Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Térdre hull, vár a néped, (Itt) minden hang Rólad szól: Érted jöttünk el, Érted jöttem el! Lehelj ránk, hozd a Mennyet: Életre életet. Érted jöttünk el,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Térdre hull, vár a néped, (Itt) minden hang Rólad szól: Érted jöttünk el, Érted jöttem el! Lehelj ránk, hozd a Mennyet: Életre életet. Érted jöttünk el,"— Előadás másolata:

1

2 Térdre hull, vár a néped, (Itt) minden hang Rólad szól: Érted jöttünk el, Érted jöttem el! Lehelj ránk, hozd a Mennyet: Életre életet. Érted jöttünk el, Érted jöttem el! Térdre hull, vár a néped, (Itt) minden hang Rólad szól: Érted jöttünk el, Érted jöttem el! Lehelj ránk, hozd a Mennyet: Életre életet. Érted jöttünk el, Érted jöttem el!

3 Nyitott szívvel állunk, nagy örömmel várunk, mert mindenünk lettél. Mindenható szent Úr, nincs ami felülmúl, nincs aki többet ér… Nyitott szívvel állunk, nagy örömmel várunk, mert mindenünk lettél. Mindenható szent Úr, nincs ami felülmúl, nincs aki többet ér…

4 Nevedet zúgja néped, híredről énekel: Érted jöttünk el, Érted jöttem el! Kérünk, szólj szent erővel! Támassz fel, élessz fel! Érted jöttünk el, Érted jöttem el! Nevedet zúgja néped, híredről énekel: Érted jöttünk el, Érted jöttem el! Kérünk, szólj szent erővel! Támassz fel, élessz fel! Érted jöttünk el, Érted jöttem el!

5 Nyitott szívvel állunk, nagy örömmel várunk, mert mindenünk lettél. Mindenható szent Úr, nincs ami felülmúl, nincs aki többet ér… Nyitott szívvel állunk, nagy örömmel várunk, mert mindenünk lettél. Mindenható szent Úr, nincs ami felülmúl, nincs aki többet ér…

6 Dicséretünk fogadd A Tied ez a hely, Foglald el trónodat! Itt minden szív Tiéd, Úgy jöttünk most Eléd, Hogy tégy, amit akarsz, Foglald el trónodat! Dicséretünk fogadd A Tied ez a hely, Foglald el trónodat! Itt minden szív Tiéd, Úgy jöttünk most Eléd, Hogy tégy, amit akarsz, Foglald el trónodat!

7 Nyitott szívvel állunk, nagy örömmel várunk, mert mindenünk lettél. Mindenható szent Úr, nincs ami felülmúl, nincs aki többet ér… Nyitott szívvel állunk, nagy örömmel várunk, mert mindenünk lettél. Mindenható szent Úr, nincs ami felülmúl, nincs aki többet ér…

8 ISTEN IGÉJE MONDJA: Magasztaljátok Istenünket, az URat, és imádjátok őt szent hegyén, mert szent az ÚR, a mi Istenünk! (99. Zsoltár, 9. vers) Halleluja, mert uralkodik az Úr, a mi Istenünk, a Mindenható! (Jelenések könyve 19: 6/b.) ISTEN IGÉJE MONDJA: Magasztaljátok Istenünket, az URat, és imádjátok őt szent hegyén, mert szent az ÚR, a mi Istenünk! (99. Zsoltár, 9. vers) Halleluja, mert uralkodik az Úr, a mi Istenünk, a Mindenható! (Jelenések könyve 19: 6/b.)

9 Nyisd meg a Menny kapuját és áraszd ránk a fényed! V égtelen szereteted öntsd ki ránk! / 2x/

10 Angyalok látnak Téged, a Mennyben mindig szól a dicséret, és készen áll sok imádó, aki megszenteli a neved. Emberek kérünk Téged, a Földön mutasd meg a fényed, hogy jöjjön el a Királyságod és legyen meg akaratod!

11 Nyisd meg a Menny kapuját és áraszd ránk a fényed! V égtelen szereteted öntsd ki ránk! / 2x/

12 Angyalok látnak Téged, a Mennyben mindig szól a dicséret, és készen áll sok imádó, aki megszenteli a neved. Emberek kérünk Téged, a Földön mutasd meg a fényed, hogy jöjjön el a Királyságod és legyen meg akaratod!

13 Nyisd meg a Menny kapuját és áraszd ránk a fényed. Mutasd meg a dicsőséged! /2x/ Nyisd meg a Menny kapuját és áraszd ránk a fényed. Mutasd meg a dicsőséged! /2x/

14 Mint jó illatú füst szálljon fel Hozzád, Jézus! A hódolatot, az imádatot fogadd el tőlem!

15 Isten angyala, gyűjtsd össze arany kelyhedbe, és az oltár parazsával vidd az Úr elé, hogy lássa meg szívemet és küldje el Szellemét hozzám!

16 Jézus, Jézus, Jézus: az áldás, a hatalom, a dicsőség, a tisztelet, a méltóság csak a Tiéd, uralkodsz örökké!

17 IMÁDKOZZUNK! Emeljük fel hangos, egy-egy mondatos imában Isten Bárányának, Jézus Krisztusnak a nevét! IMÁDKOZZUNK! Emeljük fel hangos, egy-egy mondatos imában Isten Bárányának, Jézus Krisztusnak a nevét!

18 Hát itt vagyok, őszintén. Nem szépítem, úgyis ismersz rég. Addig fél a szív, amíg nem döbben rá: nincs rejtegetni mit, úgyis látsz. Te hordoztad el, és én okoztam kínt, de itt van most a perc: bevallom bűneim. Jöjj élő víz és járjál át! Az utolsó időkig még vártál rám. Hát itt vagyok, őszintén. Nem szépítem, úgyis ismersz rég. Addig fél a szív, amíg nem döbben rá: nincs rejtegetni mit, úgyis látsz. Te hordoztad el, és én okoztam kínt, de itt van most a perc: bevallom bűneim. Jöjj élő víz és járjál át! Az utolsó időkig még vártál rám.

19 Mit adhatnék, ha nincs is más... A megtört szív a legdrágább. Te hordoztad el, és én okoztam kínt, De itt van most a perc: bevallom bűneim. Jöjj élő víz és járjál át! Az utolsó időkig még vártál rám. Mit adhatnék, ha nincs is más... A megtört szív a legdrágább. Te hordoztad el, és én okoztam kínt, De itt van most a perc: bevallom bűneim. Jöjj élő víz és járjál át! Az utolsó időkig még vártál rám.

20 Így kezdődik el az új, így kezdődik el a végtelen, és szabad az élet, és szabad az élet… Jöjj élő víz és járjál át! Az utolsó időkig még vártál rám. Így kezdődik el az új, így kezdődik el a végtelen, és szabad az élet, és szabad az élet… Jöjj élő víz és járjál át! Az utolsó időkig még vártál rám.

21 ISTEN IGÉJE MONDJA: Taníts úgy számlálni napjainkat, hogy bölcs szívhez jussunk! Fordulj hozzánk, URam! Meddig késel? Könyörülj szolgáidon! Áraszd ránk kegyelmedet reggelenként, hogy vigadjunk és örüljünk egész életünkben! Örvendeztess meg bennünket annyi napon át, ahányon át megaláztál, annyi éven át, ahányban rossz sorsunk volt! Legyenek láthatóvá tetteid szolgáidon, és méltóságod fiaikon! Legyen velünk Istenünknek, az Úrnak jóindulata! Kezeink munkáját tedd maradandóvá, kezeink munkáját tedd maradandóvá! (90. Zsoltár - részletek) ISTEN IGÉJE MONDJA: Taníts úgy számlálni napjainkat, hogy bölcs szívhez jussunk! Fordulj hozzánk, URam! Meddig késel? Könyörülj szolgáidon! Áraszd ránk kegyelmedet reggelenként, hogy vigadjunk és örüljünk egész életünkben! Örvendeztess meg bennünket annyi napon át, ahányon át megaláztál, annyi éven át, ahányban rossz sorsunk volt! Legyenek láthatóvá tetteid szolgáidon, és méltóságod fiaikon! Legyen velünk Istenünknek, az Úrnak jóindulata! Kezeink munkáját tedd maradandóvá, kezeink munkáját tedd maradandóvá! (90. Zsoltár - részletek)

22 ISTEN IGÉJE MONDJA: Ti azonban választott nemzetség, királyi papság, szent nemzet vagytok, Isten tulajdonba vett népe, hogy hirdessétek nagy tetteit annak, aki a sötétségből az ő csodálatos világosságára hívott el titeket; akik egykor nem az ő népe voltatok, most pedig Isten népe vagytok, akik számára nem volt irgalom, most pedig irgalomra találtatok. (Péter első levele 2: 9-10.) ISTEN IGÉJE MONDJA: Ti azonban választott nemzetség, királyi papság, szent nemzet vagytok, Isten tulajdonba vett népe, hogy hirdessétek nagy tetteit annak, aki a sötétségből az ő csodálatos világosságára hívott el titeket; akik egykor nem az ő népe voltatok, most pedig Isten népe vagytok, akik számára nem volt irgalom, most pedig irgalomra találtatok. (Péter első levele 2: 9-10.)

23 Dicsőséged átölel, királyságod így jön el, kimondhatatlan lesz az öröm. Nincs több könny, nincs fájdalom, boldog lesz minden dalom, éppen úgy, ahogy eltervezted. Dicsőséged átölel, királyságod így jön el, kimondhatatlan lesz az öröm. Nincs több könny, nincs fájdalom, boldog lesz minden dalom, éppen úgy, ahogy eltervezted.

24 Ha majd ott állunk, áldunk, nem szűnő jelenléted átitat. Neked kiáltunk, ó, Uram, a Fenségesnek örök háladalt. Ha majd ott állunk, áldunk, nem szűnő jelenléted átitat. Neked kiáltunk, ó, Uram, a Fenségesnek örök háladalt.

25 Meglátlak majd, amint vagy, bűntelen imádhatlak mindazért, mit értem áldoztál. Akkor látni engeded, mit itt a Földön nem lehet: hogy milyen sokkal tartozom Neked. Meglátlak majd, amint vagy, bűntelen imádhatlak mindazért, mit értem áldoztál. Akkor látni engeded, mit itt a Földön nem lehet: hogy milyen sokkal tartozom Neked.

26 Ha majd ott állunk, áldunk, nem szűnő jelenléted átitat. Neked kiáltunk, ó, Uram, a Fenségesnek örök háladalt. Ha majd ott állunk, áldunk, nem szűnő jelenléted átitat. Neked kiáltunk, ó, Uram, a Fenségesnek örök háladalt.

27 Nincs több könny, félelem, mert Te véreddel elmostad szégyenem! Hűtlenség, fájdalom nem térhetnek vissza már, teljes lényem Téged áld! Nincs több könny, félelem, mert Te véreddel elmostad szégyenem! Hűtlenség, fájdalom nem térhetnek vissza már, teljes lényem Téged áld!

28 Ha majd ott állunk, áldunk, nem szűnő jelenléted átitat. Neked kiáltunk, ó, Uram, a Fenségesnek örök háladalt. Ha majd ott állunk, áldunk, nem szűnő jelenléted átitat. Neked kiáltunk, ó, Uram, a Fenségesnek örök háladalt.


Letölteni ppt "Térdre hull, vár a néped, (Itt) minden hang Rólad szól: Érted jöttünk el, Érted jöttem el! Lehelj ránk, hozd a Mennyet: Életre életet. Érted jöttünk el,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések