Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kegyelmed rám talált Vak koldusként, porban az út szélén,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kegyelmed rám talált Vak koldusként, porban az út szélén,"— Előadás másolata:

1 Kegyelmed rám talált Vak koldusként, porban az út szélén, életem ott hevert, míg egy nap eljöttél. És megnyílt szemem, hogy végre lássak én, hogy megmutasd rajtam Isten dicsőségét.

2 Mióta megszólítottál, életem Téged dicsér. Sorsom a győzelem, mert Lelked bennem él. Fiadként Hozzád futok, hajlékod nyitva áll. Mert szívem megnyitottam, kegyelmed rám talált.

3 Végre látlak én, életem Tiéd
és elmegyek Veled, akármerre mész. Ha támad is a bűn, a kétség, vagy ha fáj én akkor is tudom: rám az Úr keze vigyáz.

4 Mióta megszólítottál, életem Téged dicsér. Sorsom a győzelem, mert Lelked bennem él. Fiadként Hozzád futok, hajlékod nyitva áll. Mert szívem megnyitottam, kegyelmed rám talált.

5 Áldalak Istenem, tiéd az életem, Szeretlek, s mindig követlek!
MERT VELEM VAGY, …hűséged el nem hagy soha. ÖRÖKKÉ TART SZERELMED, …vége nincs soha. ERŐS KAROD MEGTART, …nem enged el… soha.

6 Hívlak Uram, várlak Uram.
Benned bízom, benned reménykedem. Légy segítségem, légy menedékem!

7  Mert Te szóltál és előállt a földkerekség…
Mert Te szóltál és csillagok lettek az ég tengerén… Mert Te szóltál és víz fakadt a kősziklából… Mert Te szóltál és megindult a föld szavadtól… Benned bízom én, Terád vágyom én. Jöjj el Uram, és cselekedjél!

8 Hívlak Uram, várlak Uram.
Benned bízom, benned reménykedem. Légy segítségem, légy menedékem... Nekem…

9 A Mennyben fenn a trónusnál
A Krisztus értem közbenjár. Nagy Főpap, égi kezesem Örökre biztos védelmem. Markába véste nevemet, Szívébe írta, nem feled. Örökké Ő lesz pártfogóm, Elnémul minden vádolóm.

10 Mikor a Sátán megkísért
És vádol megbánt bűnökért, Krisztusra nézek, áldom Őt A bűneimből megmentőt. Ő halt meg minden vétkemért, A bűntelen a bűnösért. Isten, a bíró fölmentett Krisztusra nézve engemet.

11 Íme, a Bárány - Ő van ott, Feltámadt és üdvöt hozott; Ő mondta: Megváltód vagyok, Nem vonja vissza, mit adott. A Bárány vére volt az ár, Őnála többé nincs halál. Krisztusban üdvöm készen vár, Ott fenn, az Isten trónjánál.

12 Én még mit sem tudtam rólad,
Te már akkor szerettél, Anyám méhétől fogva rám gondot viseltél. A magam útját jártam, mikor szelíden szóltál, A szívemre beszéltél és megváltoztattál.

13 Jézus, Te vagy minden álmom,
éjszakám és nappalom, Te vagy igaz szó a számban, az én hajnalcsillagom. Jézus, Te vagy minden kincsem, sokat jelentesz nekem, Köszönöm, hogy mindennap megtart a kegyelem!

14 Engedd meg, hogy mindig itt maradjak
lábaid előtt, Hogy nézhesselek téged és nyerjek új erőt. Meggyógyul a lelkem, megváltozik életem, Ha jelenlétedben ruhádat megérinthetem.

15 Jézus, Te vagy minden álmom,
éjszakám és nappalom, Te vagy igaz szó a számban, az én hajnalcsillagom. Jézus, Te vagy minden kincsem, sokat jelentesz nekem, Köszönöm, hogy mindennap megtart a kegyelem!

16 Engedd meg, hogy mindig itt maradjak
lábaid előtt, Hogy nézhesselek téged és nyerjek új erőt. Meggyógyul a lelkem, megváltozik életem, Ha jelenlétedben ruhádat megérinthetem.

17 Kegyelemből léphetünk be Szent jelenlétedbe. Nem saját érdemeinkből,
Csak Jézus vérével. Jelenlétedbe hívsz most, Hívsz ó, Uram. Kegyelem által vezérelsz, Jövünk Hozzád Uram.

18 Minden törvényszegésünket elvetted!
A Bárány drága, szent vérével mostál meg.

19 Kegyelemből léphetünk be
Szent jelenlétedbe. Nem saját érdemeinkből, Csak Jézus vérével. Jelenlétedbe hívsz most, Hívsz ó, Uram. Kegyelem által vezérelsz, Jövünk Hozzád Uram. …Jövünk Hozzád Uram.

20 Megemlékezem értem ontott véredről, Nem felejtem el, miért szeretsz. összetört testedről, Nem felejtem el, hogy miért haltál meg.

21 Áldalak, Uram, áldalak, Irgalad, kegyelmed dalra indított. Áldalak, uram, áldalak. Nem felejtem el, nem felejtem el, Hogy értem haltál meg a kereszten.

22 Még többet Tőled, még többet,
Hadd éljek úgy, ahogy Te, Add meg nekem. Hadd értsem szavad jobban és tegyem A Te akaratod, Uram még többet. Te vagy az Úr, szeretlek én, Gondot viselsz rólam szüntelen, Senki nincs Hozzád hasonló, Uram. Olyan vagy Te, mint egy igaz barát, Tudod jól szívem minden gondolatát. Adj nekem többet magadból, még többet! Még többet Tőled…

23 Mint szarvas hűs vízforrásra,
Úgy szomjazik lelkem rád. Vágyódom az élő Isten után, Hogy mehessek Hozzád. Mért csüggedsz el én lelkem, Hisz pajzsod Ő és támaszod? Bízz az Úrban, mert karja megszabadít, S hálával áldozol.

24 Örvénylő folyam árja sodor egyre,
Elfog a félelem, Szétfoszlott a remény, De nem feledem: Hű az én Istenem! Mért csüggedsz el én lelkem, Hisz pajzsod Ő és támaszod? Bízz az Úrban, mert karja megszabadít, S hálával áldozol.

25 Nagy Istenem, ha nézem a világot,
Mit alkotott Te szent „Legyen!” szavad; Ha látom én sok milljó alkotásod, Kiket vezetsz, és táplálsz egymagad; A szívem áld, és hála tölti be: Mily nagy vagy Te, mily nagy vagy Te!

26 Ha szól Igéd, és benne Rád találok, Ha láthatom, mily nagyok tetteid,
Ki népedet ily gazdagon megáldod, Elhordozod, bár látod bűneit. A szívem áld, és hála tölti be: Mily nagy vagy Te, mily nagy vagy Te!

27 Ha mennybe hívsz; majd mikor eléd állok,
S megláthatom Te fényességedet, Ha majd reám szent arcod vet világot, Leborulok és dicsőítelek: A szívem áld, és hála tölti be: Mily nagy vagy Te, mily nagy vagy Te!

28 És láttam, és sok angyal hangját hallottam a trónus, az élőlények és a vének körül, számuk tízezerszer tízezer és ezerszer ezer volt; és így szóltak hatalmas hangon: „Méltó a megöletett Bárány, hogy övé legyen az erő és a gazdagság, a bölcsesség és a hatalom, a tisztesség, a dicsőség és az áldás!” És hallottam, hogy minden teremtmény, a mennyben és a földön, a föld alatt és a tengerben, és minden, ami ezekben van, ezt mondta: „A királyi széken ülőé és a Bárányé az áldás és a tisztesség, a dicsőség és a hatalom örökkön-örökké!” (Jelenések 5:11-13)

29 Hallelúja, hallelúja, mert Úr vagy és mindenható! (2x) Hallelúja Szent vagy! Szent vagy! Szent vagy Istenünk, Mindenható! Te vagy méltó, (csak) Te vagy méltó Isten Báránya! Szent vagy! Szent vagy Istenünk, Mindenható! Te vagy méltó, Te vagy méltó (Ámen)

30 Zengjen hangos hálaének, szívünk töltse el öröm
Zengjen hangos hálaének, szívünk töltse el öröm. Ujjongjunk az Ő győzelmének, Krisztusnak hódoljon a föld. A hegyekről sík mezőkről új dal száll fel az ég felé, És a Mennyből kürtszó zendül, - együtt áldjuk szent nevét.

31 Felragyog világosságod, Békességed, mint folyó árad,
Igazságod mint a dél. Békességed, mint folyó árad, Úr, s király vagy örökké! A hegyekről sík mezőkről új dal száll fel az ég felé, És a Mennyből kürtszó zendül, - együtt áldjuk szent nevét.


Letölteni ppt "Kegyelmed rám talált Vak koldusként, porban az út szélén,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések