Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ő a Pártfogóm, a királyok felett Ő a Király. Megadom magam, hisz egyedül Ő az igaz barát. Ő meghívott, hogy láthassam csodái mélységét. És én ámulok örömkönnyek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ő a Pártfogóm, a királyok felett Ő a Király. Megadom magam, hisz egyedül Ő az igaz barát. Ő meghívott, hogy láthassam csodái mélységét. És én ámulok örömkönnyek."— Előadás másolata:

1 Ő a Pártfogóm, a királyok felett Ő a Király. Megadom magam, hisz egyedül Ő az igaz barát. Ő meghívott, hogy láthassam csodái mélységét. És én ámulok örömkönnyek között a szépségén. Ő a Pártfogóm, a királyok felett Ő a Király. Megadom magam, hisz egyedül Ő az igaz barát. Ő meghívott, hogy láthassam csodái mélységét. És én ámulok örömkönnyek között a szépségén.

2 (Hát) legyen ez a sorsom! Erről szól az énekem. Megváltómmá lettél JÉZUS, és én örökké Tiéd! (Hát) legyen ez a sorsom! Erről szól az énekem. Megváltómmá lettél JÉZUS, és én örökké Tiéd!

3 Csodállak, mert Igéddel magadhoz vonzottál. Elszántam magam, hogy lábam már csak ösvényeden jár. Körbezártál, de így lettem igazán szabaddá. Te vagy méltó, hát szívem trónját önként adom át. Csodállak, mert Igéddel magadhoz vonzottál. Elszántam magam, hogy lábam már csak ösvényeden jár. Körbezártál, de így lettem igazán szabaddá. Te vagy méltó, hát szívem trónját önként adom át.

4 (Hát) legyen ez a sorsom, erről szól az énekem. Megváltómmá lettél, Jézus, és én örökké Tiéd! Ez lesz örökségem, ez lesz hát az életem! Megváltómmá lettél, Jézus, és én örökké Tiéd! (Hát) legyen ez a sorsom, erről szól az énekem. Megváltómmá lettél, Jézus, és én örökké Tiéd! Ez lesz örökségem, ez lesz hát az életem! Megváltómmá lettél, Jézus, és én örökké Tiéd!


Letölteni ppt "Ő a Pártfogóm, a királyok felett Ő a Király. Megadom magam, hisz egyedül Ő az igaz barát. Ő meghívott, hogy láthassam csodái mélységét. És én ámulok örömkönnyek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések