Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„A jó üzleti kapcsolat csak a véletlen műve!” Őt már ismerik, bedolgozta magát... Ő vele szót értenek... Ő kapja a megbízást… Már megint mit akar? Már.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„A jó üzleti kapcsolat csak a véletlen műve!” Őt már ismerik, bedolgozta magát... Ő vele szót értenek... Ő kapja a megbízást… Már megint mit akar? Már."— Előadás másolata:

1 „A jó üzleti kapcsolat csak a véletlen műve!” Őt már ismerik, bedolgozta magát... Ő vele szót értenek... Ő kapja a megbízást… Már megint mit akar? Már megint miért zavar? Miért nem azt ajánlja, ami kell? A tanulható kapcsolatépítés Tanulható-e a kapcsolatépítés?

2 Egy kölcsönösen hasznos kapcsolat alapjai: A rendelést ne zavarja Legyen tervezhető Legyen igényre szabott Legyen lényegre törő Legyen érthető Szolgálja a gyógyítást Egyenrangú felek Tényszerű meggyőzés Megfelelő felkészülés Ár/érték prezentáció Felismerik a partner sajátosságait A tanulható kapcsolatépítés Tanulható-e a kapcsolatépítés?

3 Ami problémához vezet: Tervezetlen az erre szánt idő Nem ismerik az értékesítés alapjait Nem nyitottak a közös megoldásokra Nincs partnerség Tervezetlen, (kopognak) „ Nyomul” elad, nem nyújt segítséget Elégtelen felkészültség és kommunikáció Alacsony az átadott érték A tanulható kapcsolatépítés Tanulható-e a kapcsolatépítés?

4 A jó üzleti kapcsolat valóban a véletlen műve? A korrekt kapcsolatépítés és értékesítés elsajátítható! Az értékesítés mint szakma Felkészülés Gyakorlat A tanulható kapcsolatépítés Tanulható-e a kapcsolatépítés?

5 Miért a Go Up? Szervezetfejlesztési projektek Közel 30 éves tapasztalat Licencek, Know-how, technológiák A „másik oldal” ismerete Cégre-szabott, 1fő  multinacionális cég Hosszú távú partnerkapcsolatok A tanulható kapcsolatépítés Tanulható-e a kapcsolatépítés?


Letölteni ppt "„A jó üzleti kapcsolat csak a véletlen műve!” Őt már ismerik, bedolgozta magát... Ő vele szót értenek... Ő kapja a megbízást… Már megint mit akar? Már."

Hasonló előadás


Google Hirdetések