Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kommunikáció az egyetemen hallgatói konferencia Pécs, 2007. április 14.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kommunikáció az egyetemen hallgatói konferencia Pécs, 2007. április 14."— Előadás másolata:

1 Kommunikáció az egyetemen hallgatói konferencia Pécs, 2007. április 14.

2 2 Viszket Anita PTE BTK Nyelvtudományi Tanszék Megnyitó előadás azaz: miért is vagyunk itt?

3 3 Bologna- képzés központilag előírt tantervek gyakorlat-orientáltság kötelező kommunikációs képzés KPR-felelősi funkció tapasztalat a tantervekkel kapcsolatban gyakori válaszadás és segítségnyújtás a kérdezők tájékozatlansága és gyakorlatlansága egy speciális kurzus

4 4 A kurzus célja: 1.Megismertetni az oktatásszervezés legfontosabb elemeit. 2.Nem elméleti, hanem minél inkább gyakorlati tudást nyújtani. 3.Ezzel együtt gyakorlási lehetőségeket biztosítani különféle műfajokban és szituációkban. 4.Egyfajta szocializálás is az egyetemi életben való eligazodásra, azaz: a)keresd a jó információt – először tájékozódj, aztán b)ha van kérdésed, keresd a kompetens felelőst. c)Kérdezz pontosan és a megfelelő formában. d)Sose késd le a határidőket.

5 5 Egy gyakorlati példa: a Coospace. Nézzük meg egy teszthallgató szemével a színterünket!

6 6

7 7 Még néhány gyakorlati tanács: 1.A most elhangzó előadásokon (kivéve a meghívott előadó előadását), jegyzetelj. 2.Érkezz pontosan az egyes blokkok (szekciók) kezdetére, és ne felejtsd el a be- és ki-blokkolást! 3.Ápr. 18-ig rögzítsd a Coospace-ben az értékelésedet. 4.Olvasd át alaposan a regisztrációs csomagban kapott dokumentumokat és járj el azok szellemében.

8 8 Minden előadónak sok sikert és minden konferenciarésztvevőnek kellemes és hasznos szombatot kívánok!


Letölteni ppt "Kommunikáció az egyetemen hallgatói konferencia Pécs, 2007. április 14."

Hasonló előadás


Google Hirdetések