GUM, Swissdent 2016 FRONT DENT KFT. GUM Soft-Picks Regular  Egyszer használatos fogköz kefe,melynek teljes anyaga puha gumiból készült.  GUM® Soft-Picks®

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Étrend-kiegészítő vagy gyógyszer? Határterületi termékek elhatárolásának szempontjai Medical Tribune konferencia október 1. Dr.
Advertisements

A kártyanyomtatás fortélyai Csákvári Krisztián Kártya és címke gyártás
E-BANKING SUMMIT március 3. Biztonságos kommunikáció biztosítása a pénzintézetek és a hatóságok között Szabó Katalin Termékmenedzsment osztályvezető.
ETailer Kit Lenovo Tab Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
CÉG PREZENTÁCIÓ. Sok éves fejlesztői munka eredményeként létrehoztuk azt a szélvédőüveg gyártó technológiát, amellyel a világon egyedülálló minőség érhető.
TÖMÖRÍTÉS. Fogalma A tömörítés egy olyan eljárás, amelynek segítségével egy fájlból egy kisebb fájl állítható elő. A tömörítési arány függ a fájl típusától,
Családi költségvetés Szakmák éjszakája április 15.
A nyomonkövetési dokumentáció javasolt adattartalma: I
Az akkreditáció szerepe a megváltozott munkaképességű munkavállaló személyének társadalmi reintegrációjában Készítette: Dézsi Gabriella Melinda Budapest,
TÁMOP program a Dél-alföldi Régióban Dél-alföldi Regionális Munkaügyi Központ.
ETailer Kit Lenovo VIBE P Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
TIENS DiCHO Csodás otthon DiCHO termékekkel. DiCHO Di Di – jelentése: csökkentés Cho Cho – jelentése: házimunka A DiCHO tehát a házimunkák könnyed csökkentését.
Clean Bean® tisztító készlet kapszulás kávégépekhez.
BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( )
Csepregi Teréz Szociálpolitikai szakért ő Október 2.
A szaktanácsadás szolgáltatási terület dokumentációja Némethné Józsa Ágnes Intézményfejlesztési referens.
Iskolai információs rendszer. Alapkövetelmények Oktatási, nevelési intézmények részére fejlesztett Oktatási, nevelési intézmények részére fejlesztett.
Környezeti fenntarthatóság. A KÖRNYEZETI FENNTARTHATÓSÁG JELENTÉSE A HELYI GYAKORLATBAN Nevelőtestületi ülés,
EU pályázati programok A szervezet / változások 1.A pályázók adminisztrációs terheinek csökkentése a projektfejlesztési, pályázati szakaszban.
BEST-INVEST Független Biztosításközvetítő Kft.. Összes biztosítási díjbevétel 2004 (600 Mrd Ft)
1 Számvitel alapjai Gazdálkodás:a társadalmi újratermelési folyamat szakaszainak (termelés, forgalom, elosztás, fogyasztás) megszervezésére, az ahhoz rendelkezésre.
Zsírok, olajok Trigliceridek. Trigliceridek (Zsírok, olajok) A természetes zsírok és a nem illó olajok nagy szénatomszámú karbonsavak (zsírsavak) glicerinnel.
KÉPZŐ- ÉS IPARMŰVÉSZET ISMERETEK ÁGAZATI SZAKMAI ÉRETTSÉGI VIZSGA (középszintű) május-június.
Internet tudományos használata
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS
Dobrik-Lupták Sára szeptember 19.
Egészség, baleset-megelőzés és környezet
Egészséges táplálkozás
Az „első lépés” TÁMOP
TÁMOP / „A hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása (Decentralizált programok a konvergencia régiókban)”
Valószínűségi kísérletek
LEHET JOBB A GYEREKEKNEK!
Merre tovább magyar mezőgazdaság?
WE PROVIDE SOLUTIONS.
A vonal termékei Berry’s Beard Soap Szakáll tisztító szappan Arctisztító, speciális antibakteriális formulával, mely ideális a napi arc.
Duális képzés a társadalmi felelősségvállalás szemszögéből

videós team Team vezetője: Tariné Péter Judit Tagok:
Fémes kötés, fémrács.
Colorianne Reinforce-B
Az Országos Egészségfejlesztési Intézet fejlesztési projektjei az iskolai egészségfejlesztés területén DR. TÖRÖK KRISZTINA.
SZAKISKOLAI FEJLESZTÉSI PROGRAM
1993-as közoktatási törvény
Környezetgazdaságtan 1
Az információs társadalom joga
Hol található biztonsági megállóhely a vonalszakaszon?
Bemutatkozik az iskolapszichológus
CONTROLLING ÉS TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT DEBRECENI EGYETEM
Tájékoztató az Önkormányzati ASP Projektről
Számítógépes szimulációval segített tervezés
Ékszíj-, laposszíjtárcsa Kúpos kötések, szorítóbetétek
„ Egy hatékony iskolai egészségnevelési program – az egyik legköltséghatékonyabb beruházás, amit egy nép (állam) csak megtehet annak érdekében, hogy párhuzamosan.
A villamos installáció problémái a tűzvédelem szempontjából
Környezeti Kontrolling
Új pályainformációs eszközök - filmek
A csoportok tanulása, mint a szervezeti tanulás alapja
HPV.
Tájékoztatás a évi Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) teljesüléséről az Országos Statisztikai Tanács és a Nemzeti Statisztikai Koordinációs.
TÁRGYI ESZKÖZÖK ELSZÁMOLÁSA
Járműtelepi rendszermodell 2.
Konzuli és Állampolgársági Főosztály, Schengeni Vízum Osztály
TIENS PROPOLISZ TABLETTA
Hol található biztonsági megállóhely a vonalszakaszon?
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Családi vállalkozások
Állandó és Változó Nyomású tágulási tartályok és méretezésük
TIENS FOKHAGYMAOLAJ KAPSZULA.
LIA Alapítványi Ált. Isk. és Szki. Piliscsabai Tagintézménye
Kórházi és ágazati gazdálkodást érintő informatikai fejlesztések és az azokban rejlő lehetőségek Horváth Tamás Vezérigazgató CompuTREND Zrt.
Diszkrimináció a polgármesteri fogadóórára való bejelentkezésnél?
Előadás másolata:

GUM, Swissdent 2016 FRONT DENT KFT

GUM Soft-Picks Regular  Egyszer használatos fogköz kefe,melynek teljes anyaga puha gumiból készült.  GUM® Soft-Picks® kíméletesen becsúszik a fogközökbe és biztonságosan eltávolítja onnan az ételmaradékot. A puha és hajlékony sörték gyengéden stimulálják és masszírozzák az ínyt, támogatva az ínyszövet vérkeringését, elősegítve így az íny egészségét.  Könnyű és kényelmes a használata, a GUM® Soft-Picks® tökéletes alternatívája a selymet nem megfelelően használó felhasználók számára.  Ideális fogszabályzót vagy implantátumot viselő paciensek részére, mert a sörték nem tartalmaznak fém drótot.  latexmentes  Kényelmes utazó csomagolásban.  Kiskereskedelmi ár: (40 db os )

GUM Soft-Picks Advanced  A hajlított fogköz kefe,az áll természetes vonalát követi,ezért kényelmes és egyszerű a használata (6 db-os)  A hátsó fogak és a nehezen elérhető területek jobb elérésre fejlesztették ki.  Gyengéd az ínyhez, nem karcol, még az érzékeny ínyhez is biztonságos a használata. Tartós és kényelmes fogköz tisztítás  A hajlékony sörték - alkalmazkodnak a száj különböző területeihez  A mikro masszázs feszesíti az ínyszövetet,segítve a parodontális megbetegedések megelőzését, megtartva annak egészségét.  A kisebb és nagyobb résekhez is alkalmazkodik.  Használata javasolt fogszabályzót viselők,implantátummal, híddal rendelkezők és íny problémával küzdő paciensek részére  Nem tartalmaz kemény műanyag szilánkokat sem  Kisker ár

GUM Bi-Direction  A száj összes régiójának könnyű elérésére fejlesztették ki.  A fej 90 ° -ban meghajlítható: Egyenes állásban ideális a front fogak tisztítására, míg az úgynevezett „L” pozícióban könnyedén elérhetőek vele a hátsó fogak.  A super erős drótok a kefe tartósságát biztosítják és meghosszabbítják az egyes fogközkefék felhasználhatóságának hasznos élettartamát.  Közepesen hosszú nyéllel könnyen elérjük a száj bármely hetjük területét  3 méretben kapható  Kiskereskedelmi ár:

GUM Technique Pro  Fogorvosok által kifejlesztett fogkefe a plakk eltávolítására és az optimális fogmosásra  A sörték különböző hajlásszögűek,2 méretben azért,hogy könnyen eltávolítsák a lepedéket a fogak felszínéről, az ínytasakokból, az ínyszél mentén és a fogak közötti résekből is.  A Quad-Grip® nyél segít a fogak tisztításához javasolt optimális szögben tartani a kefe fejét ( 45 fok).  A GUM® által lefolytatott kutatások szerint a Technique PRO fogkefék statisztikailag megelőzték a tesztelt fogkeféket(p< 0.05).  A sörte erőssége.: puha és közepes  Kiskereskedelmi ár:

GUM Technique Pro  (S. L.YANKELL1, X. SHI1, C. M. SPIRGEL1, N. SPILLMANN2) the GUM® lefolytatott tanulmányokban a Technique Pro fogkefék statisztikailag jobbnak bizonyultak az összes többi vizsgált fogkefénél. (p< 0.05).

GUM Fogszabályzós Fogkefe  V alakú bevágásának köszönhetően a fogkefe optimálisan tisztítja a fogszabályzó készüléket viselő paciensek fogait, mivel jól illeszkedik a fogszabályzót viselők bracketjeihez,lehetővé téve a drótok körüli, alatti és feletti alapos fogmosást.  Kisfejű,puha sörtékkel  Kiskereskedelmi ár:

GUM Fehérítő család

Fehérítő fogkrém  Tudományosan igazoltan hatásosan távolítja el a lerakódásokat és előzi meg az új lerakódások megszilárdulásának kialakulását,miközben erősíti az ínyt és a fogakat különleges többfunkciós formulájának köszönhetően.  Nem tartalmaz fehérítő hatóanyagot.  Nem tartalmaz abrazív súroló anyagot.  Kiskereskedelmi ár:

Fehérítő szájvíz  Gyengéden távolítja el a fogak felszínéről az elszíneződéseket a nehezen elérhető fogak közötti területekről és a fogzománc mikroszkópikus hasadékaiból is,miközben védő bevonatot képez a lepedék és plakk lerakódás kialakulásának megakadályozására.  Fluoridot és isomalt tartalmaz a fogak hatékony reminalizálására.  alkoholmentes  Kiskereskedlemi ár:

Fehérítő fogselyem  Eltávolítja az elszíneződést a fogak között (ahol a lerakódás különösen hajlamos megtelepedni és megvastagodni mert a fogkefék nem érik el).  Hatékony fogköz és íny alatti tisztítást és plakk kontrollt biztosít a Fluorid és mikronizált kovasav tartalmának köszönhetően.  Kiskereskedelmi ár:

Fehérítő fogkefe  A fogak eredeti fehérségének visszaállítására és az egészséges száj higénia javítására fejlesztették ki.  Különleges lerakódás gátló tulajdonságokkal bír az elasztomerrel bevont szálaknak köszönhetően.  Az optimálisan gyengéd ínyápolásra,plakk kontrollra és lerakódás eltávolításra ajánlott.  Kiskereskedelmi ár:

Fehérítő fogkefe  Négyszögletes keresztmetszetű sörte szálak=> keresztirányú szálak oldalai => jobb elérés,nagyobb felületű elérés(a gömbszerű sörtékkel szemben) a fogkrém abrazív szemcséi és az elszíneződött felszín között.  jobb (erősebb, hosszabb és szélesebb) kapcsolat az elszíneződött fogfelszínnel → Ezért a fogkrém hatását erősíti

SWISSDENT fogkrém EXTREME, 50ml  A SWISSDENT EXTREME fogkrémet a kifejezetten erős elszíneződések eltávolítására fejlesztették ki,mint a rendszeres kávé,vörösbor és tea fogyasztás,valamint a dohányzás okozta elváltozások.  A fogkrém levédett mikro technológiájának köszönhetően kifejezetten gyengéden fehéríti a fogat anélkül,hogy károsítaná a zománcot.  A plakkot gyümölcs enzimek távolítják el (papain and bromelain) + fluorine összetevők pedig védenek a fogszuvasodástól.  A fogkrém Coenzyme Q10 + Vitamin E tartalma stimulálja a sejtek megújulását és védik az ínyt az ínyproblémák kialakulásától.  Az alacsony RDA (40) érték biztosítja a gyengéd,minimálisan abbrazív fogtisztítást.  SLS mentes  Kiskereskedelmi ár:

SWISSDENT PROFI fogkefék Colours Soft Medium  A levédett technológiával gyártott,díjnyertes SWISSDENT have a fogkefék, kisméretű fejükkel elérik még a legnehezebben hozzáférhető helyeket is a szájban.  A konkáv (kanál formájú) sörték pontosan lekövetik a a fogak konvex kontúrját, megkímélve az ínyt.  A fogkefe nyelét egy fogászati műszer mintájára modellezték, hogy hogy megkönnyítsék a szájban a fogkefe használatát.  A SWISSDENT PROFI fogkefék lehetővé teszik az érzékeny íny regenerációját.  SWISSDENT PROFI Colours fogkefék alkalmasak az érzékeny fogak é ínye for és íny ápolására.  Kiskereskedelmi ár: