Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ha valamelyik PPS-t szeretnéd megnézni az egér bal gombjával kattints a címére, A fent látható felbukkanó ablakon válaszható lehetőség van.Csak megnézed?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ha valamelyik PPS-t szeretnéd megnézni az egér bal gombjával kattints a címére, A fent látható felbukkanó ablakon válaszható lehetőség van.Csak megnézed?"— Előadás másolata:

1 Ha valamelyik PPS-t szeretnéd megnézni az egér bal gombjával kattints a címére, A fent látható felbukkanó ablakon válaszható lehetőség van.Csak megnézed? (Megnyitás) vagy elmented mappába (Mentés). Pl ráklikkelsz a Megnyitásra ! Egy kis segítség kezdő pps kedvelőknek ! Bocsi (a sz.gép guruktól) a túl egyszerű megfogalmazásért. Egy kis segítség kezdő pps kedvelőknek ! Bocsi (a sz.gép guruktól) a túl egyszerű megfogalmazásért.

2 A „Megnyit” -ra klikkelés után ennek a fenti kis (Jelszó) ablaknak kell megjelenni.. ami csupán azt jelenti,hogy a szerkesztés védve van. De mivel Te nem szerkeszteni akarsz hanem megnézni (elolvasni a PPS-t) ezért a „Csak olvasásra” kell klikkelni. Kicsit lehet,hogy várni kell (nem biztos) és máris elindul a vetítés. A „Megnyit” -ra klikkelés után ennek a fenti kis (Jelszó) ablaknak kell megjelenni.. ami csupán azt jelenti,hogy a szerkesztés védve van. De mivel Te nem szerkeszteni akarsz hanem megnézni (elolvasni a PPS-t) ezért a „Csak olvasásra” kell klikkelni. Kicsit lehet,hogy várni kell (nem biztos) és máris elindul a vetítés.

3 Ha nem jelenik meg a „Jelszó” ablak a weblapon akkor megviccelt valószínű a böngésződ és a weblap alatt az „Asztalon” a háttérképen megtalálod….. Ekkor a bal klikkel vidd le a „merzsi.hu”-t az asztal ablakba…… Ha nem jelenik meg a „Jelszó” ablak a weblapon akkor megviccelt valószínű a böngésződ és a weblap alatt az „Asztalon” a háttérképen megtalálod….. Ekkor a bal klikkel vidd le a „merzsi.hu”-t az asztal ablakba……

4 Itt klikkelj a „Csak olvasásra” majd klikkeld vissza a „merzsi.hu-t az asztalra és már addigra elindúl a „Vetítés” ……és nézheted. Itt klikkelj a „Csak olvasásra” majd klikkeld vissza a „merzsi.hu-t az asztalra és már addigra elindúl a „Vetítés” ……és nézheted.

5 Az eddigi két esetben tehát megoldható a „Megnyitás” és „csak olvasás” Az eddigi két esetben tehát megoldható a „Megnyitás” és „csak olvasás” A „Mentés” - ről egy pár szót … Ha esetleg megtetszett valamelyik „PPS „ és elakarod „Menteni” magadnak (esetleg másnak elküldeni). A „Mentés” - ről egy pár szót … Ha esetleg megtetszett valamelyik „PPS „ és elakarod „Menteni” magadnak (esetleg másnak elküldeni).

6 A címre klikkelés után természetesen a „Mentés” re akkor előbukkan a „Mentés másképp” ablak megkeresed azt a „Mappát „ ahová „Menteni” akarod.

7 Megkered a „Mappát” ahová „Menteni” akarod.

8

9 A „Mentés” utáni klikkelésekkel a gépeden van „Mappába” a PPS. A fenti ikonra klikkelve bármikor megnézheted, küldheted. A „Mentés” utáni klikkelésekkel a gépeden van „Mappába” a PPS. A fenti ikonra klikkelve bármikor megnézheted, küldheted.

10 Még eszembe jutott egy másik „Böngésző” viccelődés. Egy kockára leírom…. Még eszembe jutott egy másik „Böngésző” viccelődés. Egy kockára leírom….

11 Előfordulhat,hogy nem PPS-be ment.(Ez böngészőtöl függhet,,) Átnevezheted pps-re de nem muszáj. Klikkelj a ppt ikonra és következő képet fogod látni. ppt

12 Itt a Csak olvasásra…

13 Az első képpel megnyílt a ppt (pps) de a vetítés a piros nyillal jelölt ikonnal jellel indúl.!

14 Ezzel a „kockával” be is fejezem,- remélem sikerült segíteni... „Ha van valamid, ami jó, Ami barátaiddal megosztható, Legyen bár csak egy apróság: Hozhatja Isten áldását. Add tovább! Ha tudsz egy kedves történetet, Vagy hallottál az utcán jó híreket, Vagy jó könyvet rejt a szobád, Mely segít elűzni a másik bánatát, Add tovább! ( E. Isenhour : Részlet) „Ha van valamid, ami jó, Ami barátaiddal megosztható, Legyen bár csak egy apróság: Hozhatja Isten áldását. Add tovább! Ha tudsz egy kedves történetet, Vagy hallottál az utcán jó híreket, Vagy jó könyvet rejt a szobád, Mely segít elűzni a másik bánatát, Add tovább! ( E. Isenhour : Részlet) Kellemes perceket kivánok !


Letölteni ppt "Ha valamelyik PPS-t szeretnéd megnézni az egér bal gombjával kattints a címére, A fent látható felbukkanó ablakon válaszható lehetőség van.Csak megnézed?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések