… Bioprotector Az egészség védelmezője. Ma már tudományosan bizonyított tény, hogy a Bioprotector hatásosan semlegesíti a mágneses tér deformitásait és.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Számítógépes alapismeretek Kommunikáció Információs és Kommunikációs Technológiák (IKT)
Advertisements

Összefoglalás Készítette: Mócsánné Nagy Ágnes. 1. Eredete Nagy Lajos, a lovagkirály korában játszódik A főhős: Toldi, aki Nagyszalonta szülötte A mű.
AZ ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSEK NEMZETGAZDASÁGI ELŐNYEI Knauf Insulation Kft Kanyuk László.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Ruska Mónika – Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat - Fiatalok Lendületben Programiroda.
MMIK – „a befogadó intézmény” tradicionális múlt tradicionális múlt felkészült szakember gárda (humán erőforrás) felkészült szakember gárda (humán erőforrás)
E-BANKING SUMMIT március 3. Biztonságos kommunikáció biztosítása a pénzintézetek és a hatóságok között Szabó Katalin Termékmenedzsment osztályvezető.
Text Pioneers into Practice 2016 Hungary. 2 A Pioneers into Practice program célja, hogy elősegítse az alacsony széndioxid kibocsátással működő, versenyképes.
KÖZHASZNÚSÁG MEGTARTÁSA, - MEGSZERZÉSE Molnár Elvira Bács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum 2014.
A kifizetési kérelem összeállítása TÁMOP-3.2.9/B-08 Audiovizuális emlékgyűjtés.
Beruházási és finanszírozási döntések kölcsönhatásai 1.
A tanításra és tanulásra fordított idő nemzetközi és kutatási adatok tükrében Imre Anna Oktatáskutató és fejlesztő Intézet Berekfürdő, Február 4.
A zajártalom, mint a leggyakoribb foglalkozási betegség.
Az akkreditáció szerepe a megváltozott munkaképességű munkavállaló személyének társadalmi reintegrációjában Készítette: Dézsi Gabriella Melinda Budapest,
Nem látható, nem hallható, nem szagolható, nem ízlelhető Az ELEKTROSZMOG Ennek ellenére szinte mindenhol folyamatosan ki vagyunk téve a veszélyének.
Bemutatkozás Fodor Noémi Gépészmérnök – mérnöktanár Környezetirányítási szakértő TAR-ZERT Auditor Minőségirányítási vezető.
TIENS DiCHO Csodás otthon DiCHO termékekkel. DiCHO Di Di – jelentése: csökkentés Cho Cho – jelentése: házimunka A DiCHO tehát a házimunkák könnyed csökkentését.
Melyik számlaosztályban szerepelnek az alábbiak? a) Szállítók b) Vevők c) Anyagok d) Anyagköltség e) Pénztár f) Árbevétel g) ElÁBÉ h) Forgóeszközhitel.
BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( )
Dr. Szűcs Erzsébet Egészségfejlesztési Igazgatóság Igazgató Budapest, szeptember 29. ÚJ EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI HÁLÓZATOK KIALAKÍTÁSA ÉS MŰKÖDTETÉSE.
Turisztikai desztináció- menedzsment és klaszter Tóthné Bánszki Zsuzsa Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht.
1. 2 káros tartalmak típusai és előfordulásuk a gyerekek védelmét biztosító szabályok, a felelősség kérdése a korhatár-kategóriák megítélése, a besorolás.
Réztextiliák A gyógyító réz. Oldja az izom- és érgörcsöt, árnyékolja az elektroszmogot. Hatására a blokkolt testrészekben fokozódik a vér- és a nyirokkeringés.
Jótékony cél érdekében bíztatjuk az embereket sportolásra
Önkormányzatok épületenergetikai beruházásai pályázati forrásból!
A Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely munkája – EFOP VEKOP/15 TÁRS PROJEKT bemutatása EFOP VEKOP
FÉNYMÁSOLÓ TÖRTÉNETE.
ÖVEGES TANÁR ÚR UTÓDAI Fizikai kísérletek nem csak tudósoknak
Egészség, baleset-megelőzés és környezet
Intelligens céginformációs megoldások
Tájékoztató a munkahelyteremtő pályázati programról
Térkép készítése adataiból
LEHET JOBB A GYEREKEKNEK!
Az iskolai könyvtár telepítése, térszervezése és felszerelése
ELŐNYÖK – megbízható működés
A napsugárzás jótékony hatásai:
Miért éri meg a jövő sportolóit támogatnia Önnek?
A kis dózisok kimutatására alkalmas biológiai markerek vizsgálata
9. rész. Egészséges táplálkozás 9.2. Ideális testsúly
Befektetések II. Dr. Ormos Mihály, Befektetések.
Downstream Power Back Off (DPBO)
Levegőtisztaság-védelem 6. előadás
SZÁMVITEL.
I. Az anyag részecskéi Emlékeztető.
A mozgási elektromágneses indukció
ELEKTROMÁGNESES KÖRNYEZETVÉDELEM
I. Az anyag részecskéi Emlékeztető.
A PDCA elv alkalmazása az információvédelmi irányítási rendszerekben 1
Innovációs képesség és jólét összefüggései
Downstream Power Back Off (DPBO)
B.Sc. / M.Sc. Villamosmérnöki szak
AZ OKOSHÁZAK BEMUTATÁSA
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése – Életpálya-tanácsadás Csanádi Nikolett Hényel Anett.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM
Számítógépes szimulációval segített tervezés
Munkanélküliség.
1963-ban egy Derinkuyu-i lakos (Kappadókia tartomány, Anatólia közepén, Törökország) egy falat bontott le otthonában és meghökkenve fedezett fel a fal.
Nyíregyházi Egyetem, Műszaki és Agrártudományi Intézet Jármű- és mezőgazdasági Géptani tanszék A ventilátoros permetezőgép üzemeltetési jellemzőinek.
Környezeti Kontrolling
Új pályainformációs eszközök - filmek
Szabványok, normák, ami az ÉMI minősítési rendszerei mögött van
Az iskolai szervezet és fejlesztése
Épületek egészségtana
Dr. Bánky Tamás Építésfelügyeleti szakmai nap július 5.
Hol található biztonsági megállóhely a vonalszakaszon?
„Vásárolj okosan” Mobil kiegészítők vásárlási szokásai
TIENS FOKHAGYMAOLAJ KAPSZULA.
SCC Rendszer Bevezetése
Energetikai Intézkedési tervek végrehajtása
IT biztonsági monitoring eseményfelügyelet, bizonyítékok,
KOHÉZIÓS POLITIKA A POLGÁROK SZOLGÁLATÁBAN
Előadás másolata:

