Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Előterjesztés a II. Taggyűlés számára az EVDSZ Cselekvési tervéről

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Előterjesztés a II. Taggyűlés számára az EVDSZ Cselekvési tervéről"— Előadás másolata:

1 Előterjesztés a II. Taggyűlés számára az EVDSZ Cselekvési tervéről
Téglás József EVDSZ elnökhelyettes

2 Előzmények Az EVDSZ Szövetségi Vezetőségi ülése tárgyalta az EVDSZ jövőképét, Ugyancsak a Szövetségi Vezetőség elvégezte a szervezet SWOT analizisét, Kérdőíves felmérést végeztünk tagjaink körében és a nem szervezett munkavállalók körében az EVDSZ-szel szemben elvárások megismerése érdekében.

3 A „Cselekvési terv” célja
Az előzmények alapján elkészült az EVDSZ Cselekvési terve, melynek célja, hogy az EVDSZ VII. Kongresszusán elfogadott programot konkretizálja, kijelölje az előttünk álló feladatokat!

4 A „Cselekvési terv” Két részből áll, az első szöveges rész sorba veszi az elvégzett munka eredményeit és az abból levonható következtetéseket, míg a második – táblázatos – rész röviden meghatározza évre az EVDSZ előtt álló kiemelt feladatokat, felelősökkel, időpontokkal. Meghatározza az eredményes cselekvés eszközrendszerét is.

5 Mit tartalmaz a „Cselekvési terv” ?
Az országos érdekegyeztetés sarok köveit (Mt., Sztrájk tv. korhatár előtti ellátások). Konföderációs kérdéseket, az összefogás elősegítésének fontosságát.. Az ágazat tulajdonosi szerkezetének fontosságát. A szakszervezeti függetlenség és önállóság elsődlegességét. A tagszervezés, a tagmegtartás fontosságát. Az ágazati tevékenység elsődlegességét. Az EVDSZ szervezeti struktúráját, működésének alapjait

6 Mit tartalmaz a „Cselekvési terv” ?
Az EVDSZ nemzetközi kapcsolatainak tartalmát. Az EVDSZ kommunikációjának elemeit. Az EVDSZ gazdálkodásának alapelveit Az ágazati szakszervezetekkel való kapcsolat erősítésének fontosságát.

7 Együtt erősebbek vagyunk!
Összegzés és ajánlás A Szövetségi Vezetőség támogatta az előterjesztett dokumentum tartalmát, így kérem az EVDSZ II. Taggyűlése fogadja el Cselekvési tervet! Tervezzünk együtt, cselekedjünk együtt, mert ne feledjük Együtt erősebbek vagyunk!

8 Köszönöm figyelmet! Téglás József EVDSZ elnökhelyettes


Letölteni ppt "Előterjesztés a II. Taggyűlés számára az EVDSZ Cselekvési tervéről"

Hasonló előadás


Google Hirdetések