Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

JÓ REGGELT ! . Olyan örömöt, mint a forrás, Olyan örörmöt, mint a forrás, Olyan örömöt kaptam Tőled Istenem! 2x Olyan békét, mint a folyó…. Olyan szeretetet,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "JÓ REGGELT ! . Olyan örömöt, mint a forrás, Olyan örörmöt, mint a forrás, Olyan örömöt kaptam Tőled Istenem! 2x Olyan békét, mint a folyó…. Olyan szeretetet,"— Előadás másolata:

1 JÓ REGGELT ! 

2 Olyan örömöt, mint a forrás, Olyan örörmöt, mint a forrás, Olyan örömöt kaptam Tőled Istenem! 2x Olyan békét, mint a folyó…. Olyan szeretetet, mint a tenger…. Olyan hitet, mint a szikla…

3 Urunk, hála, hogy te táplálsz napról napra szüntelen! Áldva légy, hogy minden új nap új öröm, új kegyelem! De a szívünk vágyakozva azért sóhajt tefeléd: Engedd, Jézus, megízlelnünk örök élet kenyerét!

4 Kis telefonom van nekem, két öszetett kezem. Mit lenn a földön mondok el, megváltóm hallja fenn. Ha hívom őt barátomat, ő mindig válaszol,felhangzik már HALLO!HALLO!S a szivem hallja jól. Csingi-lingi,csingi-ling, szólj kis telefon, összekulcsolom kezem, s felhívom Jézusom.

5 MERT Tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség, mindörökké, Ámen!

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15 MERT Tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség, mindörökké, Ámen!

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25 MERT Tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség, mindörökké, Ámen!

26 LEGYEN VIDÁM NAPOD !


Letölteni ppt "JÓ REGGELT ! . Olyan örömöt, mint a forrás, Olyan örörmöt, mint a forrás, Olyan örömöt kaptam Tőled Istenem! 2x Olyan békét, mint a folyó…. Olyan szeretetet,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések