Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ISTEN IGÉJE MONDJA: „Adjatok hálát az Úrnak, hívjátok segítségül nevét, hirdessétek tetteit a népek közt! Énekeljetek, zengjetek zsoltárt neki, emlegessétek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ISTEN IGÉJE MONDJA: „Adjatok hálát az Úrnak, hívjátok segítségül nevét, hirdessétek tetteit a népek közt! Énekeljetek, zengjetek zsoltárt neki, emlegessétek."— Előadás másolata:

1

2 ISTEN IGÉJE MONDJA: „Adjatok hálát az Úrnak, hívjátok segítségül nevét, hirdessétek tetteit a népek közt! Énekeljetek, zengjetek zsoltárt neki, emlegessétek minden csodáját! Dicsőítsétek szent nevét, szívből örüljenek, akik keresik az Urat. Folyamodjatok az Úrhoz, az ő hatalmához, keressétek orcáját szüntelen! Emlékezzetek csodatetteire, amelyeket véghezvitt, csodáira és döntéseire, ti, Izráel utódai, kik szolgái vagytok, Jákóbnak fiai, kiket kiválasztott. Ő, az Úr, a mi Istenünk, az egész földnek szólnak döntései, Örökké emlékezik szövetségére, ezer nemzedéken át adott szavára…” (I. Krónika 16: 8-15) ISTEN IGÉJE MONDJA: „Adjatok hálát az Úrnak, hívjátok segítségül nevét, hirdessétek tetteit a népek közt! Énekeljetek, zengjetek zsoltárt neki, emlegessétek minden csodáját! Dicsőítsétek szent nevét, szívből örüljenek, akik keresik az Urat. Folyamodjatok az Úrhoz, az ő hatalmához, keressétek orcáját szüntelen! Emlékezzetek csodatetteire, amelyeket véghezvitt, csodáira és döntéseire, ti, Izráel utódai, kik szolgái vagytok, Jákóbnak fiai, kiket kiválasztott. Ő, az Úr, a mi Istenünk, az egész földnek szólnak döntései, Örökké emlékezik szövetségére, ezer nemzedéken át adott szavára…” (I. Krónika 16: 8-15)

3 A Mennyben fenn a trónusnál A Krisztus értem közbenjár. Nagy Főpap, égi kezesem Örökre biztos védelmem. Markába véste nevemet, Szívébe írta, nem feled. Örökké Ő lesz pártfogóm, Elnémul minden vádolóm. A Mennyben fenn a trónusnál A Krisztus értem közbenjár. Nagy Főpap, égi kezesem Örökre biztos védelmem. Markába véste nevemet, Szívébe írta, nem feled. Örökké Ő lesz pártfogóm, Elnémul minden vádolóm.

4 Mikor a Sátán megkísért És vádol megbánt bűnökért, Krisztusra nézek, áldom Őt A bűneimből megmentőt. Ő halt meg minden vétkemért, A bűntelen a bűnösért. Isten, a bíró fölmentett Krisztusra nézve engedett. Mikor a Sátán megkísért És vádol megbánt bűnökért, Krisztusra nézek, áldom Őt A bűneimből megmentőt. Ő halt meg minden vétkemért, A bűntelen a bűnösért. Isten, a bíró fölmentett Krisztusra nézve engedett.

5 Íme, a Bárány - Ő van ott, Feltámadt és üdvöt hozott; Ő mondta: Megváltód vagyok, Nem vonja vissza, mit adott. A Bárány vére volt az ár, Őnála többé nincs halál. Krisztusban üdvöm készen vár, Ott fenn, az Isten trónjánál. Íme, a Bárány - Ő van ott, Feltámadt és üdvöt hozott; Ő mondta: Megváltód vagyok, Nem vonja vissza, mit adott. A Bárány vére volt az ár, Őnála többé nincs halál. Krisztusban üdvöm készen vár, Ott fenn, az Isten trónjánál.

6 Szent vagy, szent vagy, ó, Uram, a Menny és a Föld Rólad énekel. Eljön minden nép, dicsér, hódolnak mind a nemezetek. Minden térd meghajol, minden nyelv megvallja, hogy Te élsz. Szent vagy, szent vagy, ó, Uram, a Menny és a Föld Rólad énekel. Eljön minden nép, dicsér, hódolnak mind a nemezetek. Minden térd meghajol, minden nyelv megvallja, hogy Te élsz.

7 Fenn a Mennyben új dal szól: Imádjátok Jézust, Övé lett a trón! Halleluja, Övé lett a trón!

8 Szent vagy, szent vagy, ó, Uram, a Menny és a Föld Rólad énekel. Eljön minden nép, dicsér, hódolnak mind a nemezetek. Minden térd meghajol, minden nyelv megvallja, hogy Te élsz. Szent vagy, szent vagy, ó, Uram, a Menny és a Föld Rólad énekel. Eljön minden nép, dicsér, hódolnak mind a nemezetek. Minden térd meghajol, minden nyelv megvallja, hogy Te élsz.

9 Minden térd meghajol, minden nyelv megvallja, hogy Te élsz. Fenn a Mennyben új dal szól: Imádjátok Jézust, Övé lett a trón! Halleluja, Övé lett a trón! Minden térd meghajol, minden nyelv megvallja, hogy Te élsz. Fenn a Mennyben új dal szól: Imádjátok Jézust, Övé lett a trón! Halleluja, Övé lett a trón!

10 ISTEN IGÉJE MONDJA: „Gondolj nyomorúságomra és hontalanságomra, az ürömre és a méregre! Mindig erre gondol, és elcsügged a lelkem. De ha újra meggondolom, reménykedni kezdek: Szeret az Úr, azért nincs még végünk, mert nem fogyott el irgalma: minden reggel megújul. Nagy a te hűséged! Az Úr az én osztályrészem - mondom magamban -, ezért benne bízom. Jó az Úr a benne reménykedőkhöz, a hozzá folyamodókhoz. Jó csendben várni az Úr szabadítására.” (Jeremiás siralmai 3: 19-26.) ISTEN IGÉJE MONDJA: „Gondolj nyomorúságomra és hontalanságomra, az ürömre és a méregre! Mindig erre gondol, és elcsügged a lelkem. De ha újra meggondolom, reménykedni kezdek: Szeret az Úr, azért nincs még végünk, mert nem fogyott el irgalma: minden reggel megújul. Nagy a te hűséged! Az Úr az én osztályrészem - mondom magamban -, ezért benne bízom. Jó az Úr a benne reménykedőkhöz, a hozzá folyamodókhoz. Jó csendben várni az Úr szabadítására.” (Jeremiás siralmai 3: 19-26.)

11 IMÁBAN magasztaljuk Istent, aki megteremtett, életet adott, kiválasztott, megigazított, hatalmas erejével formál, a maga képére kíván alakítani bennünket…! IMÁBAN magasztaljuk Istent, aki megteremtett, életet adott, kiválasztott, megigazított, hatalmas erejével formál, a maga képére kíván alakítani bennünket…!

12 Jézus, drága Jézus, teljes lényemet én Benned rejtem el. (2x) Vágyaim, céljaim, terveim, Mindent átadok, a kezedben hagyok. (2x) Mert Teáltalad a szívem már szabad! Jézus, drága Jézus, átadom magam, mert oltalmam Te vagy. Jézus, drága Jézus, teljes lényemet én Benned rejtem el. (2x) Vágyaim, céljaim, terveim, Mindent átadok, a kezedben hagyok. (2x) Mert Teáltalad a szívem már szabad! Jézus, drága Jézus, átadom magam, mert oltalmam Te vagy.

13 A lábaidnál jó, hát hadd maradjak még, hisz Veled lenni, ez az otthonom. Úgy lenyűgöztél, szeretve rám néztél, hogy ellenállni nincs erőm, tudom…

14 Tiéd a szívem, lelkem, Abba, Abba! Én úgy szeretlek Jóatya! Ó, Jézus, szívem is csak Érted dobban, nagyon szeretlek, én Uram!

15 Én nem érdemlem meg, Te mégis megtetted: megkaptam Tőled az életet. És nem kell keresnem, de tűz van szívemben, hogy egyre jobban megismerjelek…

16 Tiéd a szívem, lelkem, Abba, Abba! Én úgy szeretlek Jóatya! Ó, Jézus, szívem is csak Érted dobban, nagyon szeretlek, én Uram!

17 Hű és jó Megváltó, a véred éltet rég. Ma szerelemem már mélyebb, mint tegnap volt Feléd. És átlépem a zárat, mit kegyelmed tört szét – Ó, Atyám, nélküled hol lennék?

18 Tiéd a szívem, lelkem, Abba, Abba! Én úgy szeretlek Jóatya! Ó, Jézus, szívem is csak Érted dobban, nagyon szeretlek, én Uram!


Letölteni ppt "ISTEN IGÉJE MONDJA: „Adjatok hálát az Úrnak, hívjátok segítségül nevét, hirdessétek tetteit a népek közt! Énekeljetek, zengjetek zsoltárt neki, emlegessétek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések