A Magyar Természetbarát Szövetség honlapjának bemutatása

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Olasz Nap Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Március 20. “Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE): Promóciós tevékenység és szolgáltatások.
Advertisements

PÁTY ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK SZERVEZETFEJLESZTÉSE E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK AZ ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉS ÉS HATÓSÁGI SZOLGÁLTATÁS Bemutató.
MMIK – „a befogadó intézmény” tradicionális múlt tradicionális múlt felkészült szakember gárda (humán erőforrás) felkészült szakember gárda (humán erőforrás)
Fókuszban az önkormányzati tagsággal rendelkező szociális szövetkezetek _ A pályázatkezelői felület bemutatása.
KÖZHASZNÚSÁG MEGTARTÁSA, - MEGSZERZÉSE Molnár Elvira Bács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum 2014.
A kifizetési kérelem összeállítása TÁMOP-3.2.9/B-08 Audiovizuális emlékgyűjtés.
Útmutató az adatbázis használatához. − 1957 – ODK - Orvostudományi Dokumentációs Központ − 1960-tól: OOKDK - Országos Orvostudományi Könyvtár és Dokumentációs.
A munkahelymegőrző támogatás. Alapja  Az évi IV. tv. (a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról) 18. §.  A 6/1996. (VII.16.)
A KÖNYVTÁRELLÁTÁSI SZOLGÁLTATÓ RENDSZER HATÉKONY MŰKÖDTETÉSE ÉS A SZOLGÁLTATÁS NÉPSZERŰSÍTÉSE VI. KSZR MŰHELYNAP – ZALAEGERSZEG NOVEMBER 11. A KSZR.
CÉLCÉLCSOPORT  Egészségügyi szakmai tájékoztatás és betegtájékoztatás, az egészséges életvitelhez szükséges információk szolgáltatása, publikálása, áttekint-
Előadó: Bali Kornél Mikro-, kis-és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása.
A szaktanácsadás szolgáltatási terület dokumentációja Némethné Józsa Ágnes Intézményfejlesztési referens.
GUARDING YOUR BUSINESS ■ Linux disztribúciók és FreeBSD az upstream szemszögéből Czanik Péter Community manager syslog-ng upstream.
TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZATOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE Roadshow Bőcs, január 20.
1 Számvitel alapjai Gazdálkodás:a társadalmi újratermelési folyamat szakaszainak (termelés, forgalom, elosztás, fogyasztás) megszervezésére, az ahhoz rendelkezésre.
A év értékelése és a év újdonságai
Internet tudományos használata
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
MOBIL – PLT együttműködés
ERASMUS+ DISSZEMINÁCIÓS PLATFORM
Városi Könyvtár Nagykáta Előadja: Urbán Erzsébet igazgató.
Nemzeti Audiovizuális Archívum
A Magyar Természetbarát Szövetség honlapjának bemutatása
Információs Társadalom Parlamentje, június 1., Budapest
A Magyar Természetbarát Szövetség honlapjának bemutatása
Térkép készítése adataiból
A Magyar Természetbarát Szövetség honlapjának bemutatása
Tájékoztató a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózatról
1Transzplantációs Alapítvány
Új továbbképzési lehetőségek tanároknak és oktatóknak
Magyar Bibliográfiai Adatbázisok
Foglalkoztatási Paktumok az EU-ban
Az iskolai könyvtár szolgáltatás típusai
A Magyar Természetbarát Szövetség honlapjának bemutatása
Az Európai Uniós csatlakozás könyvtári kihívásai
Boros Péterné SZEF Alelnök SZEF AKADÉMIA Vezetője
Az Országos Egészségfejlesztési Intézet fejlesztési projektjei az iskolai egészségfejlesztés területén DR. TÖRÖK KRISZTINA.
Nagyvárad A Kárpát Régió Üzleti Hálózat tevékenysége
V. Optimális portfóliók
Ez a címdia 1. szövegdoboza
Előterjesztés a II. Taggyűlés számára az EVDSZ Cselekvési tervéről
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
Az ASP.ADO szakrendszerhez csatlakozó önkormányzatok adattisztítási, migrációs feladatai dr. Kása Brigitta aljegyző Eger,
Adatbázis alapfogalmak
Körmendi Dániel MAS Meeting Scheduler.
„Általunk lesz jobb!” EURÓPAI IFJÚSÁGI HÉT 2008.
Jegyzői Értekezlet A településkép védelméről szóló évi LXXIV. Törvény végrehajtásának aktuális Önkormányzati feladatai Lukáts István.
3. A robot képernyőmenüje
Tájékoztató az Önkormányzati ASP Projektről
Online jegyzőkönyv kitöltési segédlet
Új pályainformációs eszközök - filmek
Northwind Traders Kik vagyunk?
Programjaink fizikából a es tanévben
Vasbeton falvasalás megadása és ellenőrzése EC2 szerint
Foglalkoztatási és Szociális Hivatal
Könyvtárhasználati alapismeretek II. Olvasószolgálat
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Bérszámfejtés.
Vállalati brosúra A cég általános célkitűzése
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
Scool-Túra Kft Miskolc Széchenyi út 36.
Célegyenesben vagy a rajtvonalnál?
Felvételi a középfokú iskolákban a 2016/2017. tanévben
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Az MKET új stratégiája – Szolgáltató MKET
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
AC/DC Találd meg a helyed! Előadó: Fodor Ágnes, a VGYKE elnöke
Kórházi és ágazati gazdálkodást érintő informatikai fejlesztések és az azokban rejlő lehetőségek Horváth Tamás Vezérigazgató CompuTREND Zrt.
SPORTDiscus with Full Text Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár 2012
Köszöntjük az Eszterházy Károly Egyetemre felvételt nyert hallgatókat!
Előadás másolata:

A Magyar Természetbarát Szövetség honlapjának bemutatása MTSz honlap tananyag 2010.10.09. www.termeszetbarat.hu A Magyar Természetbarát Szövetség honlapjának bemutatása Szervezetek adatainak megtekintése Összeállította: Vidovenyecz Zsolt 1.0 verzió – 2018.01.27. Készítette: Vidovenyecz Zsolt

Szervezetek megtekintése Tartalom Természetjáró szervezetek Szervezetek az MTSz honlapján Szervezetek listája Szervezetek adatlapja Szervezetek megtekintése 2018.01.27.

Természetjáró szervezetek (1) Az MTSz megújult honlapja igyekszik a lehető legtöbb információt megadni a természetjárással kapcsolatos szervezetekről. A Szervezetek menüpontban a természetjárással kapcsolatos szervezetek kapnak helyet Területi szervezetek, turista egyesületek, szakosztályok, egyéb szervezetek Szervezetek megtekintése 2018.01.27.

Természetjáró szervezetek (2) Milyen szervezetek kapnak itt helyet? Fő cél, hogy az összes megyei és területi MTSz tagegyesület szerepeljen Fontos cél, hogy az összes MTSz tagszervezet, egyesület szerepeljen További cél az is, hogy olyan, nem MTSz tagszervezetek is szerepeljenek itt, amelyek konkrét természetjáró tevékenységet végeznek Pl. Jelzésfestést végeznek, turistautakat gondoznak Túramozgalmat írnak ki Természetjáró eseményt szerveznek Szervezetek megtekintése 2018.01.27.

Természetjáró szervezetek (3) Miért szeretnénk, hogy itt is legyen a szervezetek adatlapja? (Miért nem elég a saját honlap?) Sok szervezetnek nincs saját honlapja Ha van saját honlapja, az csak növeli a látogatottságot, ha a termeszetbarat.hu is hivatkozik a saját honlapjára és onnan is van hivatkozás az MTSz honlapjára (keresőoptimalizálás!) Az egyéb szervezeteket a saját céljaink miatt szeretnénk összegyűjteni: pl. turistaút nyilvántartás: saját célunk: legyen teljes – minden útszakaszról szeretnénk tudni, ki festette – ezért kellenek az egyéb szervezetek is MTSz Egyesületi honlap Page Rank (a honlap értéke) nagyobb Szervezetek megtekintése 2018.01.27.

Természetjáró szervezetek (4) Cél 1: minél több, lehetőleg az összes természetjáró szervezet jelenjen meg a honlapon a listában Cél 2: A lehető legtöbb szervezet maga tartsa karban az adatlapját Friss adatok: elérhetőségek, fogadóórák, különösen ha az egyesület turistautat gondoz vagy túramozgalmat ír ki! Cél 3: A szervezet adatlapja a „külsős” (reménybeli) tagjelölt számára jól mutassa be a szervezetet! Szervezetek megtekintése 2018.01.27.

