Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

BÖJT 2014.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "BÖJT 2014."— Előadás másolata:

1 BÖJT 2014

2 Találkozni jöttem Veled, Istenem
Találkozni jöttem Veled, Istenem. Te jól ismersz engem, és én kitárom a szívem. Itt vagyok, Istenem, vizsgálj meg engem! Itt vagyok, Istenem, leteszem életem. Itt vagyok, Istenem, hogy halljam a hangodat. Itt vagyok, Istenem, hogy tegyem akaratodat.

3 Vágylak megismerni Téged, Istenem, Szentlelkedben járni és élni szüntelen.
Itt vagyok, Istenem, vizsgálj meg engem! Itt vagyok, Istenem, leteszem életem. Itt vagyok, Istenem, hogy halljam a hangodat. Itt vagyok, Istenem, hogy tegyem akaratodat.

4 Hozsánna, hozsánna, Hozsánna Dávid Fiának! Hozzád száll énekünk, Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más, Csak Te vagy a mi Istenünk!

5 Jézus, Jézus, Jézus, Isten Báránya! Hozzád száll énekünk, Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más, Csak Te vagy a mi Istenünk!

6 Dicsőség, dicsőség A feltámadott Krisztusnak! Hozzád száll énekünk, Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más, Csak Te vagy a mi Istenünk!

7 Könyörülj rajtam kegyelmeddel, Istenem, töröld el hűtlenségemet nagy irgalmaddal! Teljesen mosd le rólam bűnömet, és vétkemtől tisztíts meg engem! Mert tudom, hogy hűtlen voltam, és vétkem mindig előttem van. Egyedül ellened vétkeztem, azt tettem, amit rossznak látsz. Ezért igazad van, ha szólsz, és jogos az ítéleted. Lásd, én bűnben születtem, anyám vétekben fogant engem. Te pedig a szívben levő igazságot kedveled, és a bölcsesség titkaira tanítasz engem. Tisztíts meg izsóppal, és tiszta leszek, moss meg engem, és fehérebb leszek, mint a hó. Engedd, hogy vidámságot és örömöt halljak, és megújuljanak tagjaim, amelyeket összetörtél. Rejtsd el orcádat vétkeim elől, töröld el minden bűnömet! Tiszta szívet teremts bennem, Istenem, és az erős lelket újítsd meg bennem! Ne vess el orcád elől, szent lelkedet ne vedd el tőlem! Vidámíts meg újra szabadításoddal, támogass, hogy lelkem készséges legyen, hogy taníthassam utaidra a hűtleneket, és a vétkesek megtérjenek hozzád…..51.zsoltár

8 Teremts bennem tiszta szívet, ó, Uram! Az erős lelket újítsd meg bennem! (2×)
Ne vess el engem a Te orcád elől, Szentlelked ne vondd meg tőlem! Támogass az engedelmesség lelkével, szabadításod örömét add nekem!

9

10 BÖJT…HÚSVÉT FELÉ

11

12

13

14

15

16

17 Teremts bennem tiszta szívet, ó Uram
és az erős lelket újítsd meg bennem.

18

19

20 Teremts bennem tiszta szívet, ó Uram
és az erős lelket újítsd meg bennem.

21 Teremts bennem tiszta szívet, ó, Uram! Az erős lelket újítsd meg bennem! (2×)
Ne vess el engem a Te orcád elől, Szentlelked ne vondd meg tőlem! Támogass az engedelmesség lelkével, szabadításod örömét add nekem!

22

23 BÖJT 2014 Tisztítsd meg a szíved….


Letölteni ppt "BÖJT 2014."

Hasonló előadás


Google Hirdetések