Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A hajszobrász: Baranyai Vivien 12.Asz

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A hajszobrász: Baranyai Vivien 12.Asz"— Előadás másolata:

1 A hajszobrász: Baranyai Vivien 12.Asz

2 Mikor kezdtél el kontyokkal, hajfonással foglalkozni?
14 éves korom óta, azaz négy évvel ezelőtt kezdtem el kontyokat készíteni. Saját magam tervezem el és valósítom meg a frizurákat. Autodidakta módon fejlesztem tudásom, sokat gyakorolok és akár az éjszaka közepén is felkelek és kipróbálok egy új ötletet, elképzelést. Számos versenyen vettem már részt, nagyon örülök annak, hogy folyamatosan pozitív visszajelzéseket kapok a tevékenységemmel kapcsolatban. Számos első helyezést értem el a különböző versenyeken, rengeteg kupa és oklevél sorakozik a műhelyem polcain. Híres fodrászmesterek (pl. Hajas László, Zsidró Tamás,Sarkady Lívia) elismerően nyilatkoznak a munkáim láttán, ez rendkívül inspirál.

3 Versenyek díjnyertes alkotásai

4 Hogyan jutottál el a törökországi nemzetközi hajfonó versenyre?
Először az interneten láttam meg a versenykiírást, majd felvettem a szervezőkkel a kapcsolatot, akik egyébként elég híres, neves fodrászmesterek. Nagyon segítőkészek voltak, örültek a jelentkezésemnek. A törökországi utazás csodálatos hat nap volt. Minden délután konty-show-kat és bemutatókat nézhettünk, valamint részt vettünk Antal Judit és Németh Ildikó konty-szemináriumán. A legnagyobb élmény számomra Hasan Keskin bemutatója volt, aki az egyik leghíresebb török kontymester. Hihetetlenül tehetséges, kedves és közvetlen ember. Az utolsó előtti napon rendezték a versenyt, ahol én voltam a legfiatalabb versenyző.

5 A török mesterrel

6 Hogy sikerült a verseny? Milyen élményekkel gazdagodtál?
Ez a verseny kicsit más volt, mint amihez Magyarországon hozzászoktam. Aznap ismertem meg a modellemet, nem volt lehetőségem elgyakorolni rajta a megálmodott frizurát, ráadásul a versenyidő sem a megszokott volt. Ennek ellenére nagyon büszke vagyok, hisz második helyezett lettem, nagyon örültem a sikernek. A verseny számomra hatalmas lehetőség volt tanulásra, tapasztalatszerzésre, szakmai fejlődésre. Lesz-e folytatás? A versenynek jövő májusban lesz folytatása. Az előbb említett török mester meghívott a májusi show-jára, melyen saját alkotásomat mutathatom majd be a nagyközönségnek.

7 Milyen terveid vannak a jövődre vonatkozóan?
Rengeteg tervem és elképzelésem van a jövőre nézve. Elsősorban sikeres érettségi vizsgát szeretnék tenni, hiszen ezután folytathatom a szakmai képzést a fodrász szakon. Nagyon sok hazai és nemzetközi versenyen szeretném megmérettetni magam. Távolabbi cél majd a mestervizsga sikeres teljesítése, illetve szeretném tudásomat majd a későbbiekben másoknak is átadni. Kedves Vivi, további sikereket és gyönyörű kontyokat kívánunk !


Letölteni ppt "A hajszobrász: Baranyai Vivien 12.Asz"

Hasonló előadás


Google Hirdetések