Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

BÖJT 2014. Találkozni jöttem Veled, Istenem. Te jól ismersz engem, és én kitárom a szívem. Itt vagyok, Istenem, vizsgálj meg engem! Itt vagyok, Istenem,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "BÖJT 2014. Találkozni jöttem Veled, Istenem. Te jól ismersz engem, és én kitárom a szívem. Itt vagyok, Istenem, vizsgálj meg engem! Itt vagyok, Istenem,"— Előadás másolata:

1 BÖJT 2014

2 Találkozni jöttem Veled, Istenem. Te jól ismersz engem, és én kitárom a szívem. Itt vagyok, Istenem, vizsgálj meg engem! Itt vagyok, Istenem, leteszem életem. Itt vagyok, Istenem, hogy halljam a hangodat. Itt vagyok, Istenem, hogy tegyem akaratodat.

3 Vágylak megismerni Téged, Istenem, Szentlelkedben járni és élni szüntelen. Itt vagyok, Istenem, vizsgálj meg engem! Itt vagyok, Istenem, leteszem életem. Itt vagyok, Istenem, hogy halljam a hangodat. Itt vagyok, Istenem, hogy tegyem akaratodat.

4 Hozsánna, hozsánna, Hozsánna Dávid Fiának! Hozsánna, hozsánna, Hozsánna Dávid Fiának! Hozzád száll énekünk, Szívünkb ő l szeretünk: Nincs k ő szikla senki más, Csak Te vagy a mi Istenünk!

5 Jézus, Jézus, Isten Báránya! Jézus, Jézus, Isten Báránya! Hozzád száll énekünk, Szívünkb ő l szeretünk: Nincs k ő szikla senki más, Csak Te vagy a mi Istenünk!

6 Dics ő ség, dics ő ség A feltámadott Krisztusnak! Dics ő ség, dics ő ség A feltámadott Krisztusnak! Hozzád száll énekünk, Szívünkb ő l szeretünk: Nincs k ő szikla senki más, Csak Te vagy a mi Istenünk!

7 Könyörülj rajtam kegyelmeddel, Istenem, töröld el h ű tlenségemet nagy irgalmaddal! Teljesen mosd le rólam b ű nömet, és vétkemt ő l tisztíts meg engem! Mert tudom, hogy h ű tlen voltam, és vétkem mindig el ő ttem van. Egyedül ellened vétkeztem, azt tettem, amit rossznak látsz. Ezért igazad van, ha szólsz, és jogos az ítéleted. Lásd, én b ű nben születtem, anyám vétekben fogant engem. Te pedig a szívben lev ő igazságot kedveled, és a bölcsesség titkaira tanítasz engem. … Tisztíts meg izsóppal, és tiszta leszek, moss meg engem, és fehérebb leszek, mint a hó. Engedd, hogy vidámságot és örömöt halljak, és megújuljanak tagjaim, amelyeket összetörtél. Rejtsd el orcádat vétkeim el ő l, töröld el minden b ű nömet! Tiszta szívet teremts bennem, Istenem, és az er ő s lelket újítsd meg bennem! Ne vess el orcád el ő l, szent lelkedet ne vedd el t ő lem! Vidámíts meg újra szabadításoddal, támogass, hogy lelkem készséges legyen, hogy taníthassam utaidra a h ű tleneket, és a vétkesek megtérjenek hozzád …..51.zsoltár

8 Teremts bennem tiszta szívet, ó, Uram! Az er ő s lelket újítsd meg bennem! (2×) Ne vess el engem a Te orcád el ő l, Szentlelked ne vondd meg t ő lem! Támogass az engedelmesség lelkével, szabadításod örömét add nekem!

9

10 BÖJT…HÚSVÉT FELÉ

11

12

13

14

15

16

17 Teremts bennem tiszta szívet, ó Uram és az er ő s lelket újítsd meg bennem.

18

19

20 Teremts bennem tiszta szívet, ó Uram és az er ő s lelket újítsd meg bennem.

21 Teremts bennem tiszta szívet, ó, Uram! Az er ő s lelket újítsd meg bennem! (2×) Ne vess el engem a Te orcád el ő l, Szentlelked ne vondd meg t ő lem! Támogass az engedelmesség lelkével, szabadításod örömét add nekem!

22

23 BÖJT 2014 Tisztítsd meg a szíved….


Letölteni ppt "BÖJT 2014. Találkozni jöttem Veled, Istenem. Te jól ismersz engem, és én kitárom a szívem. Itt vagyok, Istenem, vizsgálj meg engem! Itt vagyok, Istenem,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések