Nyomásszabályozók EHS-VÁLLALKOZÓ-GÁZKÖZÖSSÉG-Raktározás nyomásszabályozó kezelése V3 2012.09.11 Készítette: Szabóné Fekete Adrienn.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
Advertisements

Szabályozók, feltételek, működés
Flotta Surf promóció A flotta megállapodásban biztosított hang tarifa mellé az alábbi 3 adatopció közül választhatnak a felhasználók. Mindhárom adatopcióra.
1 ONYF BM OEP Az EMMA működési modellje Munkavállalók adatai Munkáltatók adatai Munka- viszonyok adatai Munkavállalók EU FH OMMF KSH EMNY Központ Munkáltatók.
Építőipari kivitelezési tevékenységgel kapcsolatban néhány gondolat… 191/2009.(IX.15.) Kormányrendeletből.
Alapfogalmak (fogyasztó, jótállás, szavatosság, 72 órás cseregarancia)
Nyilvánossági és tájékoztatási kötelezettségek Ékes Gyula, Váti Nonprofit Kft. Mátészalkai Területi Iroda Információs nap magyar partnerek részére, Békéscsaba.
Szavatosság, jótállás, termékfelelősség
Matl Gábor osztályvezető Diákhitel Központ Zrt. Budapest, július 10.
Austrian Wind Power a BEWAG Csoport tagja. EWEA előadás Szélerőművek hálózati csatlakozása Magyarországon.
MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS új elemei az út- és hídfelújítási munkák tervezési és kivitelezési feladatainak lebonyolításánál Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Magyar Vívó Szövetség Állami támogatásokkal kapcsolatos eljárásrend.
Jó gyakorlatok és átadásuk, átvételük az iskolában
Együttműködés a bérleti konstrukciók gyors és rugalmas kiszolgálásában.
E.ON Dél-dunántúli Gázszolgáltató ZRt. Szekszárd, április 18. Hagyományok és változások.
Közönségdíj? Közönségdíj?
6. rész: A részletmérés.  A változási vázrajzok elkészítéséhez szükséges részletmérés során a változással érintett területen az állami alapadatok tartalmában.
Készítette: Balogh Zsófia
Okmányos meghitelezés (Akkreditív)
Kimeneti eszközök a könyvtárban.
© dr. Horváth Zsófia – Ujváriné dr. Antal Edit. Általánosságban A kötelezett helytáll azért, hogy a termék vagy szolgáltatás 1. megfelel a minőségi követelményeknek,
Interaktív tábla és az Easiteach használata
Jelentések Munkakezdő jelentések Időközi jelentések  Támogatási szerződés által meghatározott időpontokban és/vagy mérföldkövenként  Tartalma: az adott.
Just in Time.
Hősugárzás vizsgálata integrált termoelemmel
A könyvtárak rendje Hozzáférhetőség szempontjából a könyvtárakban megkülönböztethetünk zárt raktárat és szabadpolcos tárolást. A zárt raktárhoz csak a.
Tervfelülvizsgálat menete, tervdokumentációk szükséges és elégséges feltételei előadó: Varga Tamás MO csoportvezető január 19.
2014. szeptember 12.1 EMVA Helyszíni Ellenőrzés szeptember Nyugat-Dunántúl Közép-Dunántúl Dél-Dunántúl Közép-Magyarország Észak-Magyarország.
EMVA Helyszíni Ellenőrzés
Vállalati tanácsadás pályázatainak értékelése
Adatbázis kezelés. Az adatbázis tágabb értelemben egy olyan adathalmaz, amelynek elemei – egy meghatározott tulajdonságuk alapján – összetartozónak tekinthetők.
Integrált Igazgatási Rendszer. Elektronikus ügy indítása.
„Infrastruktúra-fejlesztés az egészségpólusokban” TIOP-2.2.7/07/2F.
Elektronikus ügyintézés a nyugdíjbiztosításban
