Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kedves barátom Kedves barátom, figyelj most rám! Mért vagy szomorú, és miért nem vidám? Ha életed üres és céltalan, Hallgasd meg, hogy mit tanácsol Néked.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kedves barátom Kedves barátom, figyelj most rám! Mért vagy szomorú, és miért nem vidám? Ha életed üres és céltalan, Hallgasd meg, hogy mit tanácsol Néked."— Előadás másolata:

1 Kedves barátom Kedves barátom, figyelj most rám! Mért vagy szomorú, és miért nem vidám? Ha életed üres és céltalan, Hallgasd meg, hogy mit tanácsol Néked ez a dal! Ne add fel a reményt, hisz van megoldás: Jézusban, Ki a Golgotán érted adta magát. Akármilyen életed volt eddig neked, Tudd meg, hogy Jézus Krisztus akkor is szeret.

2 Sok mindent már megpróbáltál, s nem volt benne jó. Nem hallottál sehol sem egy vigasztaló szót. Életedet betölti most a keserűség, Talán még azt sem tudod, hogy miért is élsz. Ne add fel a reményt, hisz van megoldás: Jézusban, Ki a Golgotán érted adta magát. Akármilyen életed volt eddig neked, Tudd meg, hogy Jézus Krisztus akkor is szeret.

3 Kedves barátom, figyelj most rám! Én is kerestem, és megtaláltam már Jézust, ki eddig is mindig várt reám, Betölti most szívemet a teljes boldogság. Ne add fel a reményt, hisz van megoldás: Jézusban, Ki a Golgotán érted adta magát. Akármilyen életed volt eddig neked, Tudd meg, hogy Jézus Krisztus akkor is szeret.

4 Életedben nincs remény Életedben nincs remény, Lelked, szíved oly szegény, Jöjj az Úrhoz, mert Ő szívesen segít! Utadon nincs semmi fény, Harcodban erőd kevés, Jöjj az Úrhoz, mert Ő szívesen segít.

5 Mondd el szíved bánatát, Mondj el mindent, ami fáj, Mert csak Jézus egyedül a segítőd. Érted folyt a drága vér, Jézus meghalt bűnödért, Ezért add át szíved, És bocsásd be Őt!

6 Jézus most is szerte jár, Téged is oly régen vár, Áldásával gazdagítja életed. Öröm, béke vár reád, Szívedet add Néki át, Boldogan követjük együtt lábnyomát.

7 Mondd el szíved bánatát, Mondj el mindent, ami fáj, Mert csak Jézus egyedül a segítőd. Érted folyt a drága vér, Jézus meghalt bűnödért, Ezért add át szíved, És bocsásd be Őt!

8 ÚJ TEREMTÉS Új teremtés lettem én, teljes új ember… A régi már nem él, újjá lett minden! Több ez, mint győzelem, ó, mivé lettem, Új teremtés lettem én, teljes új ember!

9 Péter István - Erdély, Sarmaság Következ ő alkalmunk: február 16. MIÉRT VAN SZENVEDÉS, HA VAN ISTEN? Beszélget ő s, házialkalom: febr. 2. (szombat) 18.30 N ő i kör – Birgit & Damaris: febr. 8.(péntek) 17.00 Van kérdése, ötlete, témajavaslata? Írja meg nekünk! Szívesen fogadjuk a tesz@csongrad.hu vagy a 6641 Csongrád, Pf. 136. címeken. Gál Lajos, lelkész - Szeghalom (Nap u. 4.)


Letölteni ppt "Kedves barátom Kedves barátom, figyelj most rám! Mért vagy szomorú, és miért nem vidám? Ha életed üres és céltalan, Hallgasd meg, hogy mit tanácsol Néked."

Hasonló előadás


Google Hirdetések