Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Könyvekről Készítette: Baranyi Kata.   „A blog egy olyan periódikusan újabb bejegyzésekkel bővülő weboldal, amely ezek sorozatából áll, függetlenül.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Könyvekről Készítette: Baranyi Kata.   „A blog egy olyan periódikusan újabb bejegyzésekkel bővülő weboldal, amely ezek sorozatából áll, függetlenül."— Előadás másolata:

1 Könyvekről Készítette: Baranyi Kata

2   „A blog egy olyan periódikusan újabb bejegyzésekkel bővülő weboldal, amely ezek sorozatából áll, függetlenül attól, hogy mi az oldal témája, formája és hogy nyilvánosan elérhető-e.  Az eredeti „weblog” kifejezés a „web” és „log” (napló) szavak összetételéből keletkezett, ebből rövidült a mára bevetté vált blog alakká.”  A könyvekről szóló blogok a tematikus blogok típusaiba tartozik  A tematikus blog egy adott témára koncentrál, csak abban téve közzé bejegyzéseket. Írói általában otthonosak a témában és saját tapasztalataikat, kutatásaikat osztják meg illetve a témában közzétett más publikációkra reagálnak. 2001. szept. 11-ei terrortámadás után indult be a blogolás.

3  Tumblr

4  Twitter

5  Moly

6  A másik világ “De hogy mégse legyen minden ilyen rózsaszín: nem tudom, hogy az írónő melyik korosztálynak írta, de a 10 éves lányoknak mégsem ajánlanám. Illetve mégis, csak akkor egy kis átszerkesztéssel. Vannak benne olyan megnyilvánulások, amik szerintem nem férnek bele, ha egy 4. osztályos lány kezébe szeretnénk adni a könyvet.” (A neveletlen hercegnő naplója 1. bejegyzés)A neveletlen hercegnő naplója 1. bejegyzés)

7  Zakkant olvas

8  Lapozz Velem

9  Ildikó könyves blogja

10  Könyves blog

11  Keményfedél

12  Tejszínhabzsoló

13  Katie’s book blog

14  Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Könyvekről Készítette: Baranyi Kata.   „A blog egy olyan periódikusan újabb bejegyzésekkel bővülő weboldal, amely ezek sorozatából áll, függetlenül."

Hasonló előadás


Google Hirdetések