Technikai és gyakorlati segítségnyújtás Kifizetési kérelem feltöltéséhez Pályázati Tájékoztató felület az ELEKTRONIZÁLÁS bevezetését követően Előadó: Gombita.
Egyszerű ügyiratok.
A HONLAP FEJLESZTÉS BEMUTATÁSA TÁMOP /1. Marcali Kistérségi Többcélú Társulás Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Készítette: Deák Lilla.
15. Ön egy távközlési vállalkozás építési ellenőre
Allergének jelölése a nem előre csomagolt élelmiszerek esetében
1 Vasúti beruházások a vállalkozó szemszögéből Horváth Róbert Vezető technológus Swietelsky Vasúttechnika Kft. X. KÖZFORGALMÚ ÉS VÁROSI VASÚTI PÁLYÁK TERVEZÉSÉTŐL.
E.ON Hungária E nergia P artner P rogram a földgáz és áramellátás területén Szekszárd, április 11.
A külterületi kármentesítést meghatározó feltételrendszer és a kivitelezés összehangolása, együttműködés az irányító szervekkel.
PENTSTAR SERVICE KFT. EBK különdíj 2014 TVK győztese EBK vezető – Károlyi Róbert.
Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság 1 Bonyhádi Emese OKTF NHI Támogatás Elszámolási Főosztály.
BELSŐ MEGFELELÉSI PROGRAM MEZEY MARIANN VEZETŐ TANÁCSOS.
Munkajogi ismeretek.
A növényvédelmi törvény és aktualitásai. Az alapelvek A földhasználó, a termelő köteles növényvédelmi tevékenységet végezni (kártevők, kórokozók, gyomnövények)
Gazellák Magyarországon A KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALATOK SZEREPE A FOGLALKOZTATÁSBAN Műhelykonferencia.
KDOP Kerékpárforgalmi hálózat fejlesztése.
PRÉMIUM KATEGÓRIA bevezetése az EON-nál Készítette: Soósné Kropp Tünde & Tóth László
A központi előállítású nyomdai termékek szállítását az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. végzi. A szállítások a területi választási irodák által korábban meghatározott.
Alapfogalmak, értelmezések a könyvtári statisztikában
A pénzügyi szolgáltatások közvetítőit érintő jogszabályi változások
(A Szerződéskötési Szabályzat tükrében)
7. fejezet Fogyasztóvédelem az élelmiszergazdaságban
Flotta Surf promóció A flotta megállapodásban biztosított hang tarifa mellé az alábbi 3 adatopció közül választhatnak a felhasználók. Mindhárom adatopcióra.
Beiratkozás – átsorolás: magyar állami ösztöndíj nyilatkozat
A MUNKAVISZONY FOGALMA ÉS AZ MT. HATÁLYA
. Készítette: Bőszén Adrienn NKE-ÁKK BA II
Pályázat - fogalmak.
Jellemző szabálytalanságok a Gázközösségi tagok részéről.
BESZERZÉS A KATONAI LOGISZTIKÁBAN
Welding 2000 Kft A piaci igényekhez folyamatosan alkalmazkodva bővítettük termékpalettánkat, mely egy új és korszerű telephely létrehozását is meg követelte.
Welding 2000 Kft A piaci igényekhez folyamatosan alkalmazkodva bővítettük termékpalettánkat, mely egy új és korszerű telephely létrehozását is meg követelte.
Welding 2000 Kft A piaci igényekhez folyamatosan alkalmazkodva bővítettük termékpalettánkat, mely egy új és korszerű telephely létrehozását is meg követelte.
Červinka - P6Če tűzoltó készülék – visszahívási eljárás
Erdészeti/csemetekert növényvédelem hatósági vonatkozásai
Logisztikai feladatok
Véglegesítési útmutató
A rendszer felépülése Fenntartó – engedélye(k), ha közvetlenül nyújt szolgáltatást Intézmény/ Szolgáltató – székhely típusú szolgáltatás nyújtási hely.
Előadás másolata:

