Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Folyamodjatok az Úrhoz,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Folyamodjatok az Úrhoz,"— Előadás másolata:

1 Folyamodjatok az Úrhoz,
az Ő hatalmához, keressétek orcáját szüntelen!

2 ISTEN IGÉJE MONDJA: Ez pedig az az üzenet, amelyet tőle hallottunk, és hirdetünk nektek, hogy az Isten világosság, és nincs benne semmi sötétség. Ha azt mondjuk, hogy közösségünk van vele, és a sötétségben járunk, akkor hazudunk, és nem cselekesszük az igazságot. Ha pedig a világosságban járunk, ahogyan ő maga a világosságban van, akkor közösségünk van egymással…

3 ISTEN IGÉJE MONDJA: …és Jézusnak, az ő Fiának vére megtisztít minket minden bűntől. Ha azt mondjuk, hogy nincsen bűnünk, önmagunkat csaljuk meg, és nincs meg bennünk az igazság. Ha megvalljuk bűneinket, hű és igaz ő: megbocsátja bűneinket, és megtisztít minket minden gonoszságtól. (János első levele 1. fejezet, 5-9. vers)

4 ISTEN IGÉJE MONDJA: Krisztusért kérünk, béküljetek meg az Istennel! Mert azt, aki nem ismert bűnt, bűnné tette értünk, hogy mi Isten igazsága legyünk őbenne. Vele együtt munkálkodva intünk is titeket; úgy éljetek, mint akik nem hiába kapták az Isten kegyelmét. (Korinthusiakhoz írt második levél 5: és 6: 1.)

5 Eljöttem, Istenem, imádni szent neved. A szívem kitárom neked
Eljöttem, Istenem, imádni szent neved. A szívem kitárom neked! Kutasd át kérlek egész életem, fényed érjen a szívem mélyére!

6 Lelkemet szent véred mossa át. Jézus, kérlek, tégy most szabaddá
Lelkemet szent véred mossa át. Jézus, kérlek, tégy most szabaddá! Szent Szellem, jöjj, és tölts újra meg, és én teljes szívből imádom szent neved!

7 Nyisd meg szemed, lásd meg dicsőségét
Nyisd meg szemed, lásd meg dicsőségét! Nyisd meg szíved, ismerd meg teremtőjét! Oly jó az Úr, oly felséges, ott áll ajtód előtt, és zörget. (2x)

8 Ő alkotód, aki gondot visel rád. Magához von, kegyelmével vigyáz
Ő alkotód, aki gondot visel rád. Magához von, kegyelmével vigyáz. Oly jó az Úr, oly hűséges, mindörökké áldott az Ő neve! (2x)

9 ISTEN IGÉJE MONDJA: …az Úr napját megelőzi a hittől való elszakadás, amikor megjelenik a törvénytipró, a kárhozat fia. … A törvénytiprás titokban már folyik, csakhogy annak, aki azt most még visszatartja, el kell tűnnie az útból. És akkor jelenik meg nyíltan a törvénytipró, akit az Úr Jézus meg fog ölni szájának leheletével, és meg fog semmisíteni eljövetelének fenségével…

10 ISTEN IGÉJE MONDJA: …Mi pedig hálával tartozunk az Istennek mindenkor értetek, testvéreim, akiket szeret az Úr, mert kiválasztott titeket az Isten kezdettől fogva az üdvösségre, a Lélek megszentelő munkája és az igazságba vetett hit által. Erre hívott el titeket a mi evangéliumunk által, hogy így részesüljetek a mi Urunk Jézus Krisztus dicsőségében. (Thesszalonikabeliekhez írt második levél 2. fejezet - részletek)

11 A fény Királya Ő, fenségbe öltözött, örüljön a Föld, örüljön a Föld
A fény Királya Ő, fenségbe öltözött, örüljön a Föld, örüljön a Föld! Mert fény veszi körül, a sötétség menekül és megremeg, ha szól, megremeg, ha szól…

12 Mily nagy Istenünk, énekeld, mily nagy Istenünk
Mily nagy Istenünk, énekeld, mily nagy Istenünk! És lásd meg, mily nagy, mily nagy Istenünk!

13 Az Örökkévaló, időn uralkodó, a kezdet és a vég, a kezdet és a vég… Ő az Atya Isten, a Fiú, s Szent Szellem, a győztes oroszlán, s a megölt Bárány…

14 Mily nagy Istenünk, énekeld, mily nagy Istenünk, és lásd meg, mily nagy, mily nagy Istenünk!
Minden név felett való; dicséretre méltó Szívem énekel: mily nagy Istenünk!

15 Mily nagy Istenünk, énekeld, mily nagy Istenünk
Mily nagy Istenünk, énekeld, mily nagy Istenünk! És lásd meg, mily nagy, mily nagy Istenünk!

16 Tied a dicsőség és imádat
Tied a dicsőség és imádat! Felemeljük kezeinket és dicsérjük szent neved!

17 Ó hatalmas, kezed nagy csodákat tesz, Veled senki nem ér fel
Ó hatalmas, kezed nagy csodákat tesz, Veled senki nem ér fel! Veled senki nem ér fel !

18 Ó hatalmas, ó hatalmas, ó hatalmas!


Letölteni ppt "Folyamodjatok az Úrhoz,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések