Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ISTEN IGÉJE MONDJA: „Nagy az ÚR, méltó, hogy dicsérjék, nagysága felfoghatatlan. Nemzedékről nemzedékre dicsérik műveidet, hirdetik hatalmas tetteidet.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ISTEN IGÉJE MONDJA: „Nagy az ÚR, méltó, hogy dicsérjék, nagysága felfoghatatlan. Nemzedékről nemzedékre dicsérik műveidet, hirdetik hatalmas tetteidet."— Előadás másolata:

1

2 ISTEN IGÉJE MONDJA: „Nagy az ÚR, méltó, hogy dicsérjék, nagysága felfoghatatlan. Nemzedékről nemzedékre dicsérik műveidet, hirdetik hatalmas tetteidet. Fenségeden, ragyogó dicsőségeden és csodálatos dolgaidon én is elmélkedem. Elmondják, milyen félelmes hatalmad, én is felsorolom nagy tetteidet. Áradoznak, emlékezve nagy jóságodra, és örvendeznek igazságodnak. Kegyelmes és irgalmas az ÚR, türelme hosszú, szeretete nagy. Jó az ÚR mindenkihez, irgalmas minden teremtményéhez. Magasztal, URam, minden teremtményed, és híveid áldanak téged…” (Zsoltárok 145: 3-10) ISTEN IGÉJE MONDJA: „Nagy az ÚR, méltó, hogy dicsérjék, nagysága felfoghatatlan. Nemzedékről nemzedékre dicsérik műveidet, hirdetik hatalmas tetteidet. Fenségeden, ragyogó dicsőségeden és csodálatos dolgaidon én is elmélkedem. Elmondják, milyen félelmes hatalmad, én is felsorolom nagy tetteidet. Áradoznak, emlékezve nagy jóságodra, és örvendeznek igazságodnak. Kegyelmes és irgalmas az ÚR, türelme hosszú, szeretete nagy. Jó az ÚR mindenkihez, irgalmas minden teremtményéhez. Magasztal, URam, minden teremtményed, és híveid áldanak téged…” (Zsoltárok 145: 3-10)

3 Új hálaének áldja Istent, a teremtés urát! Ő adott néked életet és várja azt, hogy Őt imádd. (2x) Új hálaének áldja Istent, a teremtés urát! Ő adott néked életet és várja azt, hogy Őt imádd. (2x)

4 Nők: Minden perc és minden pillanat, Minden szó és minden gondolat, Övé minden hódolat, A tisztelet és imádat. Férfiak: Jöjjetek áldjuk együtt Őt, dicsérjük Őt, a megmentőt! Legyen Övé a hódolat, A tisztelet és imádat. Nők: Minden perc és minden pillanat, Minden szó és minden gondolat, Övé minden hódolat, A tisztelet és imádat. Férfiak: Jöjjetek áldjuk együtt Őt, dicsérjük Őt, a megmentőt! Legyen Övé a hódolat, A tisztelet és imádat.

5 Új hálaének áldja Istent, a békesség Urát! Megőrzi Ő a szívedet és békéjéből bőven ád. (2x) Új hálaének áldja Istent, a békesség Urát! Megőrzi Ő a szívedet és békéjéből bőven ád. (2x)

6 Nők: Minden perc és minden pillanat, Minden szó és minden gondolat, Övé minden hódolat, A tisztelet és imádat. Férfiak: Jöjjetek áldjuk együtt Őt, dicsérjük Őt, a megmentőt! Legyen Övé a hódolat, A tisztelet és imádat. Nők: Minden perc és minden pillanat, Minden szó és minden gondolat, Övé minden hódolat, A tisztelet és imádat. Férfiak: Jöjjetek áldjuk együtt Őt, dicsérjük Őt, a megmentőt! Legyen Övé a hódolat, A tisztelet és imádat.

7 Új hálaének áldja Istent, a mindenség Urát! Őt szolgáljátok mindenkor és dicsősége rátok vár! (2x) Új hálaének áldja Istent, a mindenség Urát! Őt szolgáljátok mindenkor és dicsősége rátok vár! (2x)

8 Nők: Minden perc és minden pillanat, Minden szó és minden gondolat, Övé minden hódolat, A tisztelet és imádat. Férfiak: Jöjjetek áldjuk együtt Őt, dicsérjük Őt, a megmentőt! Legyen Övé a hódolat, A tisztelet és imádat. Nők: Minden perc és minden pillanat, Minden szó és minden gondolat, Övé minden hódolat, A tisztelet és imádat. Férfiak: Jöjjetek áldjuk együtt Őt, dicsérjük Őt, a megmentőt! Legyen Övé a hódolat, A tisztelet és imádat.

9 Csak pillanat létünk, Te örökké Úr vagy. Ura elmúlt koroknak, Isten minden előtt. Csak páraként élünk, míg Te változás nélkül... A Mennyben uralkodva örökké szeretsz. Csak pillanat létünk, Te örökké Úr vagy. Ura elmúlt koroknak, Isten minden előtt. Csak páraként élünk, míg Te változás nélkül... A Mennyben uralkodva örökké szeretsz.

10 Szent vagy, szent vagy Mindenható Úr. Méltó Bárány, megölettél. Minden áldás és tisztesség hadd legyen Tiéd! Hadd legyen Tiéd! Szent vagy, szent vagy Mindenható Úr. Méltó Bárány, megölettél. Minden áldás és tisztesség hadd legyen Tiéd! Hadd legyen Tiéd!

11 Ha megtörne testünk, Te gyógyulást adsz majd. Jézus, Megváltó, Üdvözítő. Szerelmes dal vagy, mely szívünkből zendül, hódolunk Néked, áldjuk neved. Ha megtörne testünk, Te gyógyulást adsz majd. Jézus, Megváltó, Üdvözítő. Szerelmes dal vagy, mely szívünkből zendül, hódolunk Néked, áldjuk neved.

12 Szent vagy, szent vagy Mindenható Úr. Méltó Bárány, megölettél. Minden áldás és tisztesség hadd legyen Tiéd! Hadd legyen Tiéd! Szent vagy, szent vagy Mindenható Úr. Méltó Bárány, megölettél. Minden áldás és tisztesség hadd legyen Tiéd! Hadd legyen Tiéd!

13 ISTEN IGÉJE MONDJA: „Erősödjetek meg minden erővel az ő dicsőségének nagysága szerint a teljes állhatatosságra és az örömmel viselt hosszútűrésre. Adjatok hálát az Atyának, aki alkalmassá tett titeket arra, hogy a szentek örökségében, a világosságban részesüljetek. Ő szabadított meg minket a sötétség hatalmából, és ő vitt át minket szeretett Fiának országába, akiben van megváltásunk és bűneink bocsánata. Ő a láthatatlan Isten képe, az elsőszülött minden teremtmény közül.” (Kolosséiakhoz írt I. levél 1: 11-15) ISTEN IGÉJE MONDJA: „Erősödjetek meg minden erővel az ő dicsőségének nagysága szerint a teljes állhatatosságra és az örömmel viselt hosszútűrésre. Adjatok hálát az Atyának, aki alkalmassá tett titeket arra, hogy a szentek örökségében, a világosságban részesüljetek. Ő szabadított meg minket a sötétség hatalmából, és ő vitt át minket szeretett Fiának országába, akiben van megváltásunk és bűneink bocsánata. Ő a láthatatlan Isten képe, az elsőszülött minden teremtmény közül.” (Kolosséiakhoz írt I. levél 1: 11-15)

14 Te barátom lettél, több vagy, mint egy testvér. Szívemben friss még, ahogy megérintettél. Jézus, Jézus, Jézus, hű társam már. Te barátom lettél, több vagy, mint egy testvér. Szívemben friss még, ahogy megérintettél. Jézus, Jézus, Jézus, hű társam már.

15 Te reményem lettél, hűséged oly érték. Szívem törne szét, ha egymást elveszítnénk. Jézus, Jézus, Jézus, hű társam már. Te reményem lettél, hűséged oly érték. Szívem törne szét, ha egymást elveszítnénk. Jézus, Jézus, Jézus, hű társam már.


Letölteni ppt "ISTEN IGÉJE MONDJA: „Nagy az ÚR, méltó, hogy dicsérjék, nagysága felfoghatatlan. Nemzedékről nemzedékre dicsérik műveidet, hirdetik hatalmas tetteidet."

Hasonló előadás


Google Hirdetések