Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Programok és alkalmazások indítása, futtatása. Program indítása: 1.Ha az ikon az asztalon van, akkor 2 klikk az ikonon. 2.Ha nincs, akkor Start Minden.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Programok és alkalmazások indítása, futtatása. Program indítása: 1.Ha az ikon az asztalon van, akkor 2 klikk az ikonon. 2.Ha nincs, akkor Start Minden."— Előadás másolata:

1 Programok és alkalmazások indítása, futtatása

2 Program indítása: 1.Ha az ikon az asztalon van, akkor 2 klikk az ikonon. 2.Ha nincs, akkor Start Minden program. 3.Ha így sincs, akkor a keresés sorba beírni a program nevét. Indítsátok el a számológép nevű programot!

3 Az ablak felépítése

4 Ablak méretének módosítása 1.Teljes méret gombra vagy kattintson duplán az ablak címsorára. 2.Előző méret gombra (ez a Teljes méret gomb helyén jelenik meg). 3.Vontassa az ablak keretét vagy sarkát az átméretezéséhez

5 Ismétlő kérdések:  Mi a különbség a kis méret és a bezárás gomb működése között?  Mi a menüsor?  Mit jelentenek a szürke menüelemek? Milyen játékprogramokat találsz a start menüben? Teszt


Letölteni ppt "Programok és alkalmazások indítása, futtatása. Program indítása: 1.Ha az ikon az asztalon van, akkor 2 klikk az ikonon. 2.Ha nincs, akkor Start Minden."

Hasonló előadás


Google Hirdetések