Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések"— Előadás másolata:

1 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések
TIENS Európai Régió január

2 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések
félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések *Toborzó Program *Szuper Sztár Program *Hűség Program * Utazási Ösztönző Kijev * 8* TNPV Elvárás Promóció

3 Toborzó Program - GYIK Kérdés 1: Az a szponzor, aki 1 Tanácsadót toboroz 200PV-vel, kap 25 USD-t? Válasz 1: Nem. Kérdés 2: A szponzor bónusza kétszeres vagy háromszoros lesz, ha 4 ill. 6 új Tanácsadót toboroz 200 PV-vel? Válasz 2: Igen. Kérdés 3: december 27. után csatlakozó Tanácsadó is részt vehet a programban? Válasz 3: Igen. Kérdés 4: Megkapja a szponzor az 50 USD-t, ha januárban és júniusban toboroz 1-1 új Tanácsadót 200 PV-vel? Válasz 4: Igen, a júniusi zárást követően. Kérdés 5: Érvényes 200 PV-s vásárlásnak számít, ha a toborzott csatlakozási csomaggal vagy ismétlődő vásárlással csatlakozik? Válasz 5: Igen, mindkét módon történő vásárlás érvényesnek számít. Kérdés 6: Mikor kerül kifizetésre a díj? A sikeres teljesítést követően vagy a program legvégén? Válasz 6: Minden hónap végén kifizetésre kerülnek a sikeres teljesítések.

4 Toborzó Program - GYIK Kérdés 7: A 4 új Tanácsadóm regisztrálásakor alkalmazhatom a besorolási szponzorálás technikáját? (A,B,C,D mind a négyen új Tanácsadók) Válasz 7: Igen, az új Tanácsadó regisztrációjakor bármely alsó vonaladban lévő Tanácsadódat megadhatod besorolási szponzorként.

5 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések
félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések * Toborzó Program * Szuper Sztár Program * Hűség Program * Utazási Ösztönző Kijev * 8* TNPV Elvárás Promóció

6 Szuper Sztár Program - GYIK
Kérdés 1: Ha a Tanácsadó májusban 6*-os szintre lépett, augusztusban teljesítette 3500 GPV-s forgalmat és szeretné megkapni a 300 USD díjat, akkor augusztusban kell 50 PPV-s személyes vásárlást teljesítenie? Válasz 1: Igen. Kérdés 2: És ez azt jelenti, hogy a Tanácsadónak nem kell aktívnak lennie a többi hónapban? Válasz 2: A program szempontjából nem elvárás, de a folyamatos aktivitás biztosítja számára a nagyobb göngyölített AGPV-t, továbbá a folyamatos aktivitás által részesülhet a Hűség Program előnyeiből is. Kérdés 3: Ha az 5* Tanácsadó márciusban 6*-os szintre lépett, augusztusban teljesítette az 50 PPV személyes vásárlást és a GPV göngyölített forgalmat (2018. januártól augusztusig számolva), van továbbá 2 fő 5* lába, akkor megkapja a 300 USD díjat? Válasz 3: Igen, megkapja szeptemberben a 300 USD díjat. Kérdés 4: Mikor jut hozzá a Tanácsadó a díjhoz? Válasz 4: A sikeres teljesítést követő hónapban. Kérdés 5: A sikeresen teljesítő Tanácsadó miután megkapta a 300 USD díjat, elindulhat a további 1500 USD és 3000 USD díjakért is, amennyiben a 7* és 8* szintre lépett? Válasz 5: Igen, sikeres teljesítés esetén maximum 4800 USD ( ) díjat tud megszerezni.

7 Szuper Sztár Program - GYIK
Kérdés 6: A GPV-be beleszámít a PPV (személyes vásárlás)? Válasz 6: Igen. Kérdés 7: decemberben 6* Tanácsadó voltam és már van egy 6* lábam (aki 2017 novemberben lett 6*-os) februárban a másik struktúrám (lábam) is eléri 6*-os szintet, én magam pedig 7* szintre lépek. Ha 2018 februárban teljesítem a PPV és AGPV elvárásokat is, megkapom márciusban az 1500 USD-t? Válasz 7: Igen.

8 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések
félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések * Toborzó Program * Szuper Sztár Program * Hűség Program * Utazási Ösztönző Kijev * 8* TNPV Elvárás Promóció

9 Hűség Program - GYIK Kérdés 1: 4* és 5* Tanácsadók is részt vehetnek a programban? Válasz 1: Igen. Kérdés 2: Egy Platina Tanácsadó teljesíti 4 hónapon keresztül a programot. Platinaként is 25% lesz a maximum elérhető kedvezmény számára a májusban megvásárolható 10 db (5x2) termékre? Válasz 2: Igen, a Hűség Program kedvezménye NEM adódik hozzá a Platina kedvezményéhez. A Tanácsadó által a programban elérhető árengedmény az 5x2 db teremékre maximum 25%. Kérdés 3: A Marketing Terv értelmében egy 8*-os Platina Tanácsadó 15% árengedményre jogosult. Ha ez a Tanácsadó 2 hónapon keresztül teljesíti a 200 PV-s személyes vásárlást, milyen árengedményt fog kapni a 10 db termékre? Csak 10%-ot vagy 15%-ot? Válasz 3: A Tanácsadó 15% árengedményt kap. Kérdés 4: Ha a 8* Tanácsadó elmulasztotta teljesíteni márciusban a 200 PPV-t, jogosult lehet a 25%-ra, ha áprilisban 400 PPV-t teljesít? Válasz 4: Nem, minden hónapban folyamatosan aktívnak kell lennie 200 PPV-vel. Kérdés 5: A kedvezmény érvényesítésekor a PV és BV is csökken az árengedmény mértékével? Válasz 5: Igen. Kérdés 6: Ha a Tanácsadó rendelkezik Platina kedvezménnyel (15%), melyik árból kerül levonásra a Hűség Program %- os engedménye? A Platina árból vagy az eredeti teljes árból? Válasz 6: Az eredeti teljes árból.

10 Hűség Program - GYIK Kérdés 7: Egy 7 *-os Platina Tanácsadó vagyok. Bármikor jogosult vagyok45%-os árengedménnyel termékeket vásárolni (30% értékesítési bónusz + 15% Platina kedvezmény). Ha 4 hónapon keresztül aktív vagyok a Hűség Program kiírásának megfelelően, 25% engedménnyel vehetek meg bizonyos termékeket májusában. Ebben az esetben a PV és BV is lecsökken 25%- kal, igaz? Mi számomra akkor ebben a programban a motiváló, ha egyébként is 45%-kal olcsóbban vásárolhatok? Válasz 7: A program sikeres teljesítése által Ön nagyságrendileg 30%+25%=55% árengedménnyel történő vásárlásra lesz jogosult (30% értékesítési bónusz + 25% Hűség kedvezmény). Ez több a szokásos 30%+15%=45%-os árengedményénél. Ez azt is jelenti, hogy a Marketing Tervben szereplő értékesítési bónuszát a programban való részvételkor is megkapja. Kérdés 8: Igaz, hogy miután levonásra került a Hűség Program kedvezménye, a fizetendő összegem csökken még a szintemnek megfelelő értékesítési bónuszommal is? Válasz 8: Igen, igaz. Mivel az értékesítési bónusz a Marketing Terv része, azon a Hűség Program nem változtat.

11 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések
félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések * Toborzó Program * Szuper Sztár Program * Hűség Program * Utazási Ösztönző Kijev * 8* TNPV Elvárás Promóció

12 Utazási Ösztönző Kijev- GYIK
Kérdés 1: Mikor tartják a kijevi konferenciát? Válasz 1: június 2-án Kérdés 2: Mikor kapja meg a sikeresen teljesítő Tanácsadó a díjat? Válasz 2: áprilisban Kérdés 3: Ha nem tud részt venni a Tanácsadó a konferencián, kaphat helyette készpénzt vagy termékeket? Válasz 3: Nem. Kérdés 4: Ha a Tanácsadó nem tud részt venni a konferencián, családtagja vagy alsó vonalának Tanácsadója elmehet helyette? Válasz 4: A sikeresen teljesítő Tanácsadó kiválaszthatja EGYIK aktív alső vonalában lévő Tanácsadóját, aki részt vehet helyette a konferencián. Kérdés 5: Az díjat „megöröklő” Tanácsadónak közvetlen alsó vonalnak kell lennie? Válasz 5: Nem, besorolási szponzor is átadhatja a helyét. Kérdés 6: Az a Tanácsadó is megkaphatja a Szuper Sztár díjat, aki már korábban sikeresen teljesítette a kijevi útra vonatkozó ösztönző programot? Nyerhet újra? Válasz 6: Igen. Kérdés 7: Ha a Tanácsadó sikeresen teljesített a félévére vonatkozó kijevi ösztönzőt és most újra teljesíti a Szuper Sztár Programot, mi fog történni azzal az összeggel (többlettel), ami nem kerül felhasználásra az úthoz? Felhasználható termék vásárlására vagy kifizetésre kerül bónuszként? Esetleg átadhatja a fennmaradó részt családtagjának vagy egy másik Tanácsadónak? Válasz 7: A fennmaradó összeg nem fordítható termék vásárlásra vagy bónusz kifizetésre. A győztes Tanácsadó házastársa vagy alsó vonalában lévő Tanácsadója fel tudja használni kijevi útjához.

13 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések
félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések * Toborzó Program * Szuper Sztár Program * Hűség Program * Utazási Ösztönző Kijev * 8* TNPV Elvárás Promóció

14 8* Tanácsadó TNPV elvárása - GYIK
Kérdés 1: Meddig maradnak érvényben a promócióban szereplő változások? Válasz 1: ig Kérdés 2: A TNPV-be beleszámít a csatlakozási csomag és ismétlődő megrendelés is? Válasz 2: Igen. Kérdés 3: Az aktív 8*-os szinthez történő minősülés 2000 TNPV-s elvárása érvényes a Marketing Tervben szereplő Kiválósági Bónusz, Tiszteletbeli Bónusz és Speciális Díjak esetén is? Válasz 3: Igen, kezdjék el gyűjteni pontjaikat a Speciális díjakra minél előbb.


Letölteni ppt "félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések"

Hasonló előadás


Google Hirdetések