A bónusz fizetése márciusban

Szkenner operátor bónusz – 3. példa Első, kezdő szkennelés ADR-rendelés kifizetve és kiszállítva A szkennerkártyák az ADR-hez csatolva 3 nap 2018. március 7. 2018. január 20. 2018. január 23. 2018. február 01. Ingyenes program A bónusz fizetése márciusban

Szkenner operátor bónusz – 4. példa Az ADR-rendelés létrehozva, de nincs fizetve és a szkennerkártyák csatolva Az ADR-rendelés kifizetve és kiszállítva Első, kezdő szkennelés 3 nap 2018. március 7. 2018. január 20. 2018. január 23. 2018. február 01. Ingyenes program A bónusz márciusban kifizetve

Szkenner operátor bónusz TÉRSÉGENKÉNTI JOGOSULTSÁG Az EMEA Szkenner bónuszokat minden, az EMEA térségben regisztrált kvalifikált ADR vonatkozásában kifizetik, kivéve Izrael* és Törökország esetén. Példa: Egy magyar bérlő egy osztrák ügyfelet szkennel, aki egy osztrák ADR-t hoz létre: ő az osztrák ADR után kap bónuszt. * Csak az Izraelben létrehozott ADR-ek után jár Szkenner bónusz egy izraeli bérlő számára.

Szkenner operátor bónusz BÓNUSZ JOGOSULTSÁG Valamennyi bónuszra jogosult mindaddig, amíg jutalékra kvalifikál. Ehhez teljesíteni kell az Értékesítési Kompenzációs Tervben ismertetett követelményeket, beleértve a kiskereskedelmi értékesítést. Az Értékesítési Kompenzációs Terv összefoglalójának megtekintéséhez kérjük, látogasson el a www.nuskin.com weboldalra!

Szkenner operátor bónusz A BÓNUSZFIZETÉS LEJÁRATA A szkenner bónuszok kifizetésére 3 egymást követő hónapon keresztül kísérletet teszünk – amíg az ADR-rendelés kifizetésre kerül. Ha az ADR-rendelést nem fizetik ki a létrehozásától számított 3 hónapon belül, akkor a Szkenner bónuszok lejárnak és nem kerülnek kifizetésre.

Szkenner operátor bónusz BÓNUSZ VISSZAVONÁSA Ha az ADR-rendelést törölték, visszaküldték és visszafizették, akkor a Szkenner bónusz a bérlő jutalékaiból kerül visszavonásra. Ez a visszavonás az ADR létrehozásának időpontjától számított 12 hónapos időszakon belül bármikor megtörténhet.

KÖSZÖNÖM!