Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Welding 2000 Kft A piaci igényekhez folyamatosan alkalmazkodva bővítettük termékpalettánkat, mely egy új és korszerű telephely létrehozását is meg követelte.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Welding 2000 Kft A piaci igényekhez folyamatosan alkalmazkodva bővítettük termékpalettánkat, mely egy új és korszerű telephely létrehozását is meg követelte."— Előadás másolata:

1

2 Welding 2000 Kft A piaci igényekhez folyamatosan alkalmazkodva bővítettük termékpalettánkat, mely egy új és korszerű telephely létrehozását is meg követelte. Megnövekedett raktárral, raktárkészlettel és gépszervizzel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

3 Forgalmazott márkaink

4 Forgalmazunk hegesztőgépeket, hegesztési hozaganyagokat (hegesztőhuzalok, elektródák, rozsdamentes és vegyes kötésekhez is alkalmas hegesztőanyagok raktárról), egyéb hegesztés-technikai termékeket, csiszolástechnikai termékeket (vágó- és tisztító-, furatcsiszoló és köszörű- korongok), műszaki gázokat (SIAD), kenőanyagokat (olajok, zsírok), munkavédelmi ruházatot, eszközöket kötőelemeket (csavarok, dübelek, szegek...), Fiskars termékeket.

5 Szolgáltatásaink A hegesztés-technikával kapcsolatos termékek szakkereskedelme. - Szakértőink támogatásával egyedi, a megrendelői igényeknek megfelelő hegesztési technológiák kidolgozása. - Tanácsadás a megfelelő hegesztőanyag kiválasztásához. - Különleges alapanyagokhoz szükséges hegesztőanyag ajánlás. - Hegesztőgépek bérbeadása.

6 Hegesztő-, vágógépek és hegesztőpisztolyok szervizelését vállaljuk Cégünk az ESAB és WELD-IMPEX hegesztő- és vágógépek garanciális és garancia időn túli akkreditált márkaszervize. - A meghibásodott hegesztőgépek javítását a hiba jellegétől függően az Önök telephelyén, vagy szervizünkbe beszállítva végezzük el. - Szervizünkben a fenti berendezéseken túl bármilyen típusú hegesztő berendezés, előtoló, illetve hozzá tartozó munkakábel (AFI, AWI pisztoly) javítását vállaljuk. - Hegesztőgépek validálása, kalibrálása biztonsági felülvizsgálata (HBSZ 8.1) érintésvédelmi felülvizsgálata - Vállajuk még a nálunk vásárolt hegesztő-berendezések üzembe helyezését, használatának oktatását. - Plazma- és lángvágó automaták értékesítése, telepítése és szervize - Automatákon túl vállaljuk még ESAB, WELD-IMPEX, IWELD, BLM kézi plazmavágógépek értékesítését és javítását.

7 WELDING 2000 KFT http://www.welding2000.hu/ 4031 Debrecen, Harsona u 59. info@welding2000.hu +36 30 459 1037


Letölteni ppt "Welding 2000 Kft A piaci igényekhez folyamatosan alkalmazkodva bővítettük termékpalettánkat, mely egy új és korszerű telephely létrehozását is meg követelte."

Hasonló előadás


Google Hirdetések