Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Készítette: Boros Bence

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Készítette: Boros Bence"— Előadás másolata:

1 Készítette: Boros Bence
Miért pont a BME-VIK? Készítette: Boros Bence

2 Kezdetek Annak ellenére, hogy a családomban senki sem rendelkezik informatikus végzettséggel, engem már kisgyermekkorom óta foglalkoztattak a számítógépek, és azok működése. Általános iskolás éveim alatt, majd később gimnáziumban is rendszeresen szerepeltem matematikaversenyeken, többször országos helyezéseket is elérve, így a matematikai alapok adottak voltak a mérnökinformatikus pályához. 11. osztályba lépve már annak tudatában választottam az informatika fakultációt, hogy én ebben az irányban szeretnék az érettségi után tovább tanulni.

3 3 lehetőség A lakhelyemből kifolyólag felmerült a Miskolci Egyetem, azonban az ott megszerzett diploma a munkaadók körében közel se annyira elismert, mint bármelyik budapesti egyetemé, így a költözésre esett a választás. Az ELTE Informatikai karáról közeli ismerőseim tapasztalataik alapján lebeszéltek, és mint oly sokan mások, ők is a VIK-et ajánlották. A végső döntésben segített, hogy nemzetközi fórumokon, és felméréseken is előkelő kritikával illették a BME-t, azon belül is az informatikus képzést.

4 Aki teheti, tegyen egy próbát!
Most, közel fél év távlatából kijelenthetem, hogy jó döntést hoztam, és bátran ajánlom mindenkinek a BME-VIK mérnökinformatikus képzését. A vidékieknek kitűnő lehetőséget nyújt az egyetemtől pár percre lévő Schönherz Kollégium, ahol kimagaslóan jó áron, jó körülmények között, jó társaságban élhet, valamint bármikor találhat segítséget minden téren. A jövőre tekintve pedig abban a tudatban tanulhatunk, hogy miután végzünk, a statisztikák szerint 1 hónapon belül el tudunk helyezkedni a szakmánkban, ráadásul kiemelkedően magas, átlagosan bruttó Ft-os havi kezdőfizetéssel.


Letölteni ppt "Készítette: Boros Bence"

Hasonló előadás


Google Hirdetések