Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hogyan töltjük ki a Tanulmányi Szerződéseket? „fogom a kezed csak klikkelj” szint.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hogyan töltjük ki a Tanulmányi Szerződéseket? „fogom a kezed csak klikkelj” szint."— Előadás másolata:

1 Hogyan töltjük ki a Tanulmányi Szerződéseket? „fogom a kezed csak klikkelj” szint

2 Mivva’? • Tudjuk, hogy nagyon sokak számára gondot okozott a tanulmányi szerződések kitöltése, ezért készítettem egy kis gyorstalpalót, háhha segít valamit. • Tudjuk, hogy sok a hiba a rendszerben, de nem értem, hogy hol a hiba a kitöltőkben. Román és magyar szöveg, és egyszerű felépítés, mégis... (ezért a bébiszitter nyelv...)

3 Első lépés: bejelentkezés Itt írja teljesen magyarul, hogy hogyan kell belépni az oldalra, azoknak, akik itt akadtak le...

4 IDE KLIKK NÉÉ!

5 Nyomsza’ meggö!

6 Kiválasztom a jövő tanévet. Nekem a SEM 3, mert ez a magiszteri 3. féléve. Ki akarok választani egy tantárgyat. Ráklikkelek arra, hogy SELECT (mint az a társaság, akinek ez a ppt készül), és utána ráklikkelek arra a kis nyilra, ami hatására átpakolom a tantárgyat a szürke ablakba. Elolvasom a szöveget a táblázat alatt!  az 1-essel jelölt tantárgyak kötelezőek, mind hozzá kell adni, a 2-es kötelezően választható, 4- es fakultatív. Van egy olyan szöveg, hogy: ** Numai disciplinele optionale pot fi inlocuite! Pentru alegerea unei discipline de la o alta facultate, bifati in dreptul disciplinei optionale pe care doriti sa o inlocuiti. És egy oszlop, ahol van két csillag és be lehet pipálni dolgokat. Azokat NEM pipálom ki (még akkor sem ha a legjobb barátod mondja), mert a szöveg azt írja, hogy azt akkor pipálod ki, ha azokat a választható tantárgyakat egy másik KAR tantárgyaival szeretnéd kicserélni!

7 Ha ott vannak a tárgyak, amiket fel kell vennem a szürke négyzetben, lementem a szerződést (Figyelem, lehet több választható tantárgy, ha felveszitek mindet, akkor vizsgáznotok kell mindből. PL nekem volt 2 kötelezően választható tantárgyam, amiből minimum 1-et kellett felvennem, és 1-et vettem fel (tehát a szürke mezőben 3 kötelező tantárgyam s 1 választott van) ) Ugyanezt megcsinálom a 4. félévemmel is, mert egy tan é v 2 félévből áll!!!!

8 • AMIKOR majd a rendszer megengedi, letöltöm a szerződést arra a gombra kattintva, hogy LISTARE CONTRACT (később jelenik meg), kinyomtatom és felviszem a titkárságra. • Kérdések: nincsenek 


Letölteni ppt "Hogyan töltjük ki a Tanulmányi Szerződéseket? „fogom a kezed csak klikkelj” szint."

Hasonló előadás


Google Hirdetések