Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Rövid összefoglalás: © 2013 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. A Lync kezdőképernyője A Lync kezdőképernyőjének bal oldalán lévő központban.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Rövid összefoglalás: © 2013 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. A Lync kezdőképernyője A Lync kezdőképernyőjének bal oldalán lévő központban."— Előadás másolata:

1 Rövid összefoglalás: © 2013 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. A Lync kezdőképernyője A Lync kezdőképernyőjének bal oldalán lévő központban csempék találhatók, amelyek megkönnyítik a hozzáférést az értekezletekhez, partnerekhez, beszélgetésekhez és hangpostaüzenetekhez. Az adott funkciót a csempéje kiválasztásával indíthatja el. A kezdőképernyőn van egy partnerek keresésére szolgáló keresőgomb is. Ezenkívül megtalálhatók a kezdőképernyőn a Kedvencek és más csoportokba rendezett Lync-partnerek, valamint a felhasználó állapotinformációi. Külső telefonszám tárcsázása Erre csak akkor van lehetőség, ha a fiókjában konfigurálva van a hagyományos telefonszámokról érkező, illetve oda irányuló hívások támogatása. Office 365- felhasználók esetében nem támogatott a funkció. 1.Húzza felfelé az ujját a kezdőképernyő aljáról, és koppintson a Tárcsázóra. 2.Írja be a virtuális billentyűzeten a telefonszámot, és koppintson a Hívás ikonra. A Windows Áruházból letölthető Lync alkalmazás Az alkalmazásparancsok elérése Húzza az ujját befelé annak a funkcióablaknak a tetejéről vagy aljáról, amely egy csempére koppintva megjelenik. Az alsó parancsok a funkcióhoz elérhető parancsok. A felső sávon a Lync ikonja látható, illetve a legutóbbi és a jelenlegi beszélgetések csempéi. A Lync-ikonnal közvetlenül a kezdőképernyőre ugorhat. Lync-hangpostaüzenet meghallgatása Ez a funkció csak akkor használható, ha engedélyezve van Önnek, továbbá az Office 365-felhasználóknak nem érhető el. A Hangposta csempe mutatja a még nem meghallgatott hangpostaüzenetek számát. Koppintson a csempére, majd arra a hangpostaüzenetre, amelyet meg szeretne hallgatni. Beszélgetési előzmények megtekintése Ha nem volt a számítógépnél, amikor egy partnere csevegőüzenetet küldött vagy hívta Önt, a központ Előzmények csempéjén megjelenik a nem fogadott üzenetek és hívások száma. Az elmulasztott beszélgetések megtekintéséhez koppintson a csempére. A Lync ablakának dokkolása Húzza az ujját a képernyő tetejétől lefelé, majd kanyarodjon el az ujjával jobbra vagy balra. A Lync ablakának kisebb változata a megfelelő oldalhoz fog dokkolódni, és a képernyő többi része szabadon marad a többi alkalmazás számára. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy szemmel tartsa az értekezleteket, a beszélgetéseket és a partnereket, miközben valami máson dolgozik. Koppintson a képére az állapotüzenete szerkesztéséhez, és nyomja meg az Enter billentyűt, ha végzett. Az alkalmazásparancsok elérése Egymás melletti ablakok Mindegyik üzenetcsempe tartalmaz egy lejátszógombot, egy sebességgombot, az üzenet hosszát és az üzenethagyás időpontját, valamint az üzenet feladóját.

2 Csevegés kibővítése Ha csak egy partnerrel kezdett csevegésbe, szükség esetén felvehet további partnereket is a beszélgetésbe. 1.A beszélgetés ablakában koppintson a Résztvevők ikonra, majd a További személyek felkérése parancsra. 2.Írja be a meghívni kívánt partner nevét. 3.A találatok között koppintson a megfelelő partner képére, majd a pluszjelre a partner felvételéhez a csevegésbe. A kezdőképernyő első négyzetében látható a következő Lync-értekezlete. Koppintson a Bekapcsolódás Lync- értekezletbe hivatkozásra egy értekezlethez való csatlakozáshoz. Ha nem ez a megfelelő értekezlet, vagy ha betárcsázással szeretne csatlakozni, akkor az előbbiek helyett koppintson az Értekezletek csempére, és csatlakozzon az Értekezletek képernyőről. Partner felvétele Felvehet partnereket a Windows Áruházból letölthető Lync alkalmazásból, és a partnereket hozzárendelheti valamelyik alapértelmezett csoporthoz vagy új csoportokhoz. A változtatások automatikusan szinkronizálódnak a Lync-partnerek listájával valamennyi eszközén. Lync-partner megkeresése és csevegőüzenet küldése neki 1.A Lync kezdőképernyőjén koppintson a keresőgombra. 2.Koppintson a keresőmezőbe, és írja be a partner nevét. 3.Koppintson a keresés eredményében a partner képére, majd koppintson a Csevegés ikonra. 4.Koppintson az üzenetmezőre, írja be az üzenetet, majd nyomja meg az Enter billentyűt. Lync-partner felhívása Koppintson egy partner képére, majd a telefonikonra. Koppintson a megfelelő hívástípusra ─ Lync vagy telefonszám, ha telefonszám is rendelkezésre áll. (Nem minden fiókhoz van konfigurálva a hagyományos telefonszámok hívásának támogatása.) 1.A kezdőképernyőn koppintson a keresőgombra. 2.Koppintson a keresőmezőbe, és írja be a partner nevét. 3.Koppintson a partner képére a találatok között, majd koppintson a három pontot ábrázoló gombra. 4.Válassza a Hozzáadás a kedvencekhez vagy a Csoporthoz adás lehetőséget. Az értekezlet hangjához csatlakozhat a Lyncből és a telefonjáról is. Súgóinformáció megjelenítése a Lyncben A Lync bármelyik képernyőjén pöccintsen befelé a képernyő jobb széléről, és koppintson a Beállítások, majd a Súgó eleme. 4.Ha a beszélgetést hanggal és videoképpel szeretné kiegészíteni, koppintson a Hívás gombra vagy a Videokép > Saját videokép indítása parancsra. TIPP: Ha 15 percen belül kezdődik egy ütemezett értekezlet, a Bekapcsolódás csempe Értekezlet most csempévé változik, így azonnal elindíthat egy rögtönzött értekezletet. Bekapcsolódás Lync-értekezletekbe


Letölteni ppt "Rövid összefoglalás: © 2013 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. A Lync kezdőképernyője A Lync kezdőképernyőjének bal oldalán lévő központban."

Hasonló előadás


Google Hirdetések