Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Euromenedzser V. Országos Tanácsadói Konferencia Budapest, BKIK Tanoszt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Euromenedzser V. Országos Tanácsadói Konferencia Budapest, BKIK Tanoszt."— Előadás másolata:

1

2 Euromenedzser V. Országos Tanácsadói Konferencia Budapest, BKIK Tanoszt

3 Euromenedzser Mottó: A tanácsadói szakma értékteremtő képességének növelése

4 Euromenedzser A tanácsadás, coaching és vezetőképzés kapcsolata Készült a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Tanácsadói Konferenciájának résztvevői számára Budapest, 2011. november 17. Készült a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Tanácsadói Konferenciájának résztvevői számára Budapest, 2011. november 17. Szügyi György

5 Euromenedzser Mai témáink: 1. A vezető szerepe a munkatársak fejlődésében 2. A mottó 5 tételben 3. A siker öt titka

6 Euromenedzser A vezető szerepe a munkatársak fejlődésében: 1.A vezető nem a szavaival, hanem a tetteivel, mintáival nevel. 2. A vezető fejlődésének ténye és üteme is minta. 3. A vezető önfejlődési nyitottsága alapvető fontosságú minta.

7 Euromenedzser A tréner/tanácsadó/coach szerepe a vezetők fejlődésében: fejlődésében: tréner/tanácsadó/coach 1.A tréner/tanácsadó/coach nem a szavaival, hanem a tetteivel, mintáival nevel. tréner/tanácsadó/coach 2. A tréner/tanácsadó/coach fejlődésének ténye és üteme is minta. tréner/tanácsadó/coach 3. A tréner/tanácsadó/coach önfejlődési nyitottsága alapvető fontosságú minta.

8 Euromenedzser 2. A mottó öt tételben 3. A siker öt titka

9

10 A siker 5 titka Boldogság, siker: az életminőség!

11 Euromenedzser Mottó 5 tételben I. 1.tétel: Ha valami igazán felkészületlenül ért, a jó megoldások azonnali a jó megoldások azonnalimegtalálásának kicsi a valószínűsége.

12 Euromenedzser Mottó 5 tételben I. 1.tétel: Ha valami igazán felkészületlenül ért, az jó megoldások azonnali megtalálásának megtalálásának kicsi a valószínűsége. 1. Légy felkészült és proaktív, érzékenyen figyeld a jeleket! 1. Légy felkészült és proaktív, érzékenyen figyeld a jeleket! A ma sikerének titkai:

13 Euromenedzser Mottó 5 tételben II. 2. tétel: Ha valami másodszor is felkészületlenül ért, az előző esetből nem tanultál.

14 Euromenedzser Mottó 5 tételben II. 2. tétel: Ha valami másodszor is felkészületlenül ért, az előző esetből nem tanultál. 2. Tudd kimondani: Hibáztam! II.2. A ma sikerének titkai:

15 Euromenedzser Mottó 5 tételben III. 3. tétel: Ha valami harmadszor is felkészületlenül ért, az előző két esetre biztosan kifogásokkal és/vagy mások hibáztatásával válaszoltál. mások hibáztatásával válaszoltál.

16 Euromenedzser Mottó 5 tételben III. 3. tétel: Ha valami harmadszor is felkészületlenül ért, az előző két esetre biztosan kifogásokkal és/vagy mások hibáztatásával válaszoltál. mások hibáztatásával válaszoltál. 3.Tudd kimondani: Tévedtem! 3. A ma sikerének titkai:

17 Euromenedzser Mottó 5 tételben IV. 4. tétel: Ha valami negyedszerre is felkészületlenül ért, mások joggal csóválhatják a fejüket és talán még mosolyognak is rajtad. Légy nyitott az önfejlődésre, legyen elég 4 ugyanabból a hibából! 4. Tudd rövidtávú és szűk egyéni érdekeidet egy igazi csapat érdekében feláldozni! 4. Tudd rövidtávú és szűk egyéni érdekeidet egy igazi csapat érdekében feláldozni!

18 Euromenedzser Mottó 5 tételben V. 5. tétel: Ha valami ötödszörre is felkészületlenül ért,... Kezdesz a reménytelen kategóriába tartozni Kezdesz a reménytelen kategóriába tartozni 5. Tudd magad értékesebbé fejleszteni, mint amit a környezeted elvár tőled. 5. Tudd magad értékesebbé fejleszteni, mint amit a környezeted elvár tőled. 5. A ma sikerének titkai:

19 Euromenedzser Euromenedzser Tanácsadó és Képzési Központ Szegedwww.euromenedzser.huEuromenedzser Szegedwww.euromenedzser.hu Szügyi György Köszönöm megtisztelő figyelmét!


Letölteni ppt "Euromenedzser V. Országos Tanácsadói Konferencia Budapest, BKIK Tanoszt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések