Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

SIKER, PÉNZ, CSILLOGÁS….. TÉNYLEG CSAK EZ MOTÍVÁL? MOTTÓ: Egy vezető legfontosabb erőforrása, az emberei munkára való hajlandósága! Pál Zsolt Tréner COMLINE.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "SIKER, PÉNZ, CSILLOGÁS….. TÉNYLEG CSAK EZ MOTÍVÁL? MOTTÓ: Egy vezető legfontosabb erőforrása, az emberei munkára való hajlandósága! Pál Zsolt Tréner COMLINE."— Előadás másolata:

1 SIKER, PÉNZ, CSILLOGÁS….. TÉNYLEG CSAK EZ MOTÍVÁL? MOTTÓ: Egy vezető legfontosabb erőforrása, az emberei munkára való hajlandósága! Pál Zsolt Tréner COMLINE BP. KFT.

2 SIKER, PÉNZ, CSILLOGÁS….. TÉNYLEG CSAK EZ MOTÍVÁL? MOTTÓ: Egy vezető legfontosabb erőforrása, az emberei munkára való hajlandósága! Pál Zsolt Tréner COMLINE BP. KFT.

3 A MOTIVÁCIÓ SZINTJEI 4.kötelességtudat 3.személyes meggyőződés 2.személyes előny 1. pénz

4 MOTIVÁCIÓ = HAJTÓERŐ 4. Magától értetődő kötelességtudat motiválja egyszerűen profi, és ezzel a szemlélettel csinálja a munkáját minden nap. 3. Személyes meggyőződés által motivált fontos számára, hogy az ügyfél, a csapattárs az igényeihez és a képességeihez a legjobbat kapja. „ügyfél-, piac- és csapatorientált” 2. Személyes előnyök által motivált azt csinálja, amit szeret, sok embert ismer, … 1. Pénz által motivált jól keres vele

5 MOTIVÁCIÓ = HAJTÓERŐ 1. Pénz által motivált 2. Személyes előnyök által motivált 3. Személyes meggyőződés által motivált 4. Magától értetődő kötelesség tudat

6 MOTIVÁVIÓ = HAJTÓERŐ Mit kell tenned? Beszélgess az embereiddel! Légy velük kommunikációban! Figyeld meg az értékrendjüket! Tűzz ki célokat (kihívóakat), és nézd meg, melyikük nyúl érte! Faggasd ki az értékrendjéről: mik a vágyai, félelmei, ambíciója!

7 GYORS ÁTTEKINTÉS Okoz-e problémát valamelyik nem megfelelő eredményessége? Milyen hatással van ez rád? Az utóbbi időben javult a helyzet, vagy romlott? Szükségesnek ítéled-e, hogy változtass ezen? El tudod-e képzelni, hogy jobbá váljon? A munkatársak motiváltságán kívül számos tényező befolyásolja a cég életképességét, hatékonyságát.

8 MEGOLDÁS A COMLINE BUDAPEST KFT. gyakorlatban működő megoldást ad! Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0508-05 Intézmény-akkreditációs lajstromszám: 0981 Program-akkreditációs lajstromszám: PL1071 Tanácsadói akkreditáció száma: ROP-VTSA-2011-0365


Letölteni ppt "SIKER, PÉNZ, CSILLOGÁS….. TÉNYLEG CSAK EZ MOTÍVÁL? MOTTÓ: Egy vezető legfontosabb erőforrása, az emberei munkára való hajlandósága! Pál Zsolt Tréner COMLINE."

Hasonló előadás


Google Hirdetések