Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ISTEN IGÉJE MONDJA: Uramnak, az Úrnak lelke nyugszik rajtam, mert felkent engem az Úr. Elküldött, hogy örömhírt vigyek az alázatosaknak, bekötözzem a.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ISTEN IGÉJE MONDJA: Uramnak, az Úrnak lelke nyugszik rajtam, mert felkent engem az Úr. Elküldött, hogy örömhírt vigyek az alázatosaknak, bekötözzem a."— Előadás másolata:

1

2 ISTEN IGÉJE MONDJA: Uramnak, az Úrnak lelke nyugszik rajtam, mert felkent engem az Úr. Elküldött, hogy örömhírt vigyek az alázatosaknak, bekötözzem a megtört szíveket, szabadulást hirdessek a foglyoknak, és szabadon bocsátást a megkötözötteknek. Hirdetem az Úr kegyelmének esztendejét, Istenünk bosszúállása napját, vigasztalok minden gyászolót. (Ézsaiás próféta könyve, 61. fejezet 1-2. vers) ISTEN IGÉJE MONDJA: Uramnak, az Úrnak lelke nyugszik rajtam, mert felkent engem az Úr. Elküldött, hogy örömhírt vigyek az alázatosaknak, bekötözzem a megtört szíveket, szabadulást hirdessek a foglyoknak, és szabadon bocsátást a megkötözötteknek. Hirdetem az Úr kegyelmének esztendejét, Istenünk bosszúállása napját, vigasztalok minden gyászolót. (Ézsaiás próféta könyve, 61. fejezet 1-2. vers)

3 ISTEN IGÉJE MONDJA: Bátorodjék fel a szívetek, összeforrva szeretetben, és jussatok el a teljes bizonyossághoz vezető ismeret egész gazdagságára: az Isten titkának, Krisztusnak ismeretére! Benne van a bölcsesség és ismeret minden kincse elrejtve. (Kolossébeliekhez írt levél 2. fejezet 2-3. vers után szabadon…) ISTEN IGÉJE MONDJA: Bátorodjék fel a szívetek, összeforrva szeretetben, és jussatok el a teljes bizonyossághoz vezető ismeret egész gazdagságára: az Isten titkának, Krisztusnak ismeretére! Benne van a bölcsesség és ismeret minden kincse elrejtve. (Kolossébeliekhez írt levél 2. fejezet 2-3. vers után szabadon…)

4 A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár. Nagy Főpap, égi kezesem, örökre biztos védelmem. Markába véste nevemet, szívébe írta, nem feled. Örökké ő lesz pártfogóm, elnémul minden vádolóm. A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár. Nagy Főpap, égi kezesem, örökre biztos védelmem. Markába véste nevemet, szívébe írta, nem feled. Örökké ő lesz pártfogóm, elnémul minden vádolóm.

5 Mikor a Sátán megkísért, és vádol megbánt bűnökért, Krisztusra nézek, áldom őt, a bűneimből megmentőt. Ő halt meg minden vétkemért, a bűntelen a bűnösért. Isten, a bíró fölmentett, Krisztusra nézve engedett. Mikor a Sátán megkísért, és vádol megbánt bűnökért, Krisztusra nézek, áldom őt, a bűneimből megmentőt. Ő halt meg minden vétkemért, a bűntelen a bűnösért. Isten, a bíró fölmentett, Krisztusra nézve engedett.

6 Íme, a Bárány - ő van ott, feltámadt és üdvöt hozott! Ő mondta: „megváltód vagyok!”, s nem vonja vissza, mit adott. A Bárány vére volt az ár, őnála többé nincs halál! Krisztusban üdvöm készen vár, ott fenn, az Isten trónjánál. Íme, a Bárány - ő van ott, feltámadt és üdvöt hozott! Ő mondta: „megváltód vagyok!”, s nem vonja vissza, mit adott. A Bárány vére volt az ár, őnála többé nincs halál! Krisztusban üdvöm készen vár, ott fenn, az Isten trónjánál.

7 Csodálom az Ő útjait, mily nagyok gondolatai! Lelkemben világosság gyúlt már fel, és tudom: ő él bennem! Csodálom az Ő útjait, mily nagyok gondolatai! Lelkemben világosság gyúlt már fel, és tudom: ő él bennem!

8 Áldom Őt, a mennyek urát. Áldom Őt, aki fényességben lakik. Áldom Őt, aki lehajolt, s felemelt, mert ő a szeretet. Áldom Őt, a mennyek urát. Áldom Őt, aki fényességben lakik. Áldom Őt, aki lehajolt, s felemelt, mert ő a szeretet.

9 ISTEN IGÉJE MONDJA: Ó, Isten gazdagságának, bölcsességének és ismeretének mélysége! Milyen megfoghatatlanok az ő ítéletei, és milyen kikutathatatlanok az ő útjai! Ugyan "ki értette meg az Úr szándékát, vagy ki lett az ő tanácsadójává? Vagy ki előlegezett neki, hogy vissza kellene fizetnie?" Bizony, tőle, általa és érte van minden: övé a dicsőség mindörökké. Ámen. (Rómabeliekhez írt levél 11. fejezet 33-36. vers) ISTEN IGÉJE MONDJA: Ó, Isten gazdagságának, bölcsességének és ismeretének mélysége! Milyen megfoghatatlanok az ő ítéletei, és milyen kikutathatatlanok az ő útjai! Ugyan "ki értette meg az Úr szándékát, vagy ki lett az ő tanácsadójává? Vagy ki előlegezett neki, hogy vissza kellene fizetnie?" Bizony, tőle, általa és érte van minden: övé a dicsőség mindörökké. Ámen. (Rómabeliekhez írt levél 11. fejezet 33-36. vers)

10 Égi Atyánk, szeretünk Téged, fölemeljük most nagy és szent neved. Hozzád szálljon fel a hódolat, dicséret, a Te országod épüljön ma fel!

11 Hatalmas az Úr, Ő az Isten, ki volt, ki van és lesz mindörökké! Hatalmas az Úr, Ő az Isten, uralma végtelen!

12 Jelenléted erőt ad nekem, jelenléted, Uram, Istenem… Jelenléted - itt van lakhelyem, ahol megérintesz kegyelmeddel: sziklád rejtekében, szent jelenlétedben. Jelenléted erőt ad nekem, jelenléted, Uram, Istenem… Jelenléted - itt van lakhelyem, ahol megérintesz kegyelmeddel: sziklád rejtekében, szent jelenlétedben.

13 Hadd járjak ott, hol a nagy folyó sem áraszt majd el, Hol a lábam sziklán áll. Ó rejts el ott, hol a perzselő tűz nem éget meg, Ahol Te vagy Atyám! Hadd járjak ott, hol a nagy folyó sem áraszt majd el, Hol a lábam sziklán áll. Ó rejts el ott, hol a perzselő tűz nem éget meg, Ahol Te vagy Atyám!

14 Jelenléted erőt ad nekem, jelenléted, Uram, Istenem… Jelenléted - itt van lakhelyem, ahol megérintesz kegyelmeddel: sziklád rejtekében, szent jelenlétedben. Jelenléted erőt ad nekem, jelenléted, Uram, Istenem… Jelenléted - itt van lakhelyem, ahol megérintesz kegyelmeddel: sziklád rejtekében, szent jelenlétedben.

15 Hadd járjak ott, hol a gonosz karja nem ér majd el, hol a szent vér árad rám! Ó rejts el ott, hol a sötétség sem rémiszt engem, ahol Te vagy Atyám! Hadd járjak ott, hol a gonosz karja nem ér majd el, hol a szent vér árad rám! Ó rejts el ott, hol a sötétség sem rémiszt engem, ahol Te vagy Atyám!

16 Jelenléted erőt ad nekem, jelenléted, Uram, Istenem… Jelenléted - itt van lakhelyem, ahol megérintesz kegyelmeddel: sziklád rejtekében, szent jelenlétedben. Jelenléted erőt ad nekem, jelenléted, Uram, Istenem… Jelenléted - itt van lakhelyem, ahol megérintesz kegyelmeddel: sziklád rejtekében, szent jelenlétedben.

17

18 Sötétségből a fénybe emelsz, szabadítóm te vagy. Ha eltévednék, te megkeresel, soha nem engedsz el…

19 Te vagy Uram, imádlak én, leborulok trónodnál. Te vagy a békém, erőm és pajzsom. Szeretlek, jöjj hozzám!


Letölteni ppt "ISTEN IGÉJE MONDJA: Uramnak, az Úrnak lelke nyugszik rajtam, mert felkent engem az Úr. Elküldött, hogy örömhírt vigyek az alázatosaknak, bekötözzem a."

Hasonló előadás


Google Hirdetések