TIENS DiCHO Csodás otthon DiCHO termékekkel. DiCHO Di Di – jelentése: csökkentés Cho Cho – jelentése: házimunka A DiCHO tehát a házimunkák könnyed csökkentését.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
BKÁE- ÁFK, BCE-KIK Közigazgatás szervezéstan és technológia A funkcionális, a divizionális, a programorientált és a team- orientált szervezet bemutatása.
Advertisements

SZTE ÁJTK Tehetségnap június 10. A rendezvény az Oktatásért Közalapítvány támogatásával, az NTP-OKA-XXII-088 pályázat keretében valósul meg.
Környezetszennyezés A mai emberek felelőtlenek. Szennyezik a levegőt, folyókat. Ezért napjainkba sok ezer ember hal meg környezet szennyezéstől.
Ady Endre Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola - Berhida Környezeti nevelés.
Környezetbarát termékek szerepe a környezettudatosságra nevelésben NSZFI Tanártovábbképzés november 26.
… Bioprotector Az egészség védelmezője. Ma már tudományosan bizonyított tény, hogy a Bioprotector hatásosan semlegesíti a mágneses tér deformitásait és.
AZ ÁLLATI EREDETŰ ÉLELMISZEREKKEL KAPCSOLATOS KOCKÁZATOK Laczay Péter Informatio Medicata szeptember.
Olaj mint életünk szerves része A napraforgóolaj: a napraforgó növény magjából, hideg vagy meleg eljárással nyert növényi zsiradék Olíva olaj: Legegészségesebb.
A nyomonkövetési dokumentáció javasolt adattartalma: I
1/12 © Gács Iván A levegőtisztaság-védelem céljai és eszközei Levegőszennyezés matematikai modellezése Energia és környezet.
KÖZGAZDASÁGTANI ALAPFOGALMAK I. Előadó: Bod Péter Ákos.
Bemutatkozás Fodor Noémi Gépészmérnök – mérnöktanár Környezetirányítási szakértő TAR-ZERT Auditor Minőségirányítási vezető.
ENERGIA TAKARÉKOS RENDSZERSZEMLÉLET AZ ÉPÜLETGÉPÉSZETBEN Fehér János okl. kohómérök Fűtéstechnikai szakmérnök Székesfehérvár, 2010.JAN.20.
A „Legyen jobb a gyerekeknek” Nemzeti Stratégia aktuális kérdései Magyarországi feladatok a „Szegénység és társadalmi kirekesztés elleni küzdelem Európai.
A PAPRIKA, MINT NÉPÉLELMEZÉSI CIKK TÁMOP B-14/ „Egészséges alapanyagok – egészséges táplálkozás” mintaprojekt a közétkeztetés minőségi.
Előadók: Kovács Richárd – marketing vezető Marketing osztály Bálint Norbert – PR főmunkatárs PR és kommunikációs osztály ZÖLDGÁZT ADUNK.
Napenergia-hasznosítás az épületgépészetben Konferencia és kiállítás november 9. Nagy létesítmények használati melegvíz készítő napkollektoros rendszereinek.
Réztextiliák A gyógyító réz. Oldja az izom- és érgörcsöt, árnyékolja az elektroszmogot. Hatására a blokkolt testrészekben fokozódik a vér- és a nyirokkeringés.
Önkormányzatok épületenergetikai beruházásai pályázati forrásból!
Helyi védett értékek bemutatása
A Levegő összetétele.
Egészség, baleset-megelőzés és környezet
Egészséges táplálkozás
Vagyonadók, „valódi” illetékek, díjak
Az ellátottjogi képviselő feladata az
Atomerőművek és radioaktív hulladékok kezelése
PANNON-LNG Projekt Tanulmány LNG lehetséges hazai előállításának
A körforgásos gazdaság
A vonal termékei Berry’s Beard Soap Szakáll tisztító szappan Arctisztító, speciális antibakteriális formulával, mely ideális a napi arc.
Duális képzés a társadalmi felelősségvállalás szemszögéből
Miért éri meg a jövő sportolóit támogatnia Önnek?
Költséghatékonyság a vendéglátásban
Kockázat és megbízhatóság
Megújuló energia a megújuló borsodi ártéren
Félreértések tisztázása a varicella-zoster profilaxisban
Levegőszennyezés matematikai modellezése
Energia(termelés) és környezet BMEGEENAEK7 és BMEGEENAKM1
A talajok szervesanyag-készlete
Levegőtisztaság-védelem 6. előadás
Colorianne Reinforce-B
Környezetgazdaságtan 1
Környezet és Energia Operatív Program Energetikai pályázatai
ELEKTROMÁGNESES KÖRNYEZETVÉDELEM
Bevezetés Az ivóvizek minősége törvényileg szabályozott
FANCY COLOUR 2IN1 ÉS FANCY COLOUR PURE PIGMENT
A márkázás Marketing gyakorlat 6..
B.Sc. / M.Sc. Villamosmérnöki szak
AZ OKOSHÁZAK BEMUTATÁSA
Levegőtisztaság-védelem
Környezetvédelem a II/14. GL osztály részére
A FONYÓDI MÁTYÁS KIRÁLY GIMNÁZIUMBAN
A hétköznapok kémiai biztonsága
Környezeti Kontrolling
Élj ökosan – generációkon át II.
Statisztika Érettségi feladatok
AZ INTÉZMÉNY NEVELÉSI CÉLJAI
A Weende-i takarmányanalitikai rendszer
A Vezetői munka értékelése a szülők szemével
TIENS PROPOLISZ TABLETTA
PIACORIENTÁLT - INNOVÁCIÓ
(PDP) Plazma Display Panel
Vízminőség javító beruházások próbaüzemeinek lefolytatása alatt az ivóvíz biztonsággal kapcsolatban felmerült kérdések tapasztalatai.
TIENS FOKHAGYMAOLAJ KAPSZULA.
Paksi Benedek Elek Óvoda Hétszínvirág Tagóvodája
Az innovációs célú beszerzések gyakorlata
Áramlástan mérés beszámoló előadás
Energetikai Intézkedési tervek végrehajtása
A POWERPOINT 2007 újdonságai
A program értékelése Kerekasztal beszélgetés
Környezetgazdaságtan 6. előadás A környezeti szabályozás eszközei
Előadás másolata:

TIENS DiCHO Csodás otthon DiCHO termékekkel

DiCHO Di Di – jelentése: csökkentés Cho Cho – jelentése: házimunka A DiCHO tehát a házimunkák könnyed csökkentését jelenti!

Foszfátmentes Formula Biológiailag lebomló Koncentrált Formula Magas hatásfok Környezetbarát csomagolás Természetes összetevők DiCHO, a természet erejével

A DiCHO termékekben található egyedülálló gyömbér kivonat megszünteti a kellemetlen szagokat, a felületeken fertőtlenítő, a ruhákon antibakteriális hatást fejt ki. A citrusfélék friss illatot kölcsönöznek és hatékonyan távolítják el a zsíros szennyeződéseket, lerakódásokat.

Széles alkalmazási lehetőség a háztartási felületeken, berendezéseken és padlón Koncentrált formula, mégis környezetkímélő Ragyogó és foltmentes tisztaság Kellemes gyömbér illat DiCHO Multifunkcionális tisztítószer

DiCHO Konyhai tisztítószer Friss és ragyogó konyhai felületek Antibakteriális és fertőtlenítő hatás Nem igényel öblítést Gyorsan eltávolítja a zsíros foltokat, ásványi üledékeket

DiCHO Gyümölcs- és zöldségtisztító folyadék/Mosogatószer Hatékony zsíreltávolítás Természetes és kíméletes a bőrhöz Csillogóan tiszta edények Az irritációmentes szappanok új generációja

Ideális színes ruházat mosásához Megóvja a ruhák színét Folteltávolító enzimek, rövidebb mosási idő Csodás, friss illat, amely mosás után hosszú ideig megmarad DiCHO Univerzális mosószer

DiCHO Finommosószer

Főbb jellemzők és előnyök JellemzőElőny Koncentrált formulaKöltséghatékony Kisebb műanyag csomagolás Kiváló teljesítmény és hatékonyságIdő és pénz takarékos Jobb tisztító hatás Kíméletes a bőrhözNem szárítja vagy irritálja a bőrt Biológiailag lebomlóKörnyezetbarát Természetes anyagokat tartalmazBiztonságos használat az egész család és az otthon számára

TIENS DiCHO Varázsolja tisztává, kellemessé és egészségessé környezetét!