Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ISTEN IGÉJE MONDJA: Ez pedig az az üzenet, amelyet tőle hallottunk, és hirdetünk nektek, hogy az Isten világosság, és nincs benne semmi sötétség. Ha azt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ISTEN IGÉJE MONDJA: Ez pedig az az üzenet, amelyet tőle hallottunk, és hirdetünk nektek, hogy az Isten világosság, és nincs benne semmi sötétség. Ha azt."— Előadás másolata:

1

2 ISTEN IGÉJE MONDJA: Ez pedig az az üzenet, amelyet tőle hallottunk, és hirdetünk nektek, hogy az Isten világosság, és nincs benne semmi sötétség. Ha azt mondjuk, hogy közösségünk van vele, és a sötétségben járunk, akkor hazudunk, és nem cselekesszük az igazságot. Ha pedig a világosságban járunk, ahogyan ő maga a világosságban van, akkor közösségünk van egymással… ISTEN IGÉJE MONDJA: Ez pedig az az üzenet, amelyet tőle hallottunk, és hirdetünk nektek, hogy az Isten világosság, és nincs benne semmi sötétség. Ha azt mondjuk, hogy közösségünk van vele, és a sötétségben járunk, akkor hazudunk, és nem cselekesszük az igazságot. Ha pedig a világosságban járunk, ahogyan ő maga a világosságban van, akkor közösségünk van egymással…

3 ISTEN IGÉJE MONDJA: …és Jézusnak, az ő Fiának vére megtisztít minket minden bűntől. Ha azt mondjuk, hogy nincsen bűnünk, önmagunkat csaljuk meg, és nincs meg bennünk az igazság. Ha megvalljuk bűneinket, hű és igaz ő: megbocsátja bűneinket, és megtisztít minket minden gonoszságtól. (János első levele 1. fejezet, 5-9. vers) ISTEN IGÉJE MONDJA: …és Jézusnak, az ő Fiának vére megtisztít minket minden bűntől. Ha azt mondjuk, hogy nincsen bűnünk, önmagunkat csaljuk meg, és nincs meg bennünk az igazság. Ha megvalljuk bűneinket, hű és igaz ő: megbocsátja bűneinket, és megtisztít minket minden gonoszságtól. (János első levele 1. fejezet, 5-9. vers)

4 ISTEN IGÉJE MONDJA: Krisztusért kérünk, béküljetek meg az Istennel! Mert azt, aki nem ismert bűnt, bűnné tette értünk, hogy mi Isten igazsága legyünk őbenne. Vele együtt munkálkodva intünk is titeket; úgy éljetek, mint akik nem hiába kapták az Isten kegyelmét. (Korinthusiakhoz írt második levél 5: 20-21 és 6: 1.) ISTEN IGÉJE MONDJA: Krisztusért kérünk, béküljetek meg az Istennel! Mert azt, aki nem ismert bűnt, bűnné tette értünk, hogy mi Isten igazsága legyünk őbenne. Vele együtt munkálkodva intünk is titeket; úgy éljetek, mint akik nem hiába kapták az Isten kegyelmét. (Korinthusiakhoz írt második levél 5: 20-21 és 6: 1.)

5 Eljöttem, Istenem, imádni szent neved. A szívem kitárom neked! Kutasd át kérlek egész életem, fényed érjen a szívem mélyére!

6 Lelkemet szent véred mossa át. Jézus, kérlek, tégy most szabaddá! Szent Szellem, jöjj, és tölts újra meg, és én teljes szívből imádom szent neved!

7 Nyisd meg szemed, lásd meg dicsőségét! Nyisd meg szíved, ismerd meg teremtőjét! Oly jó az Úr, oly felséges, ott áll ajtód előtt, és zörget. (2x)

8 Ő alkotód, aki gondot visel rád. Magához von, kegyelmével vigyáz. Oly jó az Úr, oly hűséges, mindörökké áldott az Ő neve! (2x)

9 ISTEN IGÉJE MONDJA: …az Úr napját megelőzi a hittől való elszakadás, amikor megjelenik a törvénytipró, a kárhozat fia. … A törvénytiprás titokban már folyik, csakhogy annak, aki azt most még visszatartja, el kell tűnnie az útból. És akkor jelenik meg nyíltan a törvénytipró, akit az Úr Jézus meg fog ölni szájának leheletével, és meg fog semmisíteni eljövetelének fenségével… ISTEN IGÉJE MONDJA: …az Úr napját megelőzi a hittől való elszakadás, amikor megjelenik a törvénytipró, a kárhozat fia. … A törvénytiprás titokban már folyik, csakhogy annak, aki azt most még visszatartja, el kell tűnnie az útból. És akkor jelenik meg nyíltan a törvénytipró, akit az Úr Jézus meg fog ölni szájának leheletével, és meg fog semmisíteni eljövetelének fenségével…

10 ISTEN IGÉJE MONDJA: …Mi pedig hálával tartozunk az Istennek mindenkor értetek, testvéreim, akiket szeret az Úr, mert kiválasztott titeket az Isten kezdettől fogva az üdvösségre, a Lélek megszentelő munkája és az igazságba vetett hit által. Erre hívott el titeket a mi evangéliumunk által, hogy így részesüljetek a mi Urunk Jézus Krisztus dicsőségében. (Thesszalonikabeliekhez írt második levél 2. fejezet - részletek) ISTEN IGÉJE MONDJA: …Mi pedig hálával tartozunk az Istennek mindenkor értetek, testvéreim, akiket szeret az Úr, mert kiválasztott titeket az Isten kezdettől fogva az üdvösségre, a Lélek megszentelő munkája és az igazságba vetett hit által. Erre hívott el titeket a mi evangéliumunk által, hogy így részesüljetek a mi Urunk Jézus Krisztus dicsőségében. (Thesszalonikabeliekhez írt második levél 2. fejezet - részletek)

11 A fény Királya Ő, fenségbe öltözött, örüljön a Föld, örüljön a Föld! Mert fény veszi körül, a sötétség menekül és megremeg, ha szól, megremeg, ha szól…

12 Mily nagy Istenünk, énekeld, mily nagy Istenünk! És lásd meg, mily nagy, mily nagy Istenünk!

13 Az Örökkévaló, időn uralkodó, a kezdet és a vég, a kezdet és a vég… Ő az Atya Isten, a Fiú, s Szent Szellem, a győztes oroszlán, s a megölt Bárány…

14 Mily nagy Istenünk, énekeld, mily nagy Istenünk, és lásd meg, mily nagy, mily nagy Istenünk! Minden név felett való; dicséretre méltó Szívem énekel: mily nagy Istenünk! Minden név felett való; dicséretre méltó Szívem énekel: mily nagy Istenünk!

15 Mily nagy Istenünk, énekeld, mily nagy Istenünk! És lásd meg, mily nagy, mily nagy Istenünk!

16 Tied a dicsőség és imádat! Felemeljük kezeinket és dicsérjük szent neved!

17 Ó hatalmas, kezed nagy csodákat tesz, Veled senki nem ér fel! Veled senki nem ér fel !

18 Ó hatalmas, ó hatalmas, ó hatalmas! Ó hatalmas, ó hatalmas, ó hatalmas!


Letölteni ppt "ISTEN IGÉJE MONDJA: Ez pedig az az üzenet, amelyet tőle hallottunk, és hirdetünk nektek, hogy az Isten világosság, és nincs benne semmi sötétség. Ha azt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések