Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Blog, Fórum, Chat, E-mail. Blog Blog vagy veblog (ang. web log) tulajdonképpen egy napló, azaz időben rendezett, felhasználó által begépelt szöveg sorozat.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Blog, Fórum, Chat, E-mail. Blog Blog vagy veblog (ang. web log) tulajdonképpen egy napló, azaz időben rendezett, felhasználó által begépelt szöveg sorozat."— Előadás másolata:

1 Blog, Fórum, Chat,

2 Blog Blog vagy veblog (ang. web log) tulajdonképpen egy napló, azaz időben rendezett, felhasználó által begépelt szöveg sorozat (többnyire legfrissebb bejegyzés található legfelül). Példa:

3 Fórum Internet fórum egy webaplikáció amely alkalmas vélemény- vagy eszmecserére. Az üzenetek kategória-, téma- és időszerint vannak csoportositva. Példa:

4 Chat Chat (ang.: csevegés) kommunikációs forma két vagy több felhasználó között, számítógépek és hálózatok segítségével, méghozzá valós időben (real-time). Többnyire nagyon rövid üzenetekről van szó, amit a felhasználó azonnal lát, amint a chat- partner megnyomja az Enter-t.

5 vagy elektronikus levél nem más mint levélküldés Interneten. Levélre lehet csatolni egy vagy több fájlt az Attachment parancs segítségével. cím a következő elemekből áll össze: domain (Domainpélda: gmail.com, yahoo.com, hotmail.com, stb) Cím példa:

6 options Delete, Reply, Forward, Spam, Move

7 opciók  Delete – levél törlése  Reply – válasz a feladónak  Forward – másolat továbbküldése  SPAM – bejegyzés nemvárt levélként (erről a címről több nem fog érkezni)  Move – áthelyezni egy tetszőleges mappába (például: „Fontos“, „Munka“, stb.)

8 létrehozása cím – (akinek küldjük) Subject – levél címe Text box – levél szövege


Letölteni ppt "Blog, Fórum, Chat, E-mail. Blog Blog vagy veblog (ang. web log) tulajdonképpen egy napló, azaz időben rendezett, felhasználó által begépelt szöveg sorozat."

Hasonló előadás


Google Hirdetések