Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az érzelmi intelligencia készségei. az érzések azonosítása és megkülönböztetése azonosulás, együttműködés, empátia moralitás motiválhatóság (vállalkozási.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az érzelmi intelligencia készségei. az érzések azonosítása és megkülönböztetése azonosulás, együttműködés, empátia moralitás motiválhatóság (vállalkozási."— Előadás másolata:

1 Az érzelmi intelligencia készségei

2 az érzések azonosítása és megkülönböztetése azonosulás, együttműködés, empátia moralitás motiválhatóság (vállalkozási -, élet-, munkakedv) játék, humor kíváncsiság, érdeklődés nyitottság (áhítat, transzcendencia) kapcsolatteremtés ( egymásra figyelés, együttműködés ) indulatkezelés vágyteljesítés késleltetése stressz- és konfliktuskezelés, kritika elfogadása

3 A jobb agyfélteke jellegzetes funkciói: a „kimondhatatlan” kifejezése impulzív, szubjektív látásmód zene élvezete, a művészet, mint közlés divergens problémalátás humor képzelőerő, asszociáció kreativitás színek, arcok, vizuális információk lényegkiemelés, átfogó látásmód, szintetizálás új addig nem tapasztalható dolgokra való fogékonyság + pszichés energia újratöltődésének kiemelt területe a bal agyfélteke számára is


Letölteni ppt "Az érzelmi intelligencia készségei. az érzések azonosítása és megkülönböztetése azonosulás, együttműködés, empátia moralitás motiválhatóság (vállalkozási."

Hasonló előadás


Google Hirdetések