Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2013.05.13. Tóth Csaba Értékesítési vezető, Mapei Kft. Szeretettel köszöntöm az Etikus cégek üzleti fórumán megjelenteket!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2013.05.13. Tóth Csaba Értékesítési vezető, Mapei Kft. Szeretettel köszöntöm az Etikus cégek üzleti fórumán megjelenteket!"— Előadás másolata:

1 2013.05.13. Tóth Csaba Értékesítési vezető, Mapei Kft. Szeretettel köszöntöm az Etikus cégek üzleti fórumán megjelenteket!

2 A gyártó élete a kereskedő ügyességétől függ.

3 Mit kell tenned, hogy a kereskedőid veled legyenek és téged preferáljanak?

4 Csökken az üzletbe betérő vevők száma,aki bejön az is egyre kevesebbet vesz. A vevők csak az olcsót keresik. Nem tudom, hogy hol, mit és hogyan hirdessek, hogy eredménye is legyen. Az embereim nem azt csinálják, amit mondok nekik. Az eladóim nem tudják eladni a drágább termékeket.

5  Nagyon magas a lejárt kintlévőségem és nagyon nehezen tudom őket behajtani.  A vevők későn fizetnek és ezért már én is pénzügyi gondokkal küzdök.

6 MÉBKER hálózat: I. Magyar Építőanyag- és Burkolatkereskedők Hálózata.

7 A hálózat célja: A hálózati tagok forgalmának (többek között a MAPEI termékek forgalmának), árrésének növelése jól működő, közös kampányok segítségével.

8 A tagok vezetőinek és munkatársainak rendszeres képzésével olyan építőanyag és burkolatkereskedők (A tagság) létrehozása, akik rendelkeznek elegendő tudással, hogy a cégeiket sikerre vigyék. A hálózat célja:

9 1. Részletesen kidolgozott, működésében és hatékonyságában letesztelt vásárlásösztönző kampányanyagok és kampányok. 2. Felmérések alapján továbbküldésre teljesen kész e-dm levelek a célcsoportok számára. A hálózati tagsággal járó előnyök

10 3. Eddig nem látott árakon rendszeres képzések cégvezetők számára (cégszervezés, személyzetkezelési, motivációs, pénzügyi…stb) 4. Értékesítői – eladói – és egyéb munkatársi képzések (értékesítés technológiai, kommunikációs, etikai, stb.)

11

12

13

14

15 A cégekben átlagosan az eredményesség az értékesítés területén: Bolti értékesítés: 30,59 %

16

17

18 Köszönöm megtisztelő figyelmüket!


Letölteni ppt "2013.05.13. Tóth Csaba Értékesítési vezető, Mapei Kft. Szeretettel köszöntöm az Etikus cégek üzleti fórumán megjelenteket!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések