Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Krisztus újjáteremtett, halálból Ő kimentett, kegyelmében nyugszom meg én. Kicsordul már a szívem, megújul lelke bennem, kegyelmében nyugszom meg én.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Krisztus újjáteremtett, halálból Ő kimentett, kegyelmében nyugszom meg én. Kicsordul már a szívem, megújul lelke bennem, kegyelmében nyugszom meg én."— Előadás másolata:

1

2 Krisztus újjáteremtett, halálból Ő kimentett, kegyelmében nyugszom meg én. Kicsordul már a szívem, megújul lelke bennem, kegyelmében nyugszom meg én.

3 Dicsérlek én Uram, dicsérlek boldogan, így zengem el, hogy mit tettél velem… Határtalan az öröm, hogy Szellemed az erőm, kegyelmedben nyugszom meg én. Dicsérlek én Uram, dicsérlek boldogan, így zengem el, hogy mit tettél velem… Határtalan az öröm, hogy Szellemed az erőm, kegyelmedben nyugszom meg én.

4 ISTEN IGÉJE MONDJA: Nincs tehát most már semmiféle kárhoztató ítélet azok ellen, akik a Krisztus Jézusban vannak, mivel az élet Lelkének törvénye megszabadított téged Krisztus Jézusban a bűn és a halál törvényétől. Amire ugyanis képtelen volt a törvény, mert erőtlen volt a test miatt, azt tette meg Isten, amikor a bűn miatt tulajdon Fiát küldte el a bűnös testhez hasonló formában, és kárhozatra ítélte a bűnt a testben, hogy a törvény követelése teljesüljön bennünk, akik nem test szerint járunk, hanem Lélek szerint. ISTEN IGÉJE MONDJA: Nincs tehát most már semmiféle kárhoztató ítélet azok ellen, akik a Krisztus Jézusban vannak, mivel az élet Lelkének törvénye megszabadított téged Krisztus Jézusban a bűn és a halál törvényétől. Amire ugyanis képtelen volt a törvény, mert erőtlen volt a test miatt, azt tette meg Isten, amikor a bűn miatt tulajdon Fiát küldte el a bűnös testhez hasonló formában, és kárhozatra ítélte a bűnt a testben, hogy a törvény követelése teljesüljön bennünk, akik nem test szerint járunk, hanem Lélek szerint.

5 Jézus, neved oly csodálatos, Jézus, lényed oly kívánatos. Jézus, neked mondok éneket, neved édes mindenek felett! Jézus, neved oly csodálatos, Jézus, lényed oly kívánatos. Jézus, neked mondok éneket, neved édes mindenek felett!

6 Jézus, Sáron legszebb rózsája, Jézus, a völgyek legszebb virága. Jézus, szívem hódoljon neked, neved édes mindenek felett! Jézus, Sáron legszebb rózsája, Jézus, a völgyek legszebb virága. Jézus, szívem hódoljon neked, neved édes mindenek felett!

7 Jézus, eljövendő nagy király, Jézus, akit minden szentje vár. Jézus, tied minden tisztelet, neved édes mindenek felett! Jézus, eljövendő nagy király, Jézus, akit minden szentje vár. Jézus, tied minden tisztelet, neved édes mindenek felett!

8 Itt vagyok, várok: maradj Uram velem! Itt vagyok, vágyom reád! Szerelmed elrejt és térdre kényszerít, amikor köztünk megjelensz… Itt vagyok, várok: maradj Uram velem! Itt vagyok, vágyom reád! Szerelmed elrejt és térdre kényszerít, amikor köztünk megjelensz…

9 Te élj bennem, uralkodj szívemben! Hadd érezzem erődet, mely szárnyra emel! (2x)

10 Sötétségből a fénybe emelsz, szabadítóm te vagy. Ha eltévednék, te megkeresel, soha nem engedsz el…

11 Te vagy Uram, imádlak én, leborulok trónodnál. Te vagy a békém, erőm és pajzsom. Szeretlek, jöjj hozzám!


Letölteni ppt "Krisztus újjáteremtett, halálból Ő kimentett, kegyelmében nyugszom meg én. Kicsordul már a szívem, megújul lelke bennem, kegyelmében nyugszom meg én."

Hasonló előadás


Google Hirdetések