… Bioprotector Az egészség védelmezője

Ma már tudományosan bizonyított tény, hogy a Bioprotector hatásosan semlegesíti a mágneses tér deformitásait és kiszűri a káros sugárzásokat, amelyeket a földalatti vízerek, kozmikus sugárzások, elektromos berendezések és háztartási eszközök (TV, számítógép, telefon, stb.) okoznak.

Melyek lehetnek ezek a káros sugárzások? Technikai sugárzások: „Elektroszmog” Hol találkozunk e-szmoggal? Gyakorlatilag mindenütt. A konyhai és háztartási eszközök, irodai eszközök, számítógépek, TV, mind alacsony frekvenciájú elektromágneses tereket hoznak létre, ezek vannak a legnagyobb hatással az emberre, mivel szervezetünk is alacsonyabb frekvenciatartományban működik.

Mobil és vezeték nélküli telefonok Földalatti sugárzások Kozmikus sugárzások Milyen panaszokat okozhatnak a káros sugárzások? frontérzékenység idegesség megmagyarázhatatlan feszültség fáradékonyság ingadozó vérnyomás, stb.

Hogyan védekezzünk az elekroszmog ellen? Bioprotectorral, mely kiegyensúlyozza, harmonizálja a deformált energia és mágneses teret. Lehetőleg aludjunk elektromos eszközöktől mentes szobában, a hálószobában ne legyen se számítógép, se televízió, se elektromos óra. A konnektor és a lámpa legalább cm-re legyen az ágyunktól.

Hogyan hat? Egyensúlyban tartja, a helység deformált energia és mágneses terét amelyben tartózkodunk illetve szervezetünk bioterét, kiiktatva a káros negatív sugárzásokat. Hatékony védelmet nyújt a patogén sugárzással szemben, pozitívan hat az egészség harmonizálására és nincs káros mellékhatása.

Hol javasolt a Bioprotector használata? Minden olyan helyen, ahol huzamosabb ideig tartózkodunk, ahol alszunk, dolgozunk, TV-t nézünk, és mivel hordozható, ezért javasoljuk, hogy a Bioprotectort vigyük magunkkal a munkahelyre, valamint vakációra, kempingezéskor, nyaraláskor és teleléskor is. Házak és emeletes épületek építkezésénél a Bioprotector szintén igen hatásos. Az üzleti helységek és házak padlózatába beépített Bioprotector segítségével, ökológiailag egy olyan létesítményt nyerünk, amely védve lesz a patogén sugárzásoktól.

Termékeink: Bioprotector Home A Bioprotector hatósugara minimum 7 méter.

Termékeink: Bioprotector Personal Méretei: 5,5cm x 5,5cm x 3mm. Nincs mellékhatása és korlátlan ideig használható. 1,5 m átmérőjű körben fejti ki hatását.

Termékeink: Bioprotector Mobil Bármilyen telefonkészülékre felhelyezhető. Korlátlan ideig használható. Telefonhasználat közben védi a fejet. 1,5 cm átmérőjű és 1 mm vastag

Kutatások: ( beilleszteni a grafikonokat) A Bioprotector pozitív hatását megállapította: Preventív Intézet, Novi Sad, 2592/05 - ös sorszámú igazolás BION Bioelektromágnesesség és új biológia Intézete, Ljubljana, 35/08 – as sorszámú igazolás Hippocampus Intézet, Budapest EMC Laboratory, Protocol Data Systems Inc., igazolások a Kanada link-re.