Nyomásszabályozók EHS-VÁLLALKOZÓ-GÁZKÖZÖSSÉG-Raktározás nyomásszabályozó kezelése V3 2012.09.11 Készítette: Szabóné Fekete Adrienn

Tartalom Adminisztráció, garanciális eszköz megkülönböztetés Beszállítás Nyomásszabályozóhoz tartozó papírok kezelése Garanciális eszközök kiválasztása x y

Hatálya Kérjük 2012.08.31-ig tájékoztatni minden gázos régióban dolgozó EHS szerelőt; Vállalkozót; Gázközösségi tagot; Mérőlogisztikust (bérelt munkaerő) EHS területi raktárost EGS raktárost. Ennek következményeként kérjük az eljárás alkalmazását 2012.09.01-től. EHS esetén kérjük 2012.09.10-től bevezetni. Továbbá minden szerződés váltáskor belépő új munkavégzőt, aki nyomásszabályozó cserét, felszerelést/leszerelést végezhet folyamatosan.

1. a Eszközök átadása-átvétele 1 1.a Eszközök átadása-átvétele 1.b Nyomásszabályozóhoz tartozó papírok kezelése Beszállítás: Minden leszerelt nyomásszabályozót kérünk a mérőlogisztikus/területi raktáros/EGS raktáros részére adategyeztetéssel (mérőhelyi adatlap-átadott eszköz) átadni (eddigi gyakorlatnak megfelelő raktár vagy telephelyen) A nyomásszabályozó is egyedi nyilvántartású anyag, ennek megfelelően kell kezelni! Nyomásszabályozóhoz tartozó papírok kezelése: 4 db papír található az újonnan felszerelendő szabályozók dobozaiban Kalibrálási bizonyítvány - kérjük a mérőhelyi adatlaphoz rögzítve leadni a mérőlogisztikus részére közvetve vagy közvetetten Műbizonylat+Jótállás - kérjük a mérőhelyi adatlaphoz rögzítve leadni a mérőlogisztikus részére közvetve vagy közvetetten Konformitás nyilatkozat/Megfelelőségi nyilatkozat – Kérjük a mérőhelyi adatlaphoz rögzítve leadni Tájékoztató (kezelési útmutató) „Tisztelt Fogyasztó…”- Kötelező a fogyasztónak átadni! Mlog, raktár EHS, Váll Tulajdonviszony kérdése

Mérőhelyi adatlaphoz rögzítve leadni a mérőlogisztikus részére

Fogyasztónál kell hagyni

1.C Garanciális eszköz megkülönböztetés: szerelést végző feladata (átvevő feladata) c) Garanciális eszközök kiválasztása A 2009-tól érvényes szerződések értelmében 60 hónap = 5 év a jótállás van a nyomásszabályozókra. Ennek alapján a 2012 évben meghibásodás miatt leszerelt eszközök esetén a 2009-2012 gyártási évű szabályozók tekinthetőek garanciális meghibásodásnak. 2013-ban a 2009-2013 gyártási évű szabályozók tekinthetőek garanciális meghibásodásnak. Garis az SAP-ban-tisztázni

1.C Garanciális (gyártási év: 2009 és későbbi) szabályozók kezelése: Az ilyen szabályozókat kérjük a felszerelt szabályozó dobozába visszacsomagolni és a doboz fedelére jól látható módon vastag íróeszközzel egy „G” betű jelzést írni. A dobozon szereplő gyári számot feltűnően át kell húzni, ezzel jelzik, hogy már nem az az eszköz van a dobozban. A továbbiakban az ilyen szabályozókat a mérőlogisztikus/területi raktáros/EGS raktáros is dobozban, a többitől elkülönülten tárolja (régiótól függően). A „G” jelzést a MH-i adatlapon is fel kell írni. A szerelőnek ki kell tölteni: Garanciális készülékkezelés Jegyzőkönyv: 1213_eb_1 (2011.05.01) Töltendő az alábbi esetekben: Fel sem szerelhető új szabályozó 2009 vagy későbbi gyártási évű meghibásodott

Információ a továbbiakra A folyamat további egyeztetés függvényében minden leszerelt EKB szabályozót dobozolni és megadott jelöléssel kell ellátni. A jelölés rendszerét a későbbiekben alakítjuk ki. A további kezelés kialakítása a folyamatban lévő egyeztetések függvénye.