Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A hanghívásvezérlők használata A vezérlők megjelenítéséhez mutasson a telefon/mikrofon gombra: A hívás várakoztatásához kattintson a Hívás várakoztatása.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A hanghívásvezérlők használata A vezérlők megjelenítéséhez mutasson a telefon/mikrofon gombra: A hívás várakoztatásához kattintson a Hívás várakoztatása."— Előadás másolata:

1 A hanghívásvezérlők használata A vezérlők megjelenítéséhez mutasson a telefon/mikrofon gombra: A hívás várakoztatásához kattintson a Hívás várakoztatása parancsra. A hang elnémításához kattintson az Elnémítás parancsra. A hívás másik számra küldéséhez kattintson a Hívás átadása fülre, és válasszon egy telefonszámot. A vonal bontásához kattintson a telefon gombra a beszélgetési ablakban. A hangposta ellenőrzése 1.Kattintson a Telefon fülre. Itt láthatók az üzenetei és a hívó felek adatai. 2.Mutasson az egyik hangpostaüzenetre, és kattintson a Lejátszás ikonra. 3.Kattintson a További beállítások (...) elemre, és válasszon a következő lehetőségek közül: Elem megnyitása az Outlook programban: erre a parancsra kattintva további információkat olvashat a hívásról. Elem törlése: erre a parancsra kattintva törölheti a hangpostaüzenetet a Lyncből. Videohívás indítása: erre a parancsra kattintva videohívást kezdeményezhet a partnerrel. Elem megjelölése olvasottként Hívás: erre a parancsra k attintva felhívhatja a partnert. Névjegykártya megtekintése 4.A Továbbiak megtekintése az Outlookban parancsra kattintva megnyithatja a hangpostamappát is,ha még több információra kíváncsi. Rövid összefoglalás: Hang A hangeszköz beállítása Mielőtt hívást kezdeményez a Lynckel, vagy bekapcsolódik egy konferenciába, állítsa be a hangeszközt, és ellenőrizze a hangminőséget. Használhatja a számítógép mikrofonját és hangszóróját, de egy mikrofonos fejhallgatót is csatlakoztathat. 1.Kattintson az Elsődleges eszköz kiválasztása elemrea Lync-ablak bal alsó sarkában, és kattintson a Hangeszköz beállításai parancsra. 2. Válassza ki az eszközt a Hangeszköz menüben, és állítsa be a Hangszórók és a Mikrofon hangerejét. Hívás kezdeményezése Lync-hívás kezdeményezése (a számítógép hangfunkcióival) 1.Mutasson egy partner fényképére. 2.Kattintson a Telefon gombra, és hívja fel a partnert a Lynckel, vagy kattintson a Telefon gomb melletti nyílra, és válasszon egy számot. Hívás a tárcsázóval 1.Kattintson a Lyncben a Telefon fülre. 2.Kattintson a számokra a tárcsázón, vagy írja be a telefonszámot a keresőmezőbe, és kattintson a Hívás gombra. A Lync egy normál telefonhoz hasonlóan felhívja a számot. Hang BIZALMAS. Csak titoktartást vállaló partnereknek terjeszthető. A Microsoft nem vállal semminemű kifejezett vagy vélelmezett jótállást. © 2012 Microsoft. Minden jog fenntartva. Lync 2013 – Rövid összefoglalás

2 Hívás fogadása 1.Ha valaki felhívja Önt, értesítés jelenik meg a képernyőjén. 2.A hívás fogadásához kattintson egy tetszőleges pontra a fénykép területén. 3.A hívás elutasításához és hangpostára küldéséhez kattintson a Kihagyás gombra. 4.Más műveletekhez kattintson a Beállítások gombra: Hangposta: a hívást hangpostára küldheti. Válasz csevegőüzenettel: a hívásra videó helyett csevegőüzenettel válaszolhat. Ne zavarjanak állapot beállítása:elutasíthatja a hívást, és elkerülheti a további hívásokat. Ha a hívást másik számra szeretné átirányítani, kattintson a kívánt számra. 1.A beszélgetési ablakban mutasson a Személyek gombra, és kattintson a További személyek felkérése gombra. 2.Válassza ki a meghívandó személyeket a Felkérés név vagy telefonszám alapján ablakban, és kattintson az OK gombra. 3.A meghívott személyek képernyőjén felbukkan egy meghívó, amelyen keresztül bekapcsolódhatnak a hívásba. Konferenciahívás indítása 1.A CTRL billentyűt lenyomva tartva és a nevekre kattintva jelöljön ki több partnert. 2.Kattintson a jobb gombbal a kijelölt nevekre, és válassza a Konferenciahívás indítása parancsot. 3.A Lync-hívás parancsra vagy az egyik telefonszámra kattintva adja meg, hogy miként szeretné indítani a konferenciahívást. Hang hozzáadása a csevegéshez Mutasson a telefon gombra a csevegési ablakban, és válasszon egy számot. Választhat a partner munkahelyi, mobil- vagy (ha meg van adva) otthoni telefonszáma közül. Ha az Új szám elemre kattint, új telefonszámot is beírhat és hívhat. Több személy bevonása a hívásba


Letölteni ppt "A hanghívásvezérlők használata A vezérlők megjelenítéséhez mutasson a telefon/mikrofon gombra: A hívás várakoztatásához kattintson a Hívás várakoztatása."

Hasonló előadás


Google Hirdetések