Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Vocatude program telepítése

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Vocatude program telepítése"— Előadás másolata:

1 A Vocatude program telepítése

2 A program telepítőkészletének letöltése
1. Lépés A program letölthető innen. (Kattints az „innen” szóra, és válaszd a Mentés parancsot!) 2. Lépés A megjelenő panelen válassz egy helyet, ahová mented a telepítőkészletet! (Legegyszerűbb a bal oldali nagy gombok közül az Asztalt választani, így rögtön szem előtt lesz.) 3. Lépés Kattints a Mentés gombra a panel jobb alsó sarkában.

3 A program telepítése Kattints a bal gombbal kétszer a letöltött vocatu20 nevű fájlra, majd válaszd a „Futtatás” parancsot! A következő panelen a „Setup” gombot válaszd! A megjelenő panelen a Magyar nyelvre kattints. A megjelenő Varázslóban először a Tovább gombra kattints, a következő panelen tegyél egy pöttyöt az Igen, egyetértek a licencszerződéssel elé, majd ismét Tovább! A következő panelt hagyd változatlanul és kattints a Tovább gombra! Ezt is hagyd változatlanul és kattints a Tovább gombra! Az utolsó panel a „Mostmégmeggondolhatodmagad!!!” jegyében született, természetesen a Tovább-ot válaszd!

4 A weblapról letöltött szólistára kettőt kattintva a program elindul.
A telepítés végén A Varázsló utolsó ablakában befejezheted a telepítést a Befejezés gombbal. A programot a Start menü Minden program (vagy Programok) mappájából indíthatod, a Vocatude programcsoportban a Vocatude ikonnal. VAGY: A weblapról letöltött szólistára kettőt kattintva a program elindul.


Letölteni ppt "A Vocatude program telepítése"

Hasonló előadás


Google Hirdetések