Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: ""Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!""— Előadás másolata:

1 "Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Áldott estét! "Folyamodjatok az ÚRhoz, az Ő hatalmához, keressétek orcáját szüntelen!"

2 (Itt) minden hang Rólad szól: Lehelj ránk, hozd a Mennyet:
Térdre hull, vár a néped, (Itt) minden hang Rólad szól: Érted jöttünk el, Érted jöttem el! Lehelj ránk, hozd a Mennyet: Életre életet.

3 Nyitott szívvel állunk, nagy örömmel várunk, mert
mindenünk lettél. Mindenható szent Úr, nincs ami felülmúl, nincs, aki többet ér…

4 Kérünk, szólj szent erővel!
Nevedet zúgja néped, híredről énekel: Érted jöttünk el, Érted jöttem el! Kérünk, szólj szent erővel! Támassz fel, élessz fel!

5 Nyitott szívvel állunk, nagy örömmel várunk, mert
mindenünk lettél. Mindenható szent Úr, nincs ami felülmúl, nincs, aki többet ér…

6 Dicséretünk fogadd A Tied ez a hely, Foglald el trónodat! Itt minden szív Tiéd, Úgy jöttünk most Eléd, Hogy tégy, amit akarsz,

7 Nyitott szívvel állunk, nagy örömmel várunk, mert
mindenünk lettél. Mindenható szent Úr, nincs ami felülmúl, nincs aki többet ér…

8 Jézus mondja: „Bizony, bizony, mondom néktek: aki hallja az én igémet, és hisz abban, aki elküldött engem, annak örök élete van; sőt ítéletre sem megy, hanem átment a halálból az életbe.” (János evangéliuma 5:24) „Bizony, bizony, mondom néktek: aki hisz, annak örök élete van. Én vagyok az élet kenyere… …ha valaki eszik ebből a kenyérből, élni fog örökké, mert az a kenyér, amelyet én adok oda a világ életéért, az az én testem…” (János evangéliuma 6. rész – részletek) „…nincsen üdvösség senki másban, mert nem is adatott az embereknek az ég alatt más név, amely által üdvözülhetnénk." (Apostolok cselekedetei 4:12)

9 Égi főpap, Úr és Király, Béke hírnöke.
Jézus, hű Megváltó, Isten áldott szentje. Égi főpap, Úr és Király, Béke hírnöke. Hála Néked, Bárány, mert Atyám lett az Isten és elküldted Lelkedet, hogy megtartsd életem.

10 nem adatott más név, amely által éltem lenne, s üdvre juthatnék.
Jézus, hű Megváltó, nem adatott más név, amely által éltem lenne, s üdvre juthatnék. Hála Néked, Bárány, mert Atyám lett az Isten és elküldted Lelkedet, hogy megtartsd életem.

11 Dicső fénye rám ragyog majd, s Krisztus lesz napom.
Elé állok egykor, színről színre látom. Dicső fénye rám ragyog majd, s Krisztus lesz napom. Hála Néked, Bárány, mert Atyám lett az Isten és elküldted Lelkedet, hogy megtartsd életem.

12 JÉZUS MONDTA: „Mivel pedig fiak vagytok, Isten elküldte Fiának Lelkét a mi szívünkbe, aki ezt kiáltja: "Abbá, Atya!„ (Galáciabeliekhez írt levél 4: 6) „Mert nem a szolgaság lelkét kaptátok, hogy ismét féljetek, hanem a fiúság Lelkét kaptátok, aki által kiáltjuk: "Abbá, Atya!” Maga a Lélek tesz bizonyságot a mi lelkünkkel együtt arról, hogy valóban Isten gyermekei vagyunk.” (Rómabeliekhez írt levél 8:15-16)

13 Hát itt vagyok, őszintén. Nem szépítem, úgyis ismersz rég.
Addig fél a szív, amíg nem döbben rá: Nincs rejtegetni mit, úgyis látsz. Te hordoztad el, és én okoztam kínt, De itt van most a perc: bevallom bűneim. Jöjj élő víz és járjál át! Az utolsó időkig még vártál rám.

14 Mit adhatnék, ha nincs is más... A megtört szív a legdrágább.
Te hordoztad el, és én okoztam kínt, De itt van most a perc: bevallom bűneim. Jöjj élő víz és járjál át! Az utolsó időkig még vártál rám.

15 Így kezdődik el a végtelen,
Így kezdődik el az új! Így kezdődik el a végtelen, és szabad az élet, és szabad az élet… Jöjj élő víz…

16 ISTEN IGÉJE MONDJA: „A Lélek gyümölcse pedig: szeretet, öröm, békesség, türelem, szívesség, jóság, hűség, szelídség, önmegtartóztatás. Az ilyenek ellen nincs törvény. Akik pedig Krisztus Jézuséi, a testet megfeszítették szenvedélyeivel és kívánságaival együtt. Ha a Lélek által élünk, akkor éljünk is a Lélek szerint.” (Galáciabeliekhez írt levél 5: 22-25)

17 Erőt adsz minden helyzetben, te vagy a kincsem, életem, Te vagy a mindenem! Kereslek, mert oly drága vagy, Nincs, mivel pótolhatnálak, TE VAGY A MINDENEM!

18 Jézus, Hű Bárány, Áldom Szent Neved! /x2

19 Elvetted bűnöm, szégyenem, Köszönöm, hogy újjá lettem, Te vagy a mindenem! Felemelsz, hogyha elbukom, Szent Lelked betölt, jól tudom, TE VAGY A MINDENEM!

20 Szerelmed elrejt és térdre kényszerít, amikor köztünk megjelensz…
Itt vagyok, várok: maradj Uram velem! Itt vagyok, vágyom Terád! Szerelmed elrejt és térdre kényszerít, amikor köztünk megjelensz…

21 Te élj bennem, uralkodj szívemben
Te élj bennem, uralkodj szívemben! Hadd érezzem erődet, mely szárnyra emel! (2x) Itt vagyok, várok…


Letölteni ppt ""Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!""

Hasonló előadás


Google Hirdetések