Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

… Bioprotector Az egészség védelmezője. Ma már tudományosan bizonyított tény, hogy a Bioprotector hatásosan semlegesíti a mágneses tér deformitásait és.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "… Bioprotector Az egészség védelmezője. Ma már tudományosan bizonyított tény, hogy a Bioprotector hatásosan semlegesíti a mágneses tér deformitásait és."— Előadás másolata:

1 … Bioprotector Az egészség védelmezője

2 Ma már tudományosan bizonyított tény, hogy a Bioprotector hatásosan semlegesíti a mágneses tér deformitásait és kiszűri a káros sugárzásokat, amelyeket a földalatti vízerek, kozmikus sugárzások, elektromos berendezések és háztartási eszközök (TV, számítógép, telefon, stb.) okoznak.

3 Melyek lehetnek ezek a káros sugárzások? Technikai sugárzások: „Elektroszmog” Hol találkozunk e-szmoggal? Gyakorlatilag mindenütt. A konyhai és háztartási eszközök, irodai eszközök, számítógépek, TV, mind alacsony frekvenciájú elektromágneses tereket hoznak létre, ezek vannak a legnagyobb hatással az emberre, mivel szervezetünk is alacsonyabb frekvenciatartományban működik.

4 Mobil és vezeték nélküli telefonok Földalatti sugárzások Kozmikus sugárzások Milyen panaszokat okozhatnak a káros sugárzások? frontérzékenység idegesség megmagyarázhatatlan feszültség fáradékonyság ingadozó vérnyomás, stb.

5 Hogyan védekezzünk az elekroszmog ellen? Bioprotectorral, mely kiegyensúlyozza, harmonizálja a deformált energia és mágneses teret. Lehetőleg aludjunk elektromos eszközöktől mentes szobában, a hálószobában ne legyen se számítógép, se televízió, se elektromos óra. A konnektor és a lámpa legalább 60-70 cm-re legyen az ágyunktól.

6 Hogyan hat? Egyensúlyban tartja, a helység deformált energia és mágneses terét amelyben tartózkodunk illetve szervezetünk bioterét, kiiktatva a káros negatív sugárzásokat. Hatékony védelmet nyújt a patogén sugárzással szemben, pozitívan hat az egészség harmonizálására és nincs káros mellékhatása.

7 Hol javasolt a Bioprotector használata? Minden olyan helyen, ahol huzamosabb ideig tartózkodunk, ahol alszunk, dolgozunk, TV-t nézünk, és mivel hordozható, ezért javasoljuk, hogy a Bioprotectort vigyük magunkkal a munkahelyre, valamint vakációra, kempingezéskor, nyaraláskor és teleléskor is. Házak és emeletes épületek építkezésénél a Bioprotector szintén igen hatásos. Az üzleti helységek és házak padlózatába beépített Bioprotector segítségével, ökológiailag egy olyan létesítményt nyerünk, amely védve lesz a patogén sugárzásoktól.

8 Termékeink: Bioprotector Home A Bioprotector hatósugara minimum 7 méter.

9 Termékeink: Bioprotector Personal Méretei: 5,5cm x 5,5cm x 3mm. Nincs mellékhatása és korlátlan ideig használható. 1,5 m átmérőjű körben fejti ki hatását.

10 Termékeink: Bioprotector Mobil Bármilyen telefonkészülékre felhelyezhető. Korlátlan ideig használható. Telefonhasználat közben védi a fejet. 1,5 cm átmérőjű és 1 mm vastag

11 Kutatások: ( beilleszteni a grafikonokat) A Bioprotector pozitív hatását megállapította: Preventív Intézet, Novi Sad, 2592/05 - ös sorszámú igazolás BION Bioelektromágnesesség és új biológia Intézete, Ljubljana, 35/08 – as sorszámú igazolás Hippocampus Intézet, Budapest EMC Laboratory, Protocol Data Systems Inc., igazolások a Kanada link-re.

12


Letölteni ppt "… Bioprotector Az egészség védelmezője. Ma már tudományosan bizonyított tény, hogy a Bioprotector hatásosan semlegesíti a mágneses tér deformitásait és."

Hasonló előadás


Google Hirdetések