PÉNZÜGYŐR S.E. éves küldöttgyűlése

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Olasz Nap Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Március 20. “Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE): Promóciós tevékenység és szolgáltatások.
Advertisements

Budapest, október 26. MLSZ Játékvezetői Bizottság.
Közművelődési szakmai továbbképzések, helyük a felnőttképzés rendszerében; az akkreditáció folyamata A közösségi művelődés felnőttképzési feladata Nemzeti.
VIZSGAFELADATOK PMMIK, MÁJUS 26. LETÖLTHETŐ:hr2.pte.hu/vizsgappt.
Gyermekek a leszakadó világban Társadalmi állapotrajzok konferencia MTA Szociológiai Kutatóintézet november 19.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Ruska Mónika – Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat - Fiatalok Lendületben Programiroda.
Készítette: Gondos Borbála
Magyar Női Labdarúgás Története 1914: Első női mérkőzés 1970: Megalakul az első női csapat, a FEMINA SE 1985: Első női bajnokság 1992: Első női Magyar.
Különadók 2011, Ágazati különadók 2010.december 4-től hatályos 2010.december 4-től hatályos Adókötelezettséggel érintett tevékenység kör: Adókötelezettséggel.
„ Mit tegyünk, hogy ügyfelünk megfizesse tartozását?” Jelentős változások a fizetési meghagyásos eljárásban június 01-től április 27.
A magyarországi vállalatok információszerzési szokásai - üzleti körben végzett online piackutatás fő eredményei - Készítette: Nagy Péter Támogatóink H-1024.
Összefüggő, egyéni gyakorlat. Bologna rendszerű mestertanárképzés.
A Magyar Geofizikusokért Alapítvány kuratóriumának beszámolója április 26. Nemesi László a kuratórium elnöke.
A villamosenergia–ipari sportmozgalom eredményei és aktuális kérdései - A szociális partnerek együttműködése az iparági sportmozgalomban EVDSZ II. Taggyűlés.
TARTALOM BREVIÁRIUM – RÖVID MAGYARÁZATOK NÉGY ESZKÖZ BERUHÁZÁSTERVEZÉS ÉS -MENEDZSMENT Bevezetés Főszereplők Az eszközök Tanulság ESZKÖZÖK és ERŐFORRÁSOK.
A nemzetiségi nevelés-oktatás eredményei és hatékonyság mutatói a tótkomlósi Szlovák Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában és Óvodában Készítette: Laukó.
Sportbalesetek Somoskői Mihály, PTE Baleset-megelőzési konferencia, szeptember 30. Budapest.
MAGYAR VÍZILABDÁZÓK. KÁSÁS TAMÁS  Budapest, július 20. –  Háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.  A válogatottal felnőtt és utánpótlás szinten.
Gazdasági jog III. Előadás Általános szabályok A Gt. általános része.
A év értékelése és a év újdonságai
A székesfehérvári fiatalok helyzete
Mercedes-Benz-Iskola
FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ
MOB (MAGYAR OLIMPIAI BIZOTTSÁG) felügyeletével
Intézményesülés a Baptista egyházban
TÁJÉKOZTATÓ BÁCS-KISKUN MEGYEI CIGÁNYSÁGRÓL
A szerkezetátalakítási programban bekövetkezett változások
1Transzplantációs Alapítvány
A sport és testnevelés legfontosabb kézikönyvei, nyomtatott tájékoztató kiadványai Doktori Iskola Salamin Krisztina
Összeállította: Horváth Józsefné
A FELÜGYELŐBIZOTTSÁG BESZÁMOLÓJA A VSZT
SPORTSZAKMAI KONFERENCIA A SPORTISKOLAI RENDSZER MŰKÖDÉSE AZ ÉLSPORT TÜKRÉBEN Kaposvár, március 1-2.
Miért éri meg a jövő sportolóit támogatnia Önnek?
A lifelong guidance (LLG) rendszer magyarországi megalapozásának kvalitatív vizsgálata (6 fókuszcsoport) július Kovács Attila
A matematikatanítás aktuális kérdései február
A közigazgatással foglalkozó tudományok
Az Európai Uniós csatlakozás könyvtári kihívásai
Az Országos Egészségfejlesztési Intézet fejlesztési projektjei az iskolai egészségfejlesztés területén DR. TÖRÖK KRISZTINA.
Hazánk 4. legnagyobb egyháza
Sportágak a XIX-XX. századfordulón
„Életünk napjai közül egyik sem annyira kárba veszett,
Geréby-Kúria október 28-29
Jónyer István asztaliteniszező
„Általunk lesz jobb!” EURÓPAI IFJÚSÁGI HÉT 2008.
Jegyzői Értekezlet A településkép védelméről szóló évi LXXIV. Törvény végrehajtásának aktuális Önkormányzati feladatai Lukáts István.
Készítette: Boros Bence
Készítette: Nagy Nóra K. 11. B.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM
Októberi versenyeredmények
A hatékony adományozás eszközei igazgató, Magyar Adományozói Fórum
A hajszobrász: Baranyai Vivien 12.Asz
A Dunához kapcsolódó lehetőségek Budapest közlekedésfejlesztésében
Alsó-ausztriai alapfokú oktatási intézmények
főigazgatóhelyettes, NSzFI
Környezeti Kontrolling
Új pályainformációs eszközök - filmek
Dr. Bánky Tamás Építésfelügyeleti szakmai nap július 5.
Légvárak biztos alapokon
9-10.-es bemeneti mérések és a fejlesztő munkánk
U8 – U10 célok a szezonra.
Családi vállalkozások
Hellner Szelina, Kincses Gábor, Bartha Zsolt
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Az Országfásítási Program előkészítésének aktuális kérdései
a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola
KOHÉZIÓS POLITIKA A POLGÁROK SZOLGÁLATÁBAN
A tehetséggondozás kihívásai
Összevont munkaközösség vezetői és igazgatótanácsi értekezlet
Várallyai László elnök
Ganz Ábrahám Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola és Szakiskola
Előadás másolata:

PÉNZÜGYŐR S.E. éves küldöttgyűlése 2017. május 29. Budapest, Pro-Portorio terem

A küldöttgyűlés napirendje Beszámoló a sportegyesület 2016. évben végzett tevékenységéről, a 2016. évi pénzügyi terv teljesítéséről. A Felügyelő Bizottság beszámolója a sportegyesület 2016. évi pénzügyi tevékenységének ellenőrzéséről. A 2017. évi pénzügyi terv megtárgyalása és elfogadása. Javaslat az egyesület Alapszabályának módosítására. Elnökségi tag választása a lemondott Szatmári Szilveszter helyett. Aktuális kérdések.

1. Beszámoló a sportegyesület 2016. évben végzett tevékenységéről A Pénzügyőr Sportegyesület Küzdősport szakosztályának tagja, Habda Zsolt 2016-ban a Nyílt Kempo Világkupáról 2 arannyal tért haza. A Küzdősport szakosztály kimagasló eredményekkel büszkélkedhetett. A Kempo sikerek mellett birkózóink az NBI-es bajnokságban szerepeltek. Küzdősport szakágak: Judo, Kempo, Birkózás, Íjászat, Boksz, Krav Maga Küzdősport szakosztályának judosa, Tóth Csaba az Ifjúsági Európa Kupa 3. helyét szerezte meg.

Sok helyen, a csapat él! Kőér utcai birkózó terem (birkózás, ökölvívás-önvédelem, karate), Szárcsa és Tűzoltó utcai iskola, kecskeméti és tiszakécskei edzőterem (birkózás), Mező Ferenc általános iskola, Bajza utcai iskola, Tandem gimnázium és Istvánmezei úti edzőterem (judo), Kőér utcai íjászpálya, (íjászat 70 méterig) bérelt futófolyosó (télen íjászat max. 20 méteren), Kőér sporttelepi lövészpálya (légfegyveres és airsoft lövészet 10 méteren), Püspökladányi általános iskola (karate).

Erik (az egyik!) bajnok

2016. A férfi röplabdások ősszel kezdték meg kiemelkedő szereplésüket az NB I-es bajnokságban és a Magyar Kupában. Női röplabdásaink Debrecenben a Hajdú-Bihar megyei röplabdabajnokságban szerepeltek. Ősztől pedig Budapesten is létrejött beolvadással egy női csapat, akik Budapest I. osztályú Bajnokságában indultak sikerrel. Túra- és verseny szakosztályunkban Fodor Gábor Dupla Ironman Világkupán 4. helyezést ért el, Magyar Bajnokságban pedig a 2. helyet szerezte meg. Utcai futóink 2. helyezettek voltak a FUT A CÉG verseny közigazgatási kategóriájában.

2016. Női kézilabdásunk, Kobela Tamara a Junior Női Bajnokságban gólkirálynő lett 218 góllal. A felnőtt férfi kézilabdásaink az NBII-es bajnokságot a második helyen zárták, így ősztől az NB I/B-ben kezdték a szezont. A juniorok zsinórban negyedszerre szerezték meg a bajnoki címet a férfi kézilabdában. Strandkézilabdásaink is eredményekben gazdagok, hiszen csapatunk elsőként kvalifikáltatta magát a strandkézilabda országos döntőjébe és „beugróként” játszottak a Budapesten rendezett világbajnokság elő tornáján, ahol legyőzték az USA válogatottját!

2016. Vitorlás- és vízisport Szakosztály 2016-ban is szervezett belvízi vitorlás kishajó-vezető és kisgéphajó-vezető tanfolyamot, ahol a sportegyesület tagjai kedvezményesen szerezhették meg a jogosítványt. A szakosztály büszkesége ifjú műugróink eredményessége, amelyet a Magyar Műugró Szövetség is elismert. Kiemelkedő siker volt az Ifi EB Rijekában. A Természetjárók több mint 40 túrát szervezetek, köztük nem egy több naposat is.

Országszerte vízitúrákon ismerkedhettek meg a kicsik és nagyok a vizek élővilágával és a természettel. A nyári vízi-sport táborok mind a szülők, mind a gyerekek osztatlan elismerését hozta.

2016. Egyesületi tagok számára a tagkártya kedvezményes belépésre jogosított Budapesten a Gilda Max Fitness termekbe, az ország 11 uszodájába. A Szabadidősport Szakosztályunkba tartozó Bowling szakág sportolója, Morcz Viktória kijutott a Magyar Válogatott kerettagjaként a Bécsben megrendezésre kerülő Európa Bajnokságra. A nyári gyerek sport táborokba több mint 400 gyerek vett részt, főleg a navos családokból. Extraligás bennmaradásért küzdött asztalitenisz csapatunk, de alulmaradt a Csákvárral szemben, így ősztől az NB I-ben játszottak.

2016. A Szabadidősport szakosztály úszói számos sikert értek el, így pl. 6 arannyal zárták a Masters Csapatok Európa bajnokságát Kecskeméten.

2016. Sakkozónk, Gara Anita 2016-ban ismételten, immár ötödik alkalommal lett magyar bajnok, míg ifjúsági csapatunk a budapesti sakkcsapat bajnokságon ezüstérmet szerzett. A 61. Nemzetközi Pénzügyi Tornán Egerben a magyar csapat 2. lett. Maga a rendezvény kiemelkedően sikeres volt, melynek megnyitójáról az M1 tv élő adásban számolt be. A 16. ECSA Nemzetközi Asztalitenisz Bajnokságról Lengyel-országból 3 arannyal és az összetett győzelemért járó kupával tértek haza sportolóink. Teniszezőink stabilan szerepeltek a bajnokságokban, a legmagasabb korosztályban kiemelkedő sikerrel.

1. beszámoló a 2016. évi pénzügyi terv teljesítéséről 1.

1. beszámoló a 2016. évi pénzügyi terv teljesítéséről 2.

2. A Felügyelő Bizottság beszámolója a sportegyesület 2016 2. A Felügyelő Bizottság beszámolója a sportegyesület 2016. évi pénzügyi tevékenységének ellenőrzéséről

3. A 2017. évi pénzügyi terv Szakosztályok kiadások bevételek Asztalitenisz 5 000 000 1 548 000 Kézilabda 82 220 000 126 840 000 Labdarúgás 95 000 000 45 601 600 Röplabda 23 145 000 7 878 800 Sakk 9 000 000 2 256 000 Tenisz 1 300 000 938 400 Természetbarát 2 500 000 1 504 000 Túra és verseny 5 250 000 2 557 750 Vitorlás és Vizi sportok 11 000 000 3 404 000 Küzdősport 20 000 000 11 244 000 Szabadidősport 6 000 000 2 790 000 Fitness-testépítő 600 000 Szakosztályok összesen 260 415 000 207 162 550 Kőér utca sportlét. 56 943 580 34 940 000 Sportági általános 32 000 000 170 918 000 Nemzetközi 10 000 000 11 500 000 Elnöki hatáskör 51 000 000 23 000 000 Központi rész összesn 149 943 580 240 358 000 Mind összesen: 410 358 580 447 520 550 Beruházás 216 800 000 152 000 000

4. Javaslat az Egyesület Alapszabályának módosítására.

5. Elnökségi tag választása A Jelölő bizottság javaslata

6. Aktuális kérdések.

PSE 2017. évi küldöttgyűlés zárása Köszönjük a részvételt !