Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

JÓ REGGELT !.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "JÓ REGGELT !."— Előadás másolata:

1 JÓ REGGELT !

2 Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.

3 Krisztus, virágunk, Szép termő águnk. Feltámadt Krisztus, vigadjunk! Bűnből, halálból támadjunk! Felragyog fényünk, Krisztus reményünk. Feltámadt Krisztus, vigadjunk! Bűnből, halálból támadjunk!

4 Feltámadt Krisztus, vigadjunk! Bűnből, halálból támadjunk!
Jézusnak éljünk, Semmit ne féljünk! Feltámadt Krisztus, vigadjunk! Bűnből, halálból támadjunk! Boldogság véled Földön az élet. Feltámadt Krisztus, vigadjunk! Bűnből, halálból támadjunk!

5 Majd mi is feltámadunk, mint Ő! Halleluja, testvér!
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, hogy Jézus él! 2x Majd mi is feltámadunk, Majd mi is feltámadunk, mint Ő! Halleluja, testvér! Hogy ha eljön az idő, Egész biztos eljön Ő, És mi is feltámadunk, mint Ő!

6 Ő velünk van minden nap, már most! Halleluja, testvér!
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, hogy Jézus él! 2x Ő velünk van minden nap, Ő velünk van minden nap, már most! Halleluja, testvér! Hallja ezt meg mindenki, Nem kell egyedül lenni, Mert velünk van minden nap, már most!

7 Nagy örömmel segít Ő , neked! Halleluja, testvér!
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, hogy Jézus él 2x Nagy örömmel segít Ő , Nagy örömmel segít Ő , Nagy örömmel segít Ő , neked! Halleluja, testvér! Hogy ha nem látsz kiutat, Isten Fiára mutat, Mert örömmel segít Ő neked!

8

9 Tisztítsd meg a szád ! Semmiféle bomlasztó beszéd ne jöjjön ki a szátokon, hanem csak akkor szóljatok, ha az jó a szükséges építésre, hogy áldást hozzon azokra, akik hallják. Ef 4,29

10

11

12 Tisztítsd meg a szád ! Semmiféle bomlasztó beszéd ne jöjjön ki a szátokon, hanem csak akkor szóljatok, ha az jó a szükséges építésre, hogy áldást hozzon azokra, akik hallják. Ef 4,29

13

14 Tisztítsd meg a szád ! Semmiféle bomlasztó beszéd ne jöjjön ki a szátokon, hanem csak akkor szóljatok, ha az jó a szükséges építésre, hogy áldást hozzon azokra, akik hallják. Ef 4,29

15 Szentelj meg, Úr Isten, Teremts újjá engem, Adj erőt minden nap Akaratod tennem!

16 Szenteld meg a szívem, Csak Érted dobogjon Örömmel, hűséggel Szolgáljalak folyton!

17 Szenteld meg a nyelvem, Bátorsággal szóljon, Máskor meg, ha úgy kell, Hallgatni is tudjon!

18 SZÉP NAPOT!


Letölteni ppt "JÓ REGGELT !."

Hasonló előadás


Google Hirdetések