Szervezetek az MTSz honlapján (1) A Szervezetek menüpont a bal oldalon érhető el: Maga a menüponton belül a szervezetek listája van, a lista egyes elemeire kattintva lehet eljutni a konkrét egyesület adatlapjára Szervezetek megtekintése 2018.01.27.

Szervezetek az MTSz honlapján (2) Alaphelyzetben az MTSz tagszervezetek listája látszik. Az „Összes szervezet listázása” feliratra kattintva jelenik meg az összes szervezet listája Egyszerre 50 szervezet jelenik meg a listában - köztük a lapozó gombbal lehet váltani: 1-50 51-100 Szervezetek megtekintése 2018.01.27.

Szervezetek listája (1) A szervezetek a listában hierarchia szerint vannak rendezve: MTSz országos központ MTSz országos szervezet Regionális szervezet Megyei, területi szervezet Egyesület Szakosztály, kör Szervezetek megtekintése 2018.01.27.

Szervezetek listája (2) Ez igaz a további (nem tag) szervezetekre is: Egyéb országos szervezet Egyéb egyesület Egyéb szakosztály, kör Állami intézmény, hatóság Önkormányzat vagy intézménye Vállalat, cég Szervezetek megtekintése 2018.01.27.

Szervezetek listája (3) A lista egy sora 3 részből áll: A szervezet neve, az adatlapjára mutató hivatkozással A szervezet székhelye (település) Ikonok jelölik, hogy karbantart-e turistajelet szervez-e jelvényszerző túrát fogadhat-e SZJA 1%-ot az ikonokon hagyva a kurzort, megjelenik a magyarázó buborék Szervezetek megtekintése 2018.01.27.

Szervezetek adatlapja (1) A listában a szervezet nevére kattintva jutunk el a szervezet adatlapjára, ahol a részletes információk érhetők el. Általános adatok Logó Név Székhely Taglétszám hozávetőlegesen Adatlap utolsó frissítésének dátuma Szervezetek megtekintése 2018.01.27.

Szervezetek adatlapja (2) Elérhetőség Google térkép (székhely címével) Levelezési cím Honlap címe Központi e-mail címe Telefonszám Mobilszám Ügyeleti idő, stb. Szervezetek megtekintése 2018.01.27.

Szervezetek adatlapja (3) Jogi információk Szervezet típusa Státusz (aktív vagy nem) Jogi státusz (egyesület, szakosztály) Közhasznúság SZJA 1%-ot fogadhat-e Adószám Szervezetek megtekintése 2018.01.27.

Szervezetek adatlapja (4) A szervezet szöveges bemutatkozása A szervezet szöveges bemutatkozása tartalmazhatja pl.: A szervezet céljait Rendezvényeit Milyen felajánlásokat vár Csatlakozási feltételek Tagdíj információkat Túramozgalmak megtekintése 2018.01.27.

Szervezetek adatlapja (5) A szervezet adatlapján kilistázódnak a honlap egyéb kapcsolódó elemei is: Kapcsolódó túramozgalmak Csak azok látszanak, amelynek az adott szervezet a kiírója A szervezet által karbantartott turistautak Listaszerűen, link az egyes utak adatlapjára Szervezetek megtekintése 2018.01.27.

Szervezetek adatlapja (6) A szervezet aktuális eseményei: a közeljövő eseményei A szervezet utóbbi egy évben rendezett eseményei Minden sor egy link az eseménynaptár adott elemére Szervezetek megtekintése 2018.01.27.

Szervezetek adatlapja (7) Kapcsolódó cikkek: a honlapon megjelent híranyagok gyűjteménye A cikk címére kattintva jutunk a cikkre Zárójelben a megjelenés dátuma található Címkék Túramozgalmak megtekintése 2018.01.27.

Szervezetek megtekintése Összegzés Természetjáró szervezetek Szervezetek az MTSz honlapján Szervezetek listája Szervezetek adatlapja Szervezetek megtekintése 2018.01.27.

Ha valamit kifelejtettem volna… Bármilyen további, a témával kapcsolatos kérdés esetén: E-mail: kvte (kukac) kvte (pont) hu Az MTSz honlapon, belépés után: keresés felhasználóra: VidovenyeczZsolt (elég az első 5-6 betűre keresni) „Vedd fel velem a kapcsolatot” (katt) üzenet küldése Szervezetekmegtekintése 2018.